Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-01-2007, 16:55   #221
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

a jak mam pytanie do larosa bądź kotiego. kto to jest u licha ten Nelots?
Lenrock jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-01-2007, 17:15   #222
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen

Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Nie Alexandrios i Nemis niewezma udzialu bo sa w wojsku.

Neltos to jest RL kumpel ich wszystkich.
LarosFeleon jest offline  
stary 07-01-2007, 17:33   #223
Grypek
Użytkownik Forum

Grypek's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Jezeli wygramy ta wojne to bedzie duzo lepiej, a ja z kotim bedziemy pilnowac zeby z tych noobow w guildi wyroslo cos, albo padna. Ale "Lubo" wiesz znajc jakies inne miejsce na takie posty, bo jestes chyba jedna z najniewazniejszych i nieznanych osob na Selenie, a tak ja formulujesz jakby wszystko mialo byc dookola i jak najlepiej dla Ciebie. A takim to ja mowie HCWDPJ. Selena bedzie lepsza jezeli polacy przejma, albo bym sie ani ja, ani Koti ani Alu niepakowali do wojny. Ja moglbym spoko grac bez tej wojny, ale dlatego ze wiem ze juz szwedom dalem szanse, i nawet niema dyskusii ze przeginaja, to teraz musze z nimi walczyc zeby im odebrac ten server. To ze udalo Ci sie szwdowi wylizac tyleczek nieznaczy ze server jest lepszy z nim niz bez. Wes sie schowaj i niewychoc z nory.
Zobaczymy jak będzie, ale tylko wtedy jak wygracie tą wojne. Ale licze na was.
PS. Czy ktoś z waszej ekip chciałby kupic Uhy, bo kolega się pyta.
Grypek jest offline  
stary 07-01-2007, 17:46   #224
lubo
Użytkownik Forum

lubo's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Schfiftyfive
Poziom: 75
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LarosFeleon Pokaż post
Jezeli wygramy ta wojne to bedzie duzo lepiej, a ja z kotim bedziemy pilnowac zeby z tych noobow w guildi wyroslo cos, albo padna. Ale "Lubo" wiesz znajc jakies inne miejsce na takie posty, bo jestes chyba jedna z najniewazniejszych i nieznanych osob na Selenie, a tak ja formulujesz jakby wszystko mialo byc dookola i jak najlepiej dla Ciebie. A takim to ja mowie HCWDPJ. Selena bedzie lepsza jezeli polacy przejma, albo bym sie ani ja, ani Koti ani Alu niepakowali do wojny. Ja moglbym spoko grac bez tej wojny, ale dlatego ze wiem ze juz szwedom dalem szanse, i nawet niema dyskusii ze przeginaja, to teraz musze z nimi walczyc zeby im odebrac ten server. To ze udalo Ci sie szwdowi wylizac tyleczek nieznaczy ze server jest lepszy z nim niz bez. Wes sie schowaj i niewychoc z nory.
Nie liże nikomu dupy i pisze to co uważam za słuszne, chciałem zeby Polacy wygrali ale po tym co mi ostatnio Rell gadał zmieniłem zdanie. A to czy jestem znany czy nie nie Tobie oceniac.
edit: no może i będzie lepiej, nie wiem bo nie znam aż tak dużo polskich h lvl a oceniam po tym co mi Rell gadał czyli, że będzie mógł robić więcej pa niż robił przed wojną:>

Ostatnio edytowany przez lubo - 07-01-2007 o 17:49.
lubo jest offline  
stary 07-01-2007, 18:00   #225
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie Alexandrios i Nemis niewezma udzialu bo sa w wojsku.

Neltos to jest RL kumpel ich wszystkich.
ic

h wszysctkich znaczy szwedów?
Lenrock jest offline  
stary 07-01-2007, 19:05   #226
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

@Quivee

Jesli o Ciebie chodzi to Rell ma racje... Tez mam z Tobą maly problem... a to jak mnie te twoje zlamasy ubily zaraz po Rellu, niby miałeś z nimi pogadac i zalatwic zeby oddali loota ale nic nie dalo Twoje wlazenie w dupe =) jak to gady powiedzial... " say thanks to iomer ". Jeszcze nie dawno uwazalem Cie za kumpla ale ujebales mi rla... i za to padniesz... niech sie tylko wojna skonczy...
crosscut jest offline  
stary 07-01-2007, 20:28   #227
Lokator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Breathstealers vs Team Pekay i reszta.
Jeżeli pamieć mnie zawodzi to przepraszam, czy to nie była ta sama wojna, tylko po rozpadzie tej pierwszej gildi? Zmiana była tylko w nazwie ale nikt nie doszedl co najwyżej odszedł.
Lokator jest offline  
stary 07-01-2007, 20:44   #228
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
a jak mam pytanie do larosa bądź kotiego. kto to jest u licha ten Nelots?
Nelots to pierwszy owner Kwenty'ego, gral sorcem od poczatku seleny potem jakiemus rlowi dal tego chara (Kwenty'ego) a sam zaczal kariere knightem
Jeśli grasz tu od poczatku serwa, powinienes kojarzyc typa.
KubaGuzikkk jest offline  
stary 07-01-2007, 20:56   #229
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk Pokaż post
Nelots to pierwszy owner Kwenty'ego, gral sorcem od poczatku seleny potem jakiemus rlowi dal tego chara (Kwenty'ego) a sam zaczal kariere knightem
Jeśli grasz tu od poczatku serwa, powinienes kojarzyc typa.
gram tutaj niecały tydzień. to szwed, więc spodziewajcie się filmiku pt. 88ek sd combo - selena
Lenrock jest offline  
stary 07-01-2007, 21:14   #230
AxenRemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Łowicz

Stan: Początkujący
Imię: Axen Remo
Profesja: Knight
Gildia: Hood
Poziom: 64
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ja jestem pewny że jeśli polacy wygraja wojne będzie dużo lepiej niż jest w tej chwili

...
AxenRemo jest offline  
stary 07-01-2007, 22:23   #231
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arvit Pokaż post
Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy,
Co nam obca przemoc wzięła,
Szablą odbierzemy.

Marsz, marsz, Dąbrowski,
Z ziemi włoskiej do Polski,
Za twoim przewodem
Złączym się z narodem.

Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę,
Będziem Polakami,
Dał nam przykład Bonaparte,
Jak zwyciężać mamy.

Marsz, marsz, Dąbrowski...

Jak Czarniecki do Poznania
Po szwedzkim zaborze,
Dla ojczyzny ratowania
Wrócim się przez morze.

Już tam ojciec do swej Basi
Mówi zapłakany -
"Słuchaj jeno, pono nasi
Biją w tarabany."

Debil.

Btw, tez jestem zdania ze jesli polacy wygraja ta wojne [watpliew] to bedzie gorzej niz jest, popatrzcie na inne servery ktore zdominowali polacy.

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 07-01-2007, 23:24   #232
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland

Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez crosscut Pokaż post
@Quivee

Jesli o Ciebie chodzi to Rell ma racje... Tez mam z Tobą maly problem... a to jak mnie te twoje zlamasy ubily zaraz po Rellu, niby miałeś z nimi pogadac i zalatwic zeby oddali loota ale nic nie dalo Twoje wlazenie w dupe =) jak to gady powiedzial... " say thanks to iomer ". Jeszcze nie dawno uwazalem Cie za kumpla ale ujebales mi rla... i za to padniesz... niech sie tylko wojna skonczy...
Myslisz ze latwo jest powiedziec takim ludziom nie robcie krzywdy moim kumplom? To nie jest proste. Rell padl i ciesze sie z tego bardzo, natomiast co do Twojego chara (fiolek con~ byl na Tobie) to nie mialem pojecia ze chca Cie zabic. Tym bardziej, ze przypadkiem fiolek zjawil sie w tamtym miejscu. Oni nawet nie chcieli ubic Scottiego. Co do loota, to Gady wyraznie mi powiedzial ze go nie odda. I faktycznie Iomer mial tutaj swoje zdanie, bo dzieki niemu udalo sie to wskorac. Pomysl, czy lvl 133 powinien sie sluchac lvl 40? Czy bardziej pojsc na kompromis z lvl 128 ? Sama przyjazn z Gadym to nie jest powod, zebym mogl mu mowic co ma robic. A przyznam ze sie staralem.
Poza tym, nie jestes jedyna osoba, ktora mnie o cos prosila. Wyobraz sobie, ze kilka osob mialo do mnie sprawe do Gadiego. Mam cale dnie go prosic o "oddanie loota Scottiego", "nie huntowanie dermynow", "nie zabijanie tego albo tamtego", "tego tez nie ruszaj". Moge pomoc jezeli chodzi o najblizszych...
Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene, o reszte moge jedynie sprobowac. Od niedawna wrocilem na Selene i ciagle czegos od niego potrzebowalem... "Pozycz mi Sova, runy, kase". On tez ma swoja cierpliwosc.
Jezeli chodzi o Nokiego to nie byl moj pomysl i nie chcialem go zabic - nie wiedzialem ze nie ma run, padl szybciej niz zdazylem napisac "Chcesz go zabic?"
Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem. Ja sie czepiam tylko Rella, bo na to zasluzyl i wciaz mi stoi oscia... Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet.
To tyle...
Z ciekawych nowin to, Xan, Master, Dany i jeszcze ktos tam padl na Anni ;]
Pozdrawiam, udanego tygodnia
Quivee jest offline  
stary 07-01-2007, 23:46   #233
Lokator
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
Debil.

Btw, tez jestem zdania ze jesli polacy wygraja ta wojne [watpliew] to bedzie gorzej niz jest, popatrzcie na inne servery ktore zdominowali polacy.
Arvit to co napisał to raczej jego poczucie humoru, sarcazm czy coś wiec nie traktuj tego dosłownie, bo on raczej smieje sie z niektorych ludzi wypowiadających sie w tym temacie
Lokator jest offline  
stary 08-01-2007, 00:16   #234
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee Pokaż post
Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet.
To nie był rell.

Cytuj:
Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem.
Ehh Dastin, tylko że to nie byli...

Cytuj:
Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene
Dzieki, ale jeśli chodzi o samego Gadego to i tak pewnie bedzie drążyć aby mi jakiś reason wymyślić żeby był prawdziwy :\

Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 08-01-2007 o 00:20.
KubaGuzikkk jest offline  
stary 08-01-2007, 01:22   #235
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006

Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

Cytuj:
Myslisz ze latwo jest powiedziec takim ludziom nie robcie krzywdy moim kumplom? To nie jest proste. Rell padl i ciesze sie z tego bardzo, natomiast co do Twojego chara (fiolek con~ byl na Tobie) to nie mialem pojecia ze chca Cie zabic. Tym bardziej, ze przypadkiem fiolek zjawil sie w tamtym miejscu. Oni nawet nie chcieli ubic Scottiego. Co do loota, to Gady wyraznie mi powiedzial ze go nie odda. I faktycznie Iomer mial tutaj swoje zdanie, bo dzieki niemu udalo sie to wskorac. Pomysl, czy lvl 133 powinien sie sluchac lvl 40? Czy bardziej pojsc na kompromis z lvl 128 ? Sama przyjazn z Gadym to nie jest powod, zebym mogl mu mowic co ma robic. A przyznam ze sie staralem.
Poza tym, nie jestes jedyna osoba, ktora mnie o cos prosila. Wyobraz sobie, ze kilka osob mialo do mnie sprawe do Gadiego. Mam cale dnie go prosic o "oddanie loota Scottiego", "nie huntowanie dermynow", "nie zabijanie tego albo tamtego", "tego tez nie ruszaj". Moge pomoc jezeli chodzi o najblizszych...
Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene, o reszte moge jedynie sprobowac. Od niedawna wrocilem na Selene i ciagle czegos od niego potrzebowalem... "Pozycz mi Sova, runy, kase". On tez ma swoja cierpliwosc.
Jezeli chodzi o Nokiego to nie byl moj pomysl i nie chcialem go zabic - nie wiedzialem ze nie ma run, padl szybciej niz zdazylem napisac "Chcesz go zabic?"
Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem. Ja sie czepiam tylko Rella, bo na to zasluzyl i wciaz mi stoi oscia... Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet.
To tyle...
Z ciekawych nowin to, Xan, Master, Dany i jeszcze ktos tam padl na Anni ;]
Pozdrawiam, udanego tygodnia

1. nie ja cie prosilem zebys pogadal z gadym tylko Prochal tzn Imramif
2 moze i nie miales pojecia... ale zrobili to dlatego ze znalem rella do tego wymysli reason ze niby go uhalem ... gady poprosil Saphir o pomoc w ubiciu mnie na co uslyszal ze ma sie odemnie odjebac...
3 Jezeli chodzi o Nokiego... to po jakiego chuja go wogole biles ? za ta akcje 0 szacunku...
4 z Evuzem ? chodzi o bana czy niby o to ze nas oskarzyl ze go hacklismy?
sprawe hacka wyjasnilismy sobie... i chyba nam juz wierzy ze to nie my
5 to nie Rell... tylko fake tibicam...
crosscut jest offline  
stary 08-01-2007, 09:36   #236
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
Debil.
Nie kapujesz zartu? Takie korki jak ty gadaja tu o "patriotyzmie" nie majac o tym pojecia a on sie z tego nasmiewa.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 08-01-2007, 10:39   #237
krytyk44
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore

Imię: Tenchorius
Poziom: 152
Skille: 100
Domyślny

haha scoty dermyn buhauahuahua do szkoly lamusie!!!1

btw mi poszedl sie jeb#@$# procek z plyta glowna ale moze wroce do gry w tym tygodniu
Wiec mozecie mnie dodac do guildi "Rise Against" jesli to nie jest jakis problem....

klakier daj "Wujkowi do pierogow" moj nr kom bo mowiles ze prawie padli na fibule i mialem zonka jak wszedlem na stronke na tej je$#@ pseudo informatyce

Tench~

Ostatnio edytowany przez krytyk44 - 08-01-2007 o 10:41.
krytyk44 jest offline  
stary 08-01-2007, 16:13   #238
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Domyślny

załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.
Lenrock jest offline  
stary 08-01-2007, 17:08   #239
Lokator
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.
Jest z gościa mózg.
Lokator jest offline  
stary 08-01-2007, 18:16   #240
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Oczko

Siema jestem tu nowy ale napewno mnie znacie po name.
Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl ale nie pomyslales o tym, ze jak bedziecie montowac szwedow jak ich nazwales nisko lvl-owych
to przybiegna im pomoc ci z ktorymi my walczymy i obawiam sie ze wybija was i beda miec dodatkowe runy etc.Nie watpie w twoje pvp czy skill przetrwaia bo prawde mowiac wogole cie nie znam, ale pomysl bo ciezko wam bedzie jak zabijecie jakies szweda mniej liczacego sie a przybiegnie wam 148ms to co zrobicie? Przy takiej przewadze to nawet pvp nie pomaga za bardzo chyba ze te wszystkie akcje beda z duza iloscia noob charow wtedy do was nie dojda ale co ja wiem, nic.Zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie lepiej fragowac niz my.
Sidar jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania