![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen
Stan: Na Emeryturze
Imię: Laros Feleon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Section Eight
Świat: Selena
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie Alexandrios i Nemis niewezma udzialu bo sa w wojsku.
Neltos to jest RL kumpel ich wszystkich. |
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
PS. Czy ktoś z waszej ekip chciałby kupic Uhy, bo kolega się pyta. |
|
![]() |
![]() |
#224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Goddess Hathor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Schfiftyfive
Poziom: 75
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
edit: no może i będzie lepiej, nie wiem bo nie znam aż tak dużo polskich h lvl a oceniam po tym co mi Rell gadał czyli, że będzie mógł robić więcej pa niż robił przed wojną:> Ostatnio edytowany przez lubo - 07-01-2007 o 17:49. |
|
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() @Quivee
Jesli o Ciebie chodzi to Rell ma racje... Tez mam z Tobą maly problem... a to jak mnie te twoje zlamasy ubily zaraz po Rellu, niby miałeś z nimi pogadac i zalatwic zeby oddali loota ale nic nie dalo Twoje wlazenie w dupe =) jak to gady powiedzial... " say thanks to iomer ". Jeszcze nie dawno uwazalem Cie za kumpla ale ujebales mi rla... i za to padniesz... niech sie tylko wojna skonczy... |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jeśli grasz tu od poczatku serwa, powinienes kojarzyc typa. |
|
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
|
![]() gram tutaj niecały tydzień. to szwed, więc spodziewajcie się filmiku pt. 88ek sd combo - selena
|
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jestem pewny że jeśli polacy wygraja wojne będzie dużo lepiej niż jest w tej chwili
... |
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Debil. Btw, tez jestem zdania ze jesli polacy wygraja ta wojne [watpliew] to bedzie gorzej niz jest, popatrzcie na inne servery ktore zdominowali polacy. |
|
![]() |
![]() |
#232 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland
Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Poza tym, nie jestes jedyna osoba, ktora mnie o cos prosila. Wyobraz sobie, ze kilka osob mialo do mnie sprawe do Gadiego. Mam cale dnie go prosic o "oddanie loota Scottiego", "nie huntowanie dermynow", "nie zabijanie tego albo tamtego", "tego tez nie ruszaj". Moge pomoc jezeli chodzi o najblizszych... Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene, o reszte moge jedynie sprobowac. Od niedawna wrocilem na Selene i ciagle czegos od niego potrzebowalem... "Pozycz mi Sova, runy, kase". On tez ma swoja cierpliwosc. Jezeli chodzi o Nokiego to nie byl moj pomysl i nie chcialem go zabic - nie wiedzialem ze nie ma run, padl szybciej niz zdazylem napisac "Chcesz go zabic?" Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem. Ja sie czepiam tylko Rella, bo na to zasluzyl i wciaz mi stoi oscia... Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet. To tyle... Z ciekawych nowin to, Xan, Master, Dany i jeszcze ktos tam padl na Anni ;] Pozdrawiam, udanego tygodnia |
|
![]() |
![]() |
#233 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#234 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dzieki, ale jeśli chodzi o samego Gadego to i tak pewnie bedzie drążyć aby mi jakiś reason wymyślić żeby był prawdziwy :\ Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 08-01-2007 o 00:20. |
||
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Imię: Scotty Dermyn
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
1. nie ja cie prosilem zebys pogadal z gadym tylko Prochal tzn Imramif 2 moze i nie miales pojecia... ale zrobili to dlatego ze znalem rella do tego wymysli reason ze niby go uhalem ... gady poprosil Saphir o pomoc w ubiciu mnie na co uslyszal ze ma sie odemnie odjebac... 3 Jezeli chodzi o Nokiego... to po jakiego chuja go wogole biles ? za ta akcje 0 szacunku... 4 z Evuzem ? chodzi o bana czy niby o to ze nas oskarzyl ze go hacklismy? sprawe hacka wyjasnilismy sobie... i chyba nam juz wierzy ze to nie my 5 to nie Rell... tylko fake tibicam... |
|
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Nie kapujesz zartu? Takie korki jak ty gadaja tu o "patriotyzmie" nie majac o tym pojecia a on sie z tego nasmiewa.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore
Imię: Tenchorius
Poziom: 152
Skille: 100
|
![]() haha scoty dermyn buhauahuahua do szkoly lamusie!!!1
btw mi poszedl sie jeb#@$# procek z plyta glowna ale moze wroce do gry w tym tygodniu Wiec mozecie mnie dodac do guildi "Rise Against" jesli to nie jest jakis problem.... klakier daj "Wujkowi do pierogow" moj nr kom bo mowiles ze prawie padli na fibule i mialem zonka jak wszedlem na stronke na tej je$#@ pseudo informatyce Tench~ Ostatnio edytowany przez krytyk44 - 08-01-2007 o 10:41. |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.
|
![]() |
![]() |
#239 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Siema jestem tu nowy ale napewno mnie znacie po name.
Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl ale nie pomyslales o tym, ze jak bedziecie montowac szwedow jak ich nazwales nisko lvl-owych to przybiegna im pomoc ci z ktorymi my walczymy i obawiam sie ze wybija was i beda miec dodatkowe runy etc.Nie watpie w twoje pvp czy skill przetrwaia bo prawde mowiac wogole cie nie znam, ale pomysl bo ciezko wam bedzie jak zabijecie jakies szweda mniej liczacego sie a przybiegnie wam 148ms to co zrobicie? Przy takiej przewadze to nawet pvp nie pomaga za bardzo chyba ze te wszystkie akcje beda z duza iloscia noob charow wtedy do was nie dojda ale co ja wiem, nic.Zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie lepiej fragowac niz my. |
![]() |