Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Eh, mam nadzieje ze to kolejna ironia ktorej nie wychwytuje. Piszac "kawalek" w zadnym wypadku nie mialem na mysli "kawalu"...
To jest TYLKO gra, poleglem czytajac "co wam da jakies zabijanie ludzi ze Szwecji".
Brak mi sily zeby naprowadzic Cie na wlasciwy tok rozumowania. Piszesz "nawet wiek was nie uspawiedliwia" - brzmi jakbys mial co najmniej 30 lat, natomiast w dalszym ciagu tego samego posta, dowodzisz swojej albo niewiedzy, albo totalnej ignorancji. A do tego, ze nas bez powodu nazywasz debilami - no coz, specjalnie przykro mi nie jest, ale z checia dowiedzialbym sie czemu mnie [nas] tak nazywasz? Bo nie lapie tego~.
|
wez sie chlopie schowaj nie masz pojecia po co ta wojna to sie nie udzielaj nie chce ci cisnac bo zaraz bana dostane! najlepiej bys zrobil jak bys przestal grac w tibie!
PS: swedzkie k@@@y od dawna przesladowaly polakow na selenie!Przez miedzy innymi Master Wratha zkonczylem kariere na selenie ale dalej sledze jej losy cya chlopaki

! wiec pora sie odegrac! Życze wam wygranej wojny i jak naj mnie j dedow a jak najwiecej fragów i leprzego myslenia(bez urazy)!
Acha nie dajcie im bić lvl-a ;/przykladem tego jest Healek zbierzcie sie tak jak na Eisbluta czy jak mu tam