Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-01-2007, 15:49   #261
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade Pokaż post
To samo tyczy sie alfisa i calej ekipy z Ume(i?a? nie wiem jak to sie odmienia (; ).
Umea to specyficzna grupa za co ich bardzo lubie bo oni potrafi robic z tej gry naprawde fajne jaja a nie wszystko na powaznie itd. super ludzie.

@Sidar
Ale ty jestes naiwny, jak wygracie wojne to ci ktorzy expa w nocy to maja pograne bo beda sneakowac was
Wy powinniscie robic to samo w razie porazki.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-01-2007, 16:10   #262
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Nie jestem naiwny i wiem o tym bardzo dobrze, ze beda cziac sie po nocach robic mass logi i walic tych co beda online ale malo kto expi w nocy przynajmniej mi sie tak wydaje a poza tym Puge mowil ze jak przegra wojne to nie chce paymentu bo on nie chce byc wolny.Trudno jakos bedzie trzeba sobie z tym poradzic moze w nocy jak bedzie ktos expil to da sie tele od kazdego do akzdego wtedy dzwonia i mass log polakow no nie wiem moze jakos to bedzie albo poprostu po nocach nie beda expic a poza tym nie ja tu jetsem od myslenia tylko Koti albo Alus czy Larsen.Wiec ta kwestie zostawiam im ja jestem od zabijania jak all ms'y co nam nie najlepiej wychodzi narazie
Mamy to nadzieje w krotce zmienic ale to co mowisz, ze beda nas zabijac po nocach bo oni nie maja honoru by pdejsc z opuszczona glowa tak jak Gusar kiedys odszedl z honorem i nie gral 6 miechow.
Niech biora z neigo przyklad bedzie lepiej dla nas
Sidar jest offline  
stary 09-01-2007, 16:40   #263
Komin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin

Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Trudno jakos bedzie trzeba sobie z tym poradzic moze w nocy jak bedzie ktos expil to da sie tele od kazdego do akzdego wtedy dzwonia i mass log polakow no nie wiem moze jakos to bedzie albo poprostu po nocach nie beda expic a poza tym nie ja tu jetsem od myslenia tylko Koti albo Alus czy Larsen.
Przeciez, to tylko gra... Dzwonic w nocy, wyrywac czlowieka ze snu... Dla mnie to bez sensu. No ale przeciez tez tak mozna robic ;p Jednak pamietajcie, ze to tylko gra...
stary 09-01-2007, 16:42   #264
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Wiem dla mnie to tez bez sensu jest ale tylko dzieki takiemu poswieceniu mozna utrzymac serwer w porzadq a szwedzki wygrywaja wojny wlasnie dlatego ze oni o kazdej porze dnia i nocy sa gotowi do akcji no i plus ich duze doswiadczenie i nie mal idealne zgranie.Wiec pora bysmy my sie zaczeli tak poswiecac.
Sidar jest offline  
stary 09-01-2007, 16:51   #265
Komin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin

Profesja: Paladin
Poziom: 50
Domyślny

No moze i tak... Ale trzeba pamietac tez o prawdziwym zyciu, a nie tylko o tibii... Takie jest moje zdanie.
stary 09-01-2007, 16:59   #266
Lokator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.
Cytuj:
Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl...
Skoro popierasz zabijanie ,,swe" miedzy 30-70 lvlem, można wywnioskować że mówisz o ogóle. Miedzy tymi 2 postami a tym poniższym są posty w których jest kilka zdań napisanych przezemnie i iomera w których piszemy co myślimy o czymś takim. Tu wreszcie punkt kulminacyjny nagłe przeobrażenie i Sidar zmienia swoje zdanie.

Cytuj:
,,Co do zabijania szwedow to iomerson ma racje ,jesli mowimy zajebac szwedow to myslimy o szwedach ktorzy sa w Cruoise...",,...jest tez wilu innych fajnych szwedow , ktorych tez nie bedziemy zabijac jak wygramy wojne ,poniwaz nie bedzie zadnego powodu by to zrobic.Nie bedziemy zabijac szwedow tylko za to ze sa szwedami..."
@ Sidar
Czy nie powinienes dodać że i ja mam racje a nie tylko iomer. Czy nadal myślisz ze jestem nienormalny?
Lokator jest offline  
stary 09-01-2007, 17:00   #267
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

Komin ma racje, jak którys do mnie przed 10 rano w weekend albo w nocy zadzwoni to zabije

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 09-01-2007, 17:35   #268
Krelo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Krakow

Stan: Aktywny gracz
Świat: Xantera
Poziom: -.-
Skille: -.-
Poziom mag.: xD
Evul Noobie co ty wiesz o zabijaniu?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
Eh, mam nadzieje ze to kolejna ironia ktorej nie wychwytuje. Piszac "kawalek" w zadnym wypadku nie mialem na mysli "kawalu"...

To jest TYLKO gra, poleglem czytajac "co wam da jakies zabijanie ludzi ze Szwecji".
Brak mi sily zeby naprowadzic Cie na wlasciwy tok rozumowania. Piszesz "nawet wiek was nie uspawiedliwia" - brzmi jakbys mial co najmniej 30 lat, natomiast w dalszym ciagu tego samego posta, dowodzisz swojej albo niewiedzy, albo totalnej ignorancji. A do tego, ze nas bez powodu nazywasz debilami - no coz, specjalnie przykro mi nie jest, ale z checia dowiedzialbym sie czemu mnie [nas] tak nazywasz? Bo nie lapie tego~.

wez sie chlopie schowaj nie masz pojecia po co ta wojna to sie nie udzielaj nie chce ci cisnac bo zaraz bana dostane! najlepiej bys zrobil jak bys przestal grac w tibie!
PS: swedzkie k@@@y od dawna przesladowaly polakow na selenie!Przez miedzy innymi Master Wratha zkonczylem kariere na selenie ale dalej sledze jej losy cya chlopaki ! wiec pora sie odegrac! Życze wam wygranej wojny i jak naj mnie j dedow a jak najwiecej fragów i leprzego myslenia(bez urazy)!
Acha nie dajcie im bić lvl-a ;/przykladem tego jest Healek zbierzcie sie tak jak na Eisbluta czy jak mu tam
Krelo jest offline  
stary 09-01-2007, 17:46   #269
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

@krelo
kim jestes? wyjdz

i nie zapomnij zamknac drzwi

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 09-01-2007, 17:52   #270
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade Pokaż post
Komin ma racje, jak którys do mnie przed 10 rano w weekend albo w nocy zadzwoni to zabije
come get me tiger DDD
crosscut jest offline  
stary 09-01-2007, 17:58   #271
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lokator Pokaż post
Skoro popierasz zabijanie ,,swe" miedzy 30-70 lvlem, można wywnioskować że mówisz o ogóle. Miedzy tymi 2 postami a tym poniższym są posty w których jest kilka zdań napisanych przezemnie i iomera w których piszemy co myślimy o czymś takim. Tu wreszcie punkt kulminacyjny nagłe przeobrażenie i Sidar zmienia swoje zdanie.

@ Sidar
Czy nie powinienes dodać że i ja mam racje a nie tylko iomer. Czy nadal myślisz ze jestem nienormalny?
aha i dodam jeszcze ze bedzie starac sie ubijac sie tych szwedow jakby są z cruois i są protektorowani przez ich członków
Lenrock jest offline  
stary 09-01-2007, 18:27   #272
lubo
Użytkownik Forum

lubo's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Schfiftyfive
Poziom: 75
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krelo Pokaż post
wez sie chlopie schowaj nie masz pojecia po co ta wojna to sie nie udzielaj nie chce ci cisnac bo zaraz bana dostane! najlepiej bys zrobil jak bys przestal grac w tibie!
PS: swedzkie k@@@y od dawna przesladowaly polakow na selenie!Przez miedzy innymi Master Wratha zkonczylem kariere na selenie ale dalej sledze jej losy cya chlopaki ! wiec pora sie odegrac! Życze wam wygranej wojny i jak naj mnie j dedow a jak najwiecej fragów i leprzego myslenia(bez urazy)!
Acha nie dajcie im bić lvl-a ;/przykladem tego jest Healek zbierzcie sie tak jak na Eisbluta czy jak mu tam
Dobrze, że nie masz tutaj jakiegoś h lvla, bo Selena była by z Tobą marna, jak Iomer gadal, Master Wrath jest spoko, też tak sądze, dlaczego Cie zabił czy coś tam zrobił .. nie wiem, ale to nie powód żeby odrazu każdego szweda od ku~ wyzywać. Co do Eisbluta .. on nie udzielał się w tej wojnie ani po stronie swe ani po stronie pl, do tego jest z niemczech i padł za ..? Za to że nie powiedział po polsku jestem polakiem? Tak słyszałem ..

Ostatnio edytowany przez lubo - 09-01-2007 o 18:35.
lubo jest offline  
stary 09-01-2007, 18:47   #273
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Imię: Gioachino
Domyślny

Przegracie

Bardzo obiektywny obserwator,
Hakki

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 09-01-2007 o 19:37.
Jahakka jest offline  
stary 09-01-2007, 18:48   #274
Ziomal9191
Guest

Domyślny :d

Panowie szybko kończcie to wojnę bo kupiłem sobie je****go pacc i jest wojna i nie mogę pójść na hyderki bo blokerzy się boja ze wpadnie jakiś Puge i będzie po expie:/

stary 09-01-2007, 19:10   #275
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Ale Cie koledzy pojechali, zalozylbym nowe konto na Twoim miejscu. I nie pokazywal sie wiecej tutaj.

Btw, ja tez pamietam wojne Nemesis Program & ktostam - niestety. Wszedlem do tej gildii 2 dni przez kleska - payments 30k, zaplacilem, 2-3 tygodnie pogralem i znowu sie do mnie doczepili )

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 09-01-2007, 19:30   #276
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

ta rise wyskoczcie na battle bo wojny nie wygracie siedząc w pz
Lenrock jest offline  
stary 09-01-2007, 21:10   #277
Artfriel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
Jeżeli ktoś z Cruois przybiegnie pomóc napewno ktoś z rise sie tym zainteresuje, choćby moj rl lizard, powiadomi was o tym i bedziecie mieli okazje by ubic swe. Owszem mogą nas dopaść, ale my nie damy sie łatwo złapać ;p jak mówiłem zobaczymy jak to będzie. Poczekajcie na pierwszego fraga, bycmozfe juz jutro (54ms, 46ms bądź 80ek)
Może podasz jakieś name'y?

stary 09-01-2007, 21:17   #278
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Imię: Gioachino
Domyślny

stary 09-01-2007, 22:19   #279
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
0

1.A Ty może wiesz po co ta wojna nie grając tu?
2.On już nie gra ale jest lepiej z polityką na selenie niż Ty?
3.Dobrze, że tu nie grasz, niepotrzebni nam tacy o.o
A tak ogólnie to (jak to Iomer ładnie ujął) wyjdź

POOOORRRRRRRRRAAAAA AHAHHHAHAHA HAHAHA HAHA HAH AXd!

@down
Przynajmniej nie pisze że muwił tak jak Ty, i nie wyje*ali go z Seleny ;\
A o tym lamusie to o sobie pisales mialo sie znaczyc nie?

Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 09-01-2007 o 23:29.
KubaGuzikkk jest offline  
stary 09-01-2007, 23:02   #280
Krelo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Krakow

Stan: Aktywny gracz
Świat: Xantera
Poziom: -.-
Skille: -.-
Poziom mag.: xD
Domyślny Ojojoj

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lubo Pokaż post
Dobrze, że nie masz tutaj jakiegoś h lvla, bo Selena była by z Tobą marna, jak Iomer gadal, Master Wrath jest spoko, też tak sądze, dlaczego Cie zabił czy coś tam zrobił .. nie wiem, ale to nie powód żeby odrazu każdego szweda od ku~ wyzywać. Co do Eisbluta .. on nie udzielał się w tej wojnie ani po stronie swe ani po stronie pl, do tego jest z niemczech i padł za ..? Za to że nie powiedział po polsku jestem polakiem? Tak słyszałem ..
A jak bym miał to bys mnie zabiła? o boże! tylko nie po oczach prosze! Rzeczywiscie nie każdy swe to kobieta która inaczej zarabia na życie ale to sa pa ktorych trzeba sie pozbyc! ale to wasz problem chcecie dalej padac for free to nie mamy o czym rozmawiac
Krelo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania