Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
@Topic
@tharrin
moj angielski jest 2 razy lepszy niz twoj, moj 2nd owner = taki sam angielski jak hmm... Lizales dupe kardearowi na gc o to chodzi...
|
jak twoj angielski jest lepszy od mojego to ja jestem szwedem, lol
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falcmoon
Nom. Nie zabiłeś jej po tym wszystkim  <joke>
@Aragorn uczciwy
Szczerze to z tego co widzę możesz jej powiedzieć wszystko. Bo widzę, że już nawet ledwo się strony www ładują.
Ogólnie to powiedz jej <jemu>, że parametry łącza jakie ci gwarantowali nie są zachowane (prędkość zmalała, strony się wolno ładują) oraz, że nie trzyma stabilnie protokołu TCP w grach internetowych których servery znajdują się za granicami kraju zwanego Polską... powinno wystarczyć. Dostaniesz numer zgłoszenia które sobie zapisz. Będzie w przyszłości służył za dowód w razie składania reklamacji (lub rozwiązywania umowy). Pod warunkiem, że nie naprawią tego oczywiście. 
Jeśli coś jeszcze będzie niejasne nie wahajcie się pytać.
Postaramy się coś wymyślić. Aha i pamiętajcie ze nawet umowę określoną na 12,24 itp miesięcy możecie rozwiązać jeżeli tp sa nie będzie w stanie zapewnić takiego łącza jakie powinno być. 
|
sorry ael to nie wina tepsy tylko routerow po drodze do niemiec, ja mam neo, max transfer osiagam non stop, a nie wiem czy mam lagi w tibii bo nie gram, al oglnie net chodzi bez zarzutu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalesnik102
Czemu Gladiasnos nic a nic nie expi od roku?  ine chce mu sie juz czy co? 
|
bo jak sie dowiedzial ze grasz na galanie to zrezygnowal, sluszna decyzja.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy
@kilka upow wczesniej
Ja tam se gram na candi, tam 0 lagow chociaz mam neo... na galanie all maja lagi, nawet szwedzi. Spamujcie na help why sa lagi to moze cos z tym zrobia^^
Watpie zeby great shield lecial z rata, ale kto wie czy nie leci z Ferumbulasa teraz^^
|
ta.. spammowanie na helpie n a pewno cos da...jaki bezsens, wez zaspammuj kazdego z twojego gg to moze cos pomo
ze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Eee, to znaczy, ze za 2 tygodnie skonczy ci sie pacc, w celu przedluzenia pacca, po prostu masz sie zalogowac na stronie i kliknac magiczny przycisk EXTEND PACC. Jesli nie chcesz przedluzyc swojego platnego konta, twoj status bedzie zmieniony do darmowego konta, oczywiscie, na koncie nieuprzywilejowanym mozesz grac tak dlugo jak zechesz. Jednakze, prosimy abys pamietal ze wszystkie korzysci z pacca beda uniewaznione, zamrozone, dopoki nie kupic nowego premimum account. DOkladnie tak, i niech mi nikt nie mowi ze zle przetlumaczylem, bo tlumaczenie w slowo w slowo konczy sie parodia sthura.
Jak gralem na galanie to nie mialem lagow, niestety to bylo we wrzesniu  . Z tego co wiem Rumek nie ma lagow... zainstalujcie se zone alarm'a darmowegom zobaczycie ile macie prob wlaman ^^
|
ladny translator, od kiedy polak przetlumaczyl by text w bezokolicznikach? "dopoki nie kupic"? i to nie moze byc nie "kupisz" misstype bo za cholere nie leza literki kolo siebie, i to 2

i do dobrego, dokladnego tlumaczenia jest temu daleko, takze suspended = zawieszony, zamrozony = freezed

zamrozic to sobnie mozesz kurczaka w lodowce
MR
mi is the bestestest inglisch