![]() |
#4121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() A żebyś wiedział, że właśnie jest jedną z legend Galany! Ha!
![]() |
#4122 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
1. Myslisz ze mnie starszy nie w*****al, prawie nigdy nie siedzialem z nimi na kanale. Kto zawsze mowil "nie idziemy kondy nie ma" 2. Reverton sie nie liczy. Powiedz mi bylo kiedys polecenie, Kto jest na kompie niech loguje sie na vent? Oczywiscie z wrorem do nasladowania. 3. Powiedz mi na jakiej akcji bylem knightem, jedyna pamietam jak szlismy dajmosa zabic, poniewaz bloknolem most potem. 4. Rzadko pekowalem z nimi noob charami -,- @Kuczer widze za aga dala Ci duzo do myslenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#4124 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() @Lord Hybrid
z tego co sie orientuje masz laptopa, a slyszales kiedys o internecie bezprzewodowym? Bluconnect bodajrze, iPLUS etc? |
![]() |
![]() |
#4125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Imię: nie ufaj nikomu
Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Co do stałego tematu poruszanego na forum: Zamiast rozpamiętywać i wytykać kto co zrobił a czego nie zrobił może czas pomyśleć co zrobić żeby tego PA było mniej, chociaż z drugiej strony tylu widze tu nieaktywnych graczy, że pewnie nie ma to sensu. Może czas przypomnieć wam jak to wyglądało wszystko w XIV-XIX w.n.e. gdy Polacy dostawali w dupę? Ależ oczywiście byli też tacy co przechodzili na stronę wroga, uciekali za granicę... to taka mała aluzja. |
|
![]() |
![]() |
#4126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ |
|
![]() |
![]() |
#4127 |
Guest
|
![]() Wydarzenia z Galany Kali umie Kali zrobi Kali niczego sie nie boj lol
1 Slowem tutaj z tego tematu ,robi sie temat ja ci to-ja ci tamto Wezcie 1 vs 1 i pokazcie ,co umiecie a nie mowice tu cie nie bylo ,ty sie nie biles stales w pz................ Masz "Honor" koles wyjdz 1 vs 1 i pokaz mu co umiesz a nie kazdy twardy zza klawiatury ja to zrobie tamto Bulshit piszecie ...... Cytuje "to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales. Bales sie to wyskocz a nie pierdolisz glupoty na forum albo piszcie sobie pw |
![]() |
#4128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Ludzie piszecie tutaj o swoich zasługach w czasie wojny, a zapominacie o efekcie końcowym. Przegraliśmy i winnych nie ma co szuka. Kiedyś w jakiejś księdze napisano ” kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem”. Rozpamiętywanie starych ran nic nam nie da, a na pewno nie pomoże w budowie nowych celów. Prawda jest taka, że Relictus była zlepkiem wielu różnych osobowości i środowisk. Nie udało się uniknąć konfliktów wewnątrz gildii, ponieważ brak było zaufania do siebie Nie ma w tym nic dziwnego skoro w jednej gildii znalazły się osoby, które chociażby wcześniej były agresorami a inne ofiarami. Jedni kochali PA inni wręcz nienawidzili. Każdy miał inne założenia dotyczące wizerunku gry.
Problemem były też wartości o które walczyliśmy. Duża cześć mi znanych osób pragnęła tylko w pokoju grać, aby nie zdarzały się akcje w stylu Wielkiego Dajmosa, który pomimo braku levelu kozaczył jakby miał trzy cyfrowy numerek obok nicku. Po prostu nikt nie lubi być upokarzany i stąd brał się bunt. Inni natomiast pragnęli władzy, aby móc robić dokładnie to samo co czyni dziś zwycięskie HWL.Tego nie dało się pogodzić. Patrząc na osobę Kondy jest wielce kontrowersyjna, gość po przez fakt, posiadania najwyższego levelu na serku starał się forsować swoje pomysły, których efekty są wszystkim znane. Akcja na DH quescie czy też pozbycie się połowy swoich membersów, by walczyć na pustyni. Jedni będą go bronić inni atakować, jedno jest pewne popełniał błędy jak my wszyscy. Obecna sytuacja na Galanie to efekt braku porozumienia wśród graczy z wysokim levelem. Rozpasanie PA, PK odpowiada jednym innym mniej. Widzę jednak światełko w tunelu skoro nawet Kuczer i Cataclizm zaczynają dostrzegać ten problem. Pozdrawiam... Ostatnio edytowany przez Tragicall - 11-01-2007 o 14:01. |
![]() |
![]() |
#4129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
A co do Raverton'a , to że kiedyś tam Lord Krupa wyszedł z poh'u bo ty mu kazałeś mogło sie zdarzyc , ale to ze wiekszosc PN ztamtad wy*******ales (biorac pod uwage ze wtedy mielismy 3 ? palladynow w gildi (krupa , navoxiv i cue cumber) jest troche naciagane , ja sam pamietam jak twoj kolega Horna~ zabil kolege sinida , przylecielismy z sindem po tego Horne , on zacozl spindalac pod depo kazz bo ty tam byles, kazales przestac Sinidowi bic horne, on cie olal i lal go dopki Zirael~ nie strapowala horny tak ze sinid nie mial dostepu , jedyne co ty robiles "bohaterze" i "tibijski terminatorze" bylo latanie i "stop man , stop" rofl. Edit: byłbym zapomnial , Raverton wjezdal na Tharrina ze niby wchodzil w dupe Kardear'owi , to co ty powiesz na to jak Kardear odwalal texty do Sinida (na g/c Relictus) "i like you sinid" "you're cool dude" itd itp ? Kardear whodzil mu w dupe ? nie sądze , tak samo jak nie wieze w to ze Tharrin czy ktokolwiek z PN wlazil w Relictus w dupe innym.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 11-01-2007 o 14:44. |
|
![]() |
![]() |
#4130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie znam Ravertona bo przez okres jak trwała wojna nie grałem. Przed tez nie i potem tez jeszcze miałem przerwe. Ale teraz jak patrze na wywody i wrzuty to sardoniczny usmieszek mi sie pojawia na twarzy...
@Tragicall - dobrze powiedziane <napisane?> |
![]() |
![]() |
#4131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() Na darashie byl atack potworkow ,z bosow polecial violet gem z tego co wiem ;p
|
![]() |
![]() |
#4132 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadza się. Zlootował Yuperdo i Kelika. Pośrednio bo przez red surprise baga ;p
|
![]() |
![]() |
#4133 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() sorry za offtop ale potrzebuje skontaktowac sie z boltina jak mozesz napisz do mnie in game albo na gg numer masz na prv
|
![]() |
![]() |
#4134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Co do violet gemów i teddy bearów to czekam kiedy k...... lootne great shielda z rata! mysle ze wiecie o czym mowie :/
|
![]() |
![]() |
#4135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz racje , zbyt wiele "rare" itemów staje sie teras pospolitymi ozdobami , tibia idze za bardzo w strone "easy and fast" :l
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#4136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Hmm chyba widze pierwszego polaka z galany na awanasach w tibia.pl... HEtna~ wbil 8 mlvl^^
@up macie racje troche tibia sie do OTSow upodobnia... ja tam bym wolal zeby byla bardziej trudna.. Kazdy kiedys chcial grac w tibie zeby zdobyc wysoki lvl i jakies fajne rare, ktorych nigdzie nie mzona bylo znalezc.. a teraz taki 100 lvl to bez zadnego problemu w rok wbijesz... nie mowiac jzu ostatnio o rarach... (soft bootsy itp) |
![]() |
![]() |
#4137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja osobiście jestem za tym aby questy np były organizowane dla solo playera.
Co to za frajda jak ktoś komuś czyści questy itp. Pójdzie ekipa ponad 40 osób w tym 70% shooterzy i nic im nie straszne. Co tam taki Juggernaut itp. Ale jakby w danej chwili mógł wejść np do danego pomieszczenia tylko 1 klient itp to już mogłoby coś to utrudnić i zmniejszyć ilość rare'ów na servie. Powoli zaczyna się to zmieniać w jakąś japońską gierkę... czyżby CipSoft został wykupiony przez mikrusów? ![]() |
![]() |
![]() |
#4138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#4139 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielka tajemnica to to nie jest
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @Topic
Thum thum ma teddy bear jednego na bank, w tym roku nie wiem czy ktos dostal... @navo bo sie ciebie balem.... @tharrin moj angielski jest 2 razy lepszy niz twoj, moj 2nd owner = taki sam angielski jak hmm... Lizales dupe kardearowi na gc o to chodzi... @galana Konda na bank na tym nie poprzestanie i pozniej moze znowu zacznie grac jak zobaczy ze ma gowno do robienia i nabierze dystansu do gry |
![]() |