Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-01-2007, 02:51   #4121
Atlas
Użytkownik Forum

Atlas's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
Czyli mozna Cie nazwac legenda Galany ? byles taki niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju
A żebyś wiedział, że właśnie jest jedną z legend Galany! Ha!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-01-2007, 07:29   #4122
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
a co bez kondy to nie laska? my takie "noobki" dzialalismy bez kondy i to lepiej niz z konda

a starszy~ nie tlko ascaio w*****al, mnie tez, jak i te wszsytkie gadki jak to my "pie******" glupoty" a wy jestescie the bestestest w pvp, ale jak mowilem bijcie soft~~ albo foxhuond to juz bylo "przestan truc dupe"

taa, najpierw sie naucz sluchac leadera i polecen? patrz taki ravertonek wylecial i do dzis go to gryzie

to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales.

cytuje to szlo jakos tak: "raverton jezscze raz zabijezs chociarz 1 mojego smooka bez pytania jak ja tu expie, to mam wdupie kto cie protektuje, czy kodna czy jejihev, za****** cie jak psa" i wtedy to jzu mnie ponioslo bo wpadales mi tak ze 3x w rzedu. a skoro sie nie bales, to czemu jzu potem bylo grzecznie: "za ile konczysz?" wlasnie sprawdzalem niestety nie mamsaved convo, a szkoda bylaby niezla zlewka

wy tez mogliscie ich zabic noob charami, to woleliscie pkowac niewinnych bezbronnych nobow, "mistrzowie", ilu foxhuond zabiles? albo soft? ja solo stracilem 2 z ssoft i sorkiem conajmniej 5 z foxhound nie liczac ze 2 mialo bana za macro fisnihng solo, a was mistrzow bylo z 5? 6? i co? i nic, pozabijaliscie pare noobow i tyle, a jak sie bronili i was kelpali to straszyliscie mainami.

haha, made my day, ciebie to moze by sie conajwyzje adelao wystraszyl

i zawze byl nic nie warty tak samo jak ludzie reprezentujacy taki poglad. a pvp i wy dwaj to dwie rozne rzeczy.

O.o, to zes mnie zaskoczyl tym postem "+" dla Ciebie konda jest nikim bez innych, co zreszta widac, przegral wojne bo nie mial po swojej stronie fighterow tylko polakow

kazdy jeden robi roznice, wierz mi pa nie mozna zlikwidowac ale mozna ograniczyc albo zmienijszyc. a przy duzym wkladzie i mozluiwosciach nawet kontrolowac

i tu sie mylisz, to nie level stanowi o tym i wladza czy jestes pa ale to co soba reprezentujesz.

1. Myslisz ze mnie starszy nie w*****al, prawie nigdy nie siedzialem z nimi na kanale. Kto zawsze mowil "nie idziemy kondy nie ma"

2. Reverton sie nie liczy. Powiedz mi bylo kiedys polecenie, Kto jest na kompie niech loguje sie na vent? Oczywiscie z wrorem do nasladowania.

3. Powiedz mi na jakiej akcji bylem knightem, jedyna pamietam jak szlismy dajmosa zabic, poniewaz bloknolem most potem.

4. Rzadko pekowalem z nimi noob charami -,-

@Kuczer widze za aga dala Ci duzo do myslenia
Adelaoo jest offline  
stary 11-01-2007, 07:31   #4123
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
Ehhhh O ravertonie:
Przestan już pisac na tym forum prosze Cie. Tak Cie smieszy że byłeś PA ? I teraz nawet nie jestes noobek bo jestes hunted i dobrze bo zawsze gadałeś głupoty Co do kondy hummm uważasz ze wygrywał każdą wojne , a Corentirios (Del'toro i polaczki) przegrał a wygrywał tylko dzieki wojowniką jak keekz itd
O rumciu :
jak Ci tak to imponowało i podniecałeś sie tym to idz teraz ku.. cieciu zrzec głebe z ravertonem. Wroc do tych czasów tylko nie zapomnij kim teraz byś był -.-. Rzeczywiscie zajebiste jest PAowanie (dzieciaku)
Kurde... Troche czasu minelo i ludzi nie poznaje... Ktorys juz post piszesz z sensem A co do PAowania Ravertona napisalem ze pamietam taką sytuacje jak wyjebales Krupe z POHu... Tylko skoro PAowanie sprawialo CI taka frajde to czemu nie wyjebales tez mnie? Pewnie miales do mnie sentyment
Bartol1 jest offline  
stary 11-01-2007, 10:58   #4124
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

@Lord Hybrid

z tego co sie orientuje masz laptopa, a slyszales kiedys o internecie bezprzewodowym? Bluconnect bodajrze, iPLUS etc?
sliver jest offline  
stary 11-01-2007, 12:33   #4125
Falcmoon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2005

Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
@Lord Hybrid

z tego co sie orientuje masz laptopa, a slyszales kiedys o internecie bezprzewodowym? Bluconnect bodajrze, iPLUS etc?
Jak chcesz przez Blue~ itp grać w Tibię to zapomnij. Już to przerabiałem...

Co do stałego tematu poruszanego na forum:
Zamiast rozpamiętywać i wytykać kto co zrobił a czego nie zrobił może czas pomyśleć co zrobić żeby tego PA było mniej, chociaż z drugiej strony tylu widze tu nieaktywnych graczy, że pewnie nie ma to sensu.
Może czas przypomnieć wam jak to wyglądało wszystko w XIV-XIX w.n.e. gdy Polacy dostawali w dupę?
Ależ oczywiście byli też tacy co przechodzili na stronę wroga, uciekali za granicę... to taka mała aluzja.
Falcmoon jest offline  
stary 11-01-2007, 13:28   #4126
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
@Lord Hybrid

Sprawdzałem..... i słuszna jest opinia że net bezprzewodowy rozłącza się sam i nie wiadomo kiedy

Picture of the Day 17/03/2007
http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918

My Proposals

"About faster Selling loot"
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999

http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/
Lord Hybrid jest offline  
stary 11-01-2007, 13:35   #4127
Dzumior
Guest

Domyślny

Wydarzenia z Galany Kali umie Kali zrobi Kali niczego sie nie boj lol
1 Slowem tutaj z tego tematu ,robi sie temat ja ci to-ja ci tamto
Wezcie 1 vs 1 i pokazcie ,co umiecie a nie mowice tu cie nie bylo ,ty sie nie biles stales w pz................ Masz "Honor" koles wyjdz 1 vs 1 i pokaz mu co umiesz a nie kazdy twardy zza klawiatury ja to zrobie tamto Bulshit piszecie ......
Cytuje "to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales. Bales sie to wyskocz a nie pierdolisz glupoty na forum albo piszcie sobie pw

stary 11-01-2007, 14:00   #4128
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Ludzie piszecie tutaj o swoich zasługach w czasie wojny, a zapominacie o efekcie końcowym. Przegraliśmy i winnych nie ma co szuka. Kiedyś w jakiejś księdze napisano ” kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem”. Rozpamiętywanie starych ran nic nam nie da, a na pewno nie pomoże w budowie nowych celów. Prawda jest taka, że Relictus była zlepkiem wielu różnych osobowości i środowisk. Nie udało się uniknąć konfliktów wewnątrz gildii, ponieważ brak było zaufania do siebie Nie ma w tym nic dziwnego skoro w jednej gildii znalazły się osoby, które chociażby wcześniej były agresorami a inne ofiarami. Jedni kochali PA inni wręcz nienawidzili. Każdy miał inne założenia dotyczące wizerunku gry.
Problemem były też wartości o które walczyliśmy. Duża cześć mi znanych osób pragnęła tylko w pokoju grać, aby nie zdarzały się akcje w stylu Wielkiego Dajmosa, który pomimo braku levelu kozaczył jakby miał trzy cyfrowy numerek obok nicku. Po prostu nikt nie lubi być upokarzany i stąd brał się bunt. Inni natomiast pragnęli władzy, aby móc robić dokładnie to samo co czyni dziś zwycięskie HWL.Tego nie dało się pogodzić.
Patrząc na osobę Kondy jest wielce kontrowersyjna, gość po przez fakt, posiadania najwyższego levelu na serku starał się forsować swoje pomysły, których efekty są wszystkim znane. Akcja na DH quescie czy też pozbycie się połowy swoich membersów, by walczyć na pustyni. Jedni będą go bronić inni atakować, jedno jest pewne popełniał błędy jak my wszyscy.
Obecna sytuacja na Galanie to efekt braku porozumienia wśród graczy z wysokim levelem. Rozpasanie PA, PK odpowiada jednym innym mniej. Widzę jednak światełko w tunelu skoro nawet Kuczer i Cataclizm zaczynają dostrzegać ten problem.
Pozdrawiam...

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 11-01-2007 o 14:01.
Tragicall jest offline  
stary 11-01-2007, 14:38   #4129
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Levox Pokaż post
Nie ma servera bez PA (chyba, że non-pvp) Gdybyście mieli taką władzę też byście tak postępowali! No ale przynajmniej kłótnie na forum można (?) już skończyć.
Gówno prawda z tym posiadaniem takiej władzy, ta gra jest tak zbudowana że w zasadzie każdy znajdzie sobie kogoś kogo może zmusza do czegoś siłą , co nie znaczy że wszyscy tak robią. Najpiekniejszym przykładem będzie Sinid (<3) który jak bije cycki na poh'u , zamiast wy*******ac te wszystkie lv 15-25 sorce z tamtąd , pomaga im wejśc / wyjśc z pohu (ostatnio tak było że siakiś gringo miał lagi i ladnie zapytal , to sinid całą ich grópke prowadził , śmiesznie to wyglądało).

A co do Raverton'a , to że kiedyś tam Lord Krupa wyszedł z poh'u bo ty mu kazałeś mogło sie zdarzyc , ale to ze wiekszosc PN ztamtad wy*******ales (biorac pod uwage ze wtedy mielismy 3 ? palladynow w gildi (krupa , navoxiv i cue cumber) jest troche naciagane , ja sam pamietam jak twoj kolega Horna~ zabil kolege sinida , przylecielismy z sindem po tego Horne , on zacozl spindalac pod depo kazz bo ty tam byles, kazales przestac Sinidowi bic horne, on cie olal i lal go dopki Zirael~ nie strapowala horny tak ze sinid nie mial dostepu , jedyne co ty robiles "bohaterze" i "tibijski terminatorze" bylo latanie i "stop man , stop" rofl.

Edit: byłbym zapomnial , Raverton wjezdal na Tharrina ze niby wchodzil w dupe Kardear'owi , to co ty powiesz na to jak Kardear odwalal texty do Sinida (na g/c Relictus) "i like you sinid" "you're cool dude" itd itp ? Kardear whodzil mu w dupe ? nie sądze , tak samo jak nie wieze w to ze Tharrin czy ktokolwiek z PN wlazil w Relictus w dupe innym.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 11-01-2007 o 14:44.
Ajron 88 jest offline  
stary 11-01-2007, 15:01   #4130
Falcmoon
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie znam Ravertona bo przez okres jak trwała wojna nie grałem. Przed tez nie i potem tez jeszcze miałem przerwe. Ale teraz jak patrze na wywody i wrzuty to sardoniczny usmieszek mi sie pojawia na twarzy...
@Tragicall - dobrze powiedziane <napisane?>
Falcmoon jest offline  
stary 11-01-2007, 15:02   #4131
Lukus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Na darashie byl atack potworkow ,z bosow polecial violet gem z tego co wiem ;p
Lukus jest offline  
stary 11-01-2007, 16:21   #4132
Falcmoon
Użytkownik Forum

Domyślny

Zgadza się. Zlootował Yuperdo i Kelika. Pośrednio bo przez red surprise baga ;p
Falcmoon jest offline  
stary 11-01-2007, 17:13   #4133
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

sorry za offtop ale potrzebuje skontaktowac sie z boltina jak mozesz napisz do mnie in game albo na gg numer masz na prv
Zimpa jest offline  
stary 11-01-2007, 17:42   #4134
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Co do violet gemów i teddy bearów to czekam kiedy k...... lootne great shielda z rata! mysle ze wiecie o czym mowie :/
Azenus jest offline  
stary 11-01-2007, 17:57   #4135
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Masz racje , zbyt wiele "rare" itemów staje sie teras pospolitymi ozdobami , tibia idze za bardzo w strone "easy and fast" :l
Ajron 88 jest offline  
stary 11-01-2007, 18:11   #4136
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Hmm chyba widze pierwszego polaka z galany na awanasach w tibia.pl... HEtna~ wbil 8 mlvl^^

@up
macie racje troche tibia sie do OTSow upodobnia... ja tam bym wolal zeby byla bardziej trudna.. Kazdy kiedys chcial grac w tibie zeby zdobyc wysoki lvl i jakies fajne rare, ktorych nigdzie nie mzona bylo znalezc.. a teraz taki 100 lvl to bez zadnego problemu w rok wbijesz... nie mowiac jzu ostatnio o rarach... (soft bootsy itp)
aragorn uczciwy jest offline  
stary 11-01-2007, 18:22   #4137
Falcmoon
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja osobiście jestem za tym aby questy np były organizowane dla solo playera.
Co to za frajda jak ktoś komuś czyści questy itp. Pójdzie ekipa ponad 40 osób w tym 70% shooterzy i nic im nie straszne. Co tam taki Juggernaut itp.
Ale jakby w danej chwili mógł wejść np do danego pomieszczenia tylko 1 klient itp to już mogłoby coś to utrudnić i zmniejszyć ilość rare'ów na servie. Powoli zaczyna się to zmieniać w jakąś japońską gierkę... czyżby CipSoft został wykupiony przez mikrusów?
Falcmoon jest offline  
stary 11-01-2007, 18:29   #4138
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falcmoon Pokaż post
Ja osobiście jestem za tym aby questy np były organizowane dla solo playera.
Co to za frajda jak ktoś komuś czyści questy itp. Pójdzie ekipa ponad 40 osób w tym 70% shooterzy i nic im nie straszne. Co tam taki Juggernaut itp.
Ale jakby w danej chwili mógł wejść np do danego pomieszczenia tylko 1 klient itp to już mogłoby coś to utrudnić i zmniejszyć ilość rare'ów na servie. Powoli zaczyna się to zmieniać w jakąś japońską gierkę... czyżby CipSoft został wykupiony przez mikrusów?
Haha , a ja zastanawiałem sie kim jesteś , teras już wiem ^.-
Ajron 88 jest offline  
stary 11-01-2007, 18:34   #4139
Falcmoon
Użytkownik Forum

Domyślny

Wielka tajemnica to to nie jest
Falcmoon jest offline  
stary 11-01-2007, 18:52   #4140
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

@Topic
Thum thum ma teddy bear jednego na bank, w tym roku nie wiem czy ktos dostal...

@navo
bo sie ciebie balem....

@tharrin
moj angielski jest 2 razy lepszy niz twoj, moj 2nd owner = taki sam angielski jak hmm... Lizales dupe kardearowi na gc o to chodzi...

@galana
Konda na bank na tym nie poprzestanie i pozniej moze znowu zacznie grac jak zobaczy ze ma gowno do robienia i nabierze dystansu do gry
Poznanski Rycerz jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania