Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2007, 15:16   #1200
Namitura
Użytkownik Forum

Namitura's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite Pokaż post
Ten post będzie dłuższy i przeczytajcie go zanim znowu na mnie wjedziecie.

Wjerzdzacie na mnie bez podstaw.. bo mówię co myśle.. i w większości mam rację???? Co zrobią 50sorców bez lidera... Jedyna szansa takimi charami to nie dochdozic do gildi zebrać sie na ventrilo i wparowywać 3x na dzień ciągle innymi name (zakładając ze mamy do dyspozycji 30charów [przynajmniej 20 magicznych]) na ekspowiska sorców z ruin , i wybijanie ich a reszte pozostawienie Nemesis Se i Lifestyle. A faktem że jest to nie możliwe i Lifestyle niema zapału do walki , a Nemesis mało wie o walkach , oraz nie posiada się 30charów po 50lvle. Dlatego też wyjaśniłem na czym polegają moje poglądy na ten temat i jeżeli ktoś twierdzi że nie mam racji , proszę napisz to ... nie obraże się ale zrób to grzecznie i bez wyzwisk bo one świadczą tylko o twojej kulturze osobistej. Pozdrawiam

Milcz !!! NIC niewiesz, niemasz zielonego pojęcia jak było!!!
Gdy nemesis se dołączyło do war wygraliśmy dwie "open battle" potem rizzlaa wyjechał a całe gipo położyło lache ta ten serwer i przeniosło się na elysie. Wtedy pozostało nemesis paru polaczków z ls i dwóch swe raffu i clodachu.
Cała reszta nuubów w stylu "daark" itd była nieaktywna. To właśnie nemesis planowało i wykonywało "sneak attacks" Kloed, Arithael, Aradna, Rober Grus itd. oni są przykładem tego że nemesis działało chociarz było nas duzo mniej. A co do oferty excaila polacy odeszi za free a aktywnych swe wykupiliśmy i zostaliśmy wystawieni, ruin wygrało koniec. Daark pallka dosięgnie sprawiedliwośc na thorii Jak widzisz dzisiejszy mój post był w stostunku do Ciebie dosc miły więc proszę Cię niezabieraj głosu o sprawach o ktorych niemasz zielonego pojęcia!

Ps.Wala mag żaluje że nieudało mi się Ciebie utłuc na berylii za to pyskowanie na forum ale widze że ruin zrobiło to za mnie

Ostatnio edytowany przez Namitura - 13-01-2007 o 16:50.
Namitura jest offline