![]() |
#1181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Cytuj:
Jesteś śmieszny, przestań pyskowac. Kupiłeś nowegochara i cfaniakujesz pajacu, chcesz sie teraz podlizac DS by sie do nich wkręcic, a co do reszty to chciał bym złożyc wam moje gratulacje wsztykim ktorzy zapłacili lub byli caly czas neutral czarnus medicanka wojownicz~... a teraz padają od ruin jesteście żałośni HAHAHA ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Podaj nick Guardiana w grze to zaraz zobaczymy czy to taki mistrz PVP...
#1183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1185 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() nauczysz mnie walczyc w wojnie bo nieumiem prosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ohh IRONIO... |
|
![]() |
![]() |
#1187 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol jeszcze nie dawno pisałeś ,że Nemesis to nooby i nie potrafią walczyć ,a Rev'ica cisnołeś na forum...
Żal.pl
#1189 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jinikao... jeżeli myslisz ze jeżeli zjedzie mnie człowiek twojego pokroju to się zmienie to się mylisz. |
||
![]() |
![]() |
#1190 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Elite Knight
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() A ty byś tylo o tych pokrojach...Zmień Słownictwo Bo To Się Już Nudne Robi...
|
![]() |
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() Guardian nie głupio ci troche że wszyscy uważają cię za niewiadomo kogo ?
Ja narazie nic do ciebie nie mam. |
![]() |
![]() |
#1193 |
Guest
|
![]() Guardian jestes takim frajerkiem ze szkoda gadac =S...
Ile Ty masz gnojku lat? gowno znaczyles na berylii, gowno zrobiles, nie Tobie kurwa pizdo oceniac co kto robil, zrob cos sam, ZROBIONYM PRZEZ SIEBIE CHAREM,GRAJ SAM A NIE Z MAMA ,TATA, DZIADKIEM, BABCIA sharerze jebany,to kurwo pogadamy.Bedziesz tutaj kozaczyl ,pyto pokaz na co Cie stac, zrob swojego chara to pogadamy frajerze x) |
![]() |
#1194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() @up do mnie to było ?
Ostatnio edytowany przez tibiaq - 13-01-2007 o 10:15. |
![]() |
![]() |
#1195 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Guardian jesli nie chcesz zeby nie lubilo i jechalo Cie coraz wiecej ludzi to zrob tak jak corso, poprastu przestan udzielac sie na forum i bronic swoich "prawd".
|
![]() |
![]() |
#1197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podajcie nick tego patafiana.
#1198 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() ktorego patafiana??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Ten post będzie dłuższy i przeczytajcie go zanim znowu na mnie wjedziecie.
Wjerzdzacie na mnie bez podstaw.. bo mówię co myśle.. i w większości mam rację???? Co zrobią 50sorców bez lidera... Jedyna szansa takimi charami to nie dochdozic do gildi zebrać sie na ventrilo i wparowywać 3x na dzień ciągle innymi name (zakładając ze mamy do dyspozycji 30charów [przynajmniej 20 magicznych]) na ekspowiska sorców z ruin , i wybijanie ich a reszte pozostawienie Nemesis Se i Lifestyle. A faktem że jest to nie możliwe i Lifestyle niema zapału do walki , a Nemesis mało wie o walkach , oraz nie posiada się 30charów po 50lvle. Dlatego też wyjaśniłem na czym polegają moje poglądy na ten temat i jeżeli ktoś twierdzi że nie mam racji , proszę napisz to ... nie obraże się ale zrób to grzecznie i bez wyzwisk bo one świadczą tylko o twojej kulturze osobistej. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Cytuj:
Milcz !!! ![]() Gdy nemesis se dołączyło do war wygraliśmy dwie "open battle" potem rizzlaa wyjechał a całe gipo położyło lache ta ten serwer i przeniosło się na elysie. Wtedy pozostało nemesis paru polaczków z ls i dwóch swe raffu i clodachu. Cała reszta nuubów w stylu "daark" itd była nieaktywna. To właśnie nemesis planowało i wykonywało "sneak attacks" Kloed, Arithael, Aradna, Rober Grus itd. oni są przykładem tego że nemesis działało chociarz było nas duzo mniej. A co do oferty excaila polacy odeszi za free a aktywnych swe wykupiliśmy i zostaliśmy wystawieni, ruin wygrało koniec. Daark pallka dosięgnie sprawiedliwośc na thorii ![]() Ps.Wala mag żaluje że nieudało mi się Ciebie utłuc na berylii za to pyskowanie na forum ale widze że ruin zrobiło to za mnie ![]() Ostatnio edytowany przez Namitura - 13-01-2007 o 16:50. |
|
![]() |