Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2007, 17:13   #37
Flash
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 08 2004

Domyślny Nadal nic nie wiemy.....

Panowie żalenie się nic nie załatwi a w dalszym ciągu nic nie wiemy. Mądrze napisał jeden z graczy o śledzeniu trasy połączenia z serwerami Tibii jednak dla mało zorientowanych nic z tego nie wynika więc proszę jedynie o wypowiedzi tych którzy mają coś do powiedzenia. Ja dziś blisko godzinę rozmawiałem z infolinią neostrady i do niczego nie doszliśmy bo oni twierdzą, że wszystko jest OK. Jeśli jest inaczej to jak to sprawdzić by mieć dowody, jeśli natomiast to wina CipSoftu bo pewne serwery nie są w stanie sprostać wymaganiom gry po update to też trzeba o tym się upewnić by móc żądać rekompensaty za PACC lub chociaż zmusić ich to popracowania nad sprzętem a nie tworzeniem nowych światów.... Przy okazji może szyfrowanie danych wprowadzone przy ostatnim updacie powoduje problem ?? Czy ktoś zna się na tym o czym tu pisałem ?? Jeśli tak to proszę o wypowiedzi a jeśli będą sensowne i dadzą jakiś trop to ja będę reklamował sprawę "wyżej".
Proszę o nie wypowiadanie się w stylu a mi laguje jak h...., a mi nie bo wy macie neo które jest do du..... Tylko mądre i sensowne wypowiedzi.....
Flash jest offline   Odpowiedz z Cytatem