Na non-pvp nie da się tego questa zrobić solo.... np w miejscu gdzie trzeba strzelić fire fielda... fire field trwa 5 sekund, pz lock 1 minutę/30 sekund, więc nie wejdziesz do teleportu zanim ff zniknie. Potrzebny jest kolega/noob char, co strzeli ff, ty wejdziesz.
PS: Oczywiście że mogłeś zrobić solo. Postacią kolegi/noob charem na multicliencie
PS2: Nie popisałeś się intelektem w sali z imionami
up@
Po pierwsze, wszystkie swoje postacie robiłem sam, mogę to udowodnić, mam chyba screeny ze wszystkich advance`ów i deadów na swoim main charze (na kompie).
Po drugie, nie mogę tam pójść, bo nie mam PACCa, a nie mam zamiaru kupować przed ukończeniem liceum, no, ale skorzystam jeśli wygram na trwającej właśnie loterii/albo jeśli mi ktoś kupi

Po trzecie, skoro wszyscy są tacy głupi, a Pan jest takim pr0 gamerem, to proszę nam zdradzić tą tajemnicę, jak Pan to wykonał, nawet tylko mi na PW, zachowam tajemnicę, (tutaj można mi wierzyć, bo co jak co, ale tajemnicy potrafię dochować -> może potwierdzić każda osoba która mnie zna)
Czekam z niecierpliwością, by się dowiedzieć jak Pan to zrobił, i przejść się do kolegi i zobaczyć czy ta metoda działa

Ale się nie doczekam, bo nie ma tej metody, a jeśli jest, to brzmi ona "inny char na MC"... a jeśli jednak jest jakaś legalna, to ktoś kto nie wiedział czegoś bardzo łatwego (sala z imionami, 50 minut męczenia się z poduszkami) jej na pewno nie wymyśli...
down@
opcja zużycia 1 death ringa (postaci nie trzeba wyprowadzać z Dream Machine

) na noob charze jest dobrą opcją, jak się bierze pod uwagę plusy i ''reputację''

jaki się ma po wykonaniu Dream Challange Questa