![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Abroad
Stan: Na Emeryturze
Imię: top300
Profesja: Elite Knight
|
![]() Filmik by me
![]() ![]() ![]() ![]() Czesc 1st http://www.megaupload.com/?d=J2RXU5ZX Czesc 2 http://www.megaupload.com/?d=3U4DPH47 Final http://www.megaupload.com/?d=OB4JEKDK Ostatnio edytowany przez ~Bad - 17-01-2007 o 20:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() możesz to wrzucić na tibicams?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Rehost plxx -.-
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze bardzo, macie rehost na tibicam
![]() Part 1. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16937 Part 2. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16939 Final. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16940 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() hehe no tak... fire na non pvp i 5 sekund jego trwania... ciekawe jak to zrobiles...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Wow... wielkie Gratulacje wykonania...
![]() Pozdrowienia... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() jak posiadasz 7.92, a filmy beda w 7.9, to i tak wystartuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nagrody to to ze mozesz teleportowac sie do miast z tego dziwnego budynku? czy co bo juz nie kumam tego. Mozna bez paca tam wejsc? i byc bez paca np. w ank~ czy na darashi? Bo juz centralnie tego nie rozkminiam
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
pewnie jest tak, ze po skonczeniu sie pacza nie mozna przejsc przez te drzwi po drodze "this door are cos tam~~". chociaz jak koledze skonczy sie pacz, to na pewno sprawdzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Sądzisz, że uwierzy się w fakt, że zrobiłeś solo??
Czemu więc nie ukazałeś na filmie akurat tego co najważniejsze?? A i btw. dzięki za info z GC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Bytomscy Hooligany
Stan: Niegrający
Imię: Sumilidero
Świat: Honera
Poziom: 84
Skille: 82/74
Poziom mag.: 7
|
![]() O co w tym chodzi ze bendzie miał inną range knightmare czy coś takiego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do pytan, Nagroda jest naleznosc w moim przypadku do Nightmare Knight's, i mozliwosc wejscia do KWT ( niewiesz?? opcja szukaj) w kturej sa teleporty do ruznych miast
![]() ![]() ![]() ![]() Np za info z gc ![]() Na filmie niema pokazanego jak to zrobilem z jasnych powodow.... chcesz wiedziec?? sam sie pomecz ![]() ![]() ![]() Btw. Prawdopodobnie bo zdobyciu najwyrzszej rangi (albo tej ciut nizej) dostaje sie w przypadku NK Nightmare Shield ( nazwa ta albo podobna) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Poprosiłeś o pomoc kumpla, wyłączyłeś filmik i włączyłeś po tp...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie poprosilem o pomoc kumpla -.- Zapytaj kogos na securze z gildii Predators albo Chaos Network Alliance -.- Tam ludzie wiedza ze zrobilem to solo, i wiedza jak.... btw. NOOB >.< Nie wie a pier***i
Edit: DOWN~ Przepraszam ale musze powiedziec co mysle.... Obrazilem juz 1 osobe za wychwalanie sie swoja glupota na forum a teraz musze obrazic druga ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ~Bad - 16-01-2007 o 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Na non-pvp nie da się tego questa zrobić solo.... np w miejscu gdzie trzeba strzelić fire fielda... fire field trwa 5 sekund, pz lock 1 minutę/30 sekund, więc nie wejdziesz do teleportu zanim ff zniknie. Potrzebny jest kolega/noob char, co strzeli ff, ty wejdziesz.
PS: Oczywiście że mogłeś zrobić solo. Postacią kolegi/noob charem na multicliencie PS2: Nie popisałeś się intelektem w sali z imionami ![]() up@ Po pierwsze, wszystkie swoje postacie robiłem sam, mogę to udowodnić, mam chyba screeny ze wszystkich advance`ów i deadów na swoim main charze (na kompie). Po drugie, nie mogę tam pójść, bo nie mam PACCa, a nie mam zamiaru kupować przed ukończeniem liceum, no, ale skorzystam jeśli wygram na trwającej właśnie loterii/albo jeśli mi ktoś kupi ![]() Po trzecie, skoro wszyscy są tacy głupi, a Pan jest takim pr0 gamerem, to proszę nam zdradzić tą tajemnicę, jak Pan to wykonał, nawet tylko mi na PW, zachowam tajemnicę, (tutaj można mi wierzyć, bo co jak co, ale tajemnicy potrafię dochować -> może potwierdzić każda osoba która mnie zna) Czekam z niecierpliwością, by się dowiedzieć jak Pan to zrobił, i przejść się do kolegi i zobaczyć czy ta metoda działa ![]() Ale się nie doczekam, bo nie ma tej metody, a jeśli jest, to brzmi ona "inny char na MC"... a jeśli jednak jest jakaś legalna, to ktoś kto nie wiedział czegoś bardzo łatwego (sala z imionami, 50 minut męczenia się z poduszkami) jej na pewno nie wymyśli... down@ opcja zużycia 1 death ringa (postaci nie trzeba wyprowadzać z Dream Machine ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 16-01-2007 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Elevarm - 16-01-2007 o 14:55. |
|