Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2007, 02:05   #68
Vuxiu
Zbanowany

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vu'Xiu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe Pokaż post
*powiedzialem przeciez ze nie uzywacie bota wiec o co ci chodzi?
*jezeli uwazasz ze do uhniecia sie hotkeyem jak ktos w ciebie strzeli potrzeba jakiegos innego bota to chyba jestes niedorozwiniety
*w porywach do 8, pograsz w kurke wodna to sie nauczysz
*za shaela nikt nie zaplaci 1200$, ciagle gra ta sama osoba, podobnie jak rosharem
*kazdy gra swoim charem ofc

Niczego wam nie zarzucilem, powiedzialem ze skoro nie da sie wam nic udowodnic tzn ze nie uzywaliscie, podobnie jak my.
*o twoj podpis dobrze wiemy co miales na mysli, oprocz tego ja wiem ze ja mialem racje
*to po co ich uzywacie? quf i raven maja licencje na ng bota, chwalili sie tym na waszym gc, jesli nie maja to po co sie chwala? jakas propaganda dla reszty ze majac boty jestescie niepokonani? moze lepiej byloby mowic ze idzie wam dobrze na wlasnych umiejetnosciach :O
*tak serio to tego nie widzialem, tylko slyszalem jak kumpel mi mowil, podejrzewam ze mogliscie stac tam w 6 osob kazda gotowa do rzucenia pota ale skoro wspomniales o tym w tym miejscu to zakladam co innego
*czyli ze wychujacie kolesia z usa?
*chyba nie zrozumiales w pelni o co mi chodzilo

udowodnic sie da, cipy nie przyjma jednak tych dowodow prawdopodobnie. tzn udowodnic jesli ma to miejsce, combo na elim bylo zbyt niedoskonale zeby to byl combo bot jakis
Vuxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem