|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() @2up
Nie było żadnego bota. ![]() Elo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
*oni nie mieli bota do strzelania *ja sie sam uham hotkeyami *rzucam poty, uzywajac myszki *raven i tako graja tylko i wylacznie swoimi charami *eli gral i gra sam Nikt nikomu nie moze nic udowodnic wiec przyjmiemy ta wersje, ok? Ostatnio edytowany przez Hupe - 16-01-2007 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS
Imię: Vu'Xiu
Gildia: Brotherhood of Darkness
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
*mielismy bota - CIPBota, jesli uwazasz ze zeby zrobic combo posiadajac ts albo vent potrzeba jakiegos innego bota to jestes niedorozwiniety. w dodatku majac czas spokojnie zaznaczyc osobe ktora w miejscu stoi... *kurka wodna trening, aye? tylko na filmach to inaczej widac ![]() *po 6 na raz xD *a za shaela nikt nie zaplacil 1200$ zeby do wojny wrocil. ale skoro oni nim nie graja to pewno zaplaciliscie zeby ten owner bez pvp wrocil i walczyl ta? *a jego passy mialo pol pewnego miasta xD? i dalej ma do innych waszych charow ![]() smieszne jest to ze zarzucasz nam 1 rzecz o ktorej myslisz ze ma miejsce i wyznajesz winy em do tego. nie da sie udowodnic waszych win byc moze, ale nam nie ma czego udowadniac, od nas ludzie na tibi zarabiaja sprzedajac itemy za rl cash, nie jak u was sprzedajac pacce, kupujac boty i tibia cash itd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
*jezeli uwazasz ze do uhniecia sie hotkeyem jak ktos w ciebie strzeli potrzeba jakiegos innego bota to chyba jestes niedorozwiniety *w porywach do 8, pograsz w kurke wodna to sie nauczysz *za shaela nikt nie zaplaci 1200$, ciagle gra ta sama osoba, podobnie jak rosharem *kazdy gra swoim charem ofc Niczego wam nie zarzucilem, powiedzialem ze skoro nie da sie wam nic udowodnic tzn ze nie uzywaliscie, podobnie jak my. Ostatnio edytowany przez Hupe - 16-01-2007 o 23:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() *to po co ich uzywacie? quf i raven maja licencje na ng bota, chwalili sie tym na waszym gc, jesli nie maja to po co sie chwala? jakas propaganda dla reszty ze majac boty jestescie niepokonani? moze lepiej byloby mowic ze idzie wam dobrze na wlasnych umiejetnosciach :O *tak serio to tego nie widzialem, tylko slyszalem jak kumpel mi mowil, podejrzewam ze mogliscie stac tam w 6 osob kazda gotowa do rzucenia pota ale skoro wspomniales o tym w tym miejscu to zakladam co innego *czyli ze wychujacie kolesia z usa? *chyba nie zrozumiales w pelni o co mi chodzilo ![]() udowodnic sie da, cipy nie przyjma jednak tych dowodow prawdopodobnie. tzn udowodnic jesli ma to miejsce, combo na elim bylo zbyt niedoskonale zeby to byl combo bot jakis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Chicago IL. USA
Imię: Jibav
Poziom: 117
|
![]() kocham ten Wasz sarkazm...
Vu'xiu czy Ty naprawde myslisz, ze ktos by zaplacil 1200$ za 156~ knighta? Tako i Raven maja po 18 lat sadze,ze nie dysponuja taka gotowka a nawet jesli by ja mieli to nie wydali by ja na chara w tibi, uwierz mi znam ich troche lepiej niz Ty. Jesli chcesz napisz do Shaela i porownaj sobie poziom angielskiego lub styl pisania, on jest amerykaninem wiec nie trudno bedzie zauwazyc roznice miedzy Takiem a Jeffem. Kto do cholery Wam tak w ogole powiedzial,ze ktos wydal 1200$ z em na shaela ?! ______________ Hupe <3
![]() |
#70 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
2. Ja nigdy nie widzialem zeby sie chwalili 3. Nie rzucilem ich w 1 sec ![]() 4. Powiedzialem ze podobnie jak roshar, nie tak samo Jezeli CIP nie przyjmie tego typu dowodów tzn ze one sa slabe (tak jak ten filmik piechtolota ![]() Ostatnio edytowany przez Hupe - 17-01-2007 o 09:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Poziom: 53
|
![]() @Ghetti
Nie, moim przeznaczeniem nie jest zostać nauczycielem języka polskiego, nie chciałbym użerać się przez naście lat z takimi matołami jak Ty. Latać za Elim i go tłuc? Skoro nie bawimy się w poważnych ludzi i nie piszemy ze zrozumieniem - Szefie, przecież Ty go nie dogonisz, nawet gdybyś nie wiem jak wykręcał się przed kompem. A dołożyć sd w trapie (jeśli się mylę co do sposobu zrobienia przez Ciebie fraga - wybacz, nie widziałem sytuacji) potrafię nawet ja swoim 60 sorcem. I gdybym przypadkiem zaliczył fraga, też powinienem tak kozaczyć jak Ty? A takie relacje, jak ta, że ktoś jest dla Ciebie nikim, często działają na zasadzie, hmmm... wzajemności. Też jesteś nikim dla mnie. Aż wypadałoby zacytować Gruchę (vide 'Chłopaki nie płaczą') - "Kim ty w ogóle kurwa jesteś, pajacu"? Edit: przepraszam za bluzga - nie mogłem się powstrzymać
![]() Ostatnio edytowany przez Neaniver - 17-01-2007 o 13:23. Powód: a taka refleksja mnie naszła :b |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chyba zebys zrobil pasjonujacy wmv na ktorym "udowodnisz" ze cheatujemy. Moze bede odgrywal role pierwszoplanowa ![]() Jak chcesz, moge zrobic piekne ujecia z vip listy- znikajacy Hupe i pojawiajacy sie: a) Eli b) Nemtor c) Wizak d) Anubis Do wyboru. btw. Powiedzialem to tako, nie zmartwil sie zbytnio- nawet ucieszyl ze masz go w vip ;] Ostatnio edytowany przez Hupe - 19-01-2007 o 10:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Początkujący
Imię: Dorgo Lazhor
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: rosną
Poziom mag.: 21
|
![]() I po co oni to zrobili jak ja był bym na miejscu tego co zdedzil to ja bym tam przyszedl ze swoja gildia i bym ich powymiatał.
PS.Może troche głupio napisałem ale to dopiero moj 1 post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Eli nia miał szans bo ten co filmował miał 101 lvla co dopiero reszta gildii....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
no i mam nadzieje ze ostatni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Profesja: Druid
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Hail Aldora _/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: 99 cm od komputera
Imię: Nie powiem :x
Profesja: Elder Druid
Gildia: Banana Team
Poziom: 23
|
![]() Cytuj:
Człowieku wyjdź i nie wracaj. Co Kurwa Jibav mial wybiec z dp i bić całe CO ? Myslisz ze jesteś dobry,ponieważ jestes w gildi Zecika. Ale wcale tak nie jest bo tylko na tibii caly czas kozaczysz. Zresztą weź się już nie wypowiadaj ,bo jak widze twoje posty to robi mi sie nie dobrze... Sorry all za słownictwo ,ale on mnie już dobija... Pozdro Your Imb~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Chicago IL. USA
Imię: Jibav
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
Vu'xiu-Jeff czy Jessie nie wiem dokladnie nigdy nie mowilem do niego po imieniu. Reasumujac Tako ani Raven nie kupili Shaela.
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum