Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-01-2007, 19:48   #61
Biedny
Zbanowany

Biedny's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meteon! Pokaż post
Ale mi dogadales "gnoj" O ile sie nie myle to Ty jestes Biedny Gnoj

A jezeli chodzi o to, ze gowno wiem, to jestes w bledzie ;]

"kk" XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Biedny jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-01-2007, 20:11   #62
otoya
Guest

Domyślny

najs tylko ze oni mieli *********** czy cos takiego gdy ktos z party wcisnie "z" od kazdego leci sd
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2007, 20:19   #63
Biedny
Zbanowany

Biedny's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez otoya Pokaż post
najs tylko ze oni mieli *********** czy cos takiego gdy ktos z party wcisnie "z" od kazdego leci sd

ghahahahahhahahhahaahgaghghaghahghgaghahgahghaahha hhahahahhahahahhahahaghgagagaga
stary 16-01-2007, 20:24   #64
Ankel
Użytkownik Forum

Ankel's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Domyślny lol

@2up

Nie było żadnego bota. ,jakbys nie wiedzial, są takie zeczy jak ventrilo i teamspeak.

Elo
Ankel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2007, 21:55   #65
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ankel Pokaż post
@2up

Nie było żadnego bota. ,jakbys nie wiedzial, są takie zeczy jak ventrilo i teamspeak.

Elo
Kilka rzeczy ktore chcialbym podsumowac:
*oni nie mieli bota do strzelania
*ja sie sam uham hotkeyami
*rzucam poty, uzywajac myszki
*raven i tako graja tylko i wylacznie swoimi charami
*eli gral i gra sam

Nikt nikomu nie moze nic udowodnic wiec przyjmiemy ta wersje, ok?

Ostatnio edytowany przez Hupe - 16-01-2007 o 22:53.
Hupe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2007, 23:12   #66
Vuxiu
Zbanowany

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS

Imię: Vu'Xiu
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe Pokaż post
Kilka rzeczy ktore chcialbym podsumowac:
*oni nie mieli bota do strzelania
*ja sie sam uham hotkeyami
*rzucam poty, uzywajac myszki
*raven i tako graja tylko i wylacznie swoimi charami
*eli gral i gra sam

Nikt nikomu nie moze nic udowodnic wiec przyjmiemy ta wersje, ok?

*mielismy bota - CIPBota, jesli uwazasz ze zeby zrobic combo posiadajac ts albo vent potrzeba jakiegos innego bota to jestes niedorozwiniety. w dodatku majac czas spokojnie zaznaczyc osobe ktora w miejscu stoi...
*kurka wodna trening, aye? tylko na filmach to inaczej widac
*po 6 na raz xD
*a za shaela nikt nie zaplacil 1200$ zeby do wojny wrocil. ale skoro oni nim nie graja to pewno zaplaciliscie zeby ten owner bez pvp wrocil i walczyl ta?
*a jego passy mialo pol pewnego miasta xD? i dalej ma do innych waszych charow

smieszne jest to ze zarzucasz nam 1 rzecz o ktorej myslisz ze ma miejsce i wyznajesz winy em do tego. nie da sie udowodnic waszych win byc moze, ale nam nie ma czego udowadniac, od nas ludzie na tibi zarabiaja sprzedajac itemy za rl cash, nie jak u was sprzedajac pacce, kupujac boty i tibia cash itd
Vuxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2007, 23:28   #67
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vuxiu Pokaż post
*mielismy bota - CIPBota, jesli uwazasz ze zeby zrobic combo posiadajac ts albo vent potrzeba jakiegos innego bota to jestes niedorozwiniety. w dodatku majac czas spokojnie zaznaczyc osobe ktora w miejscu stoi...
*kurka wodna trening, aye? tylko na filmach to inaczej widac
*po 6 na raz xD
*a za shaela nikt nie zaplacil 1200$ zeby do wojny wrocil. ale skoro oni nim nie graja to pewno zaplaciliscie zeby ten owner bez pvp wrocil i walczyl ta?
*a jego passy mialo pol pewnego miasta xD? i dalej ma do innych waszych charow

smieszne jest to ze zarzucasz nam 1 rzecz o ktorej myslisz ze ma miejsce i wyznajesz winy em do tego. nie da sie udowodnic waszych win byc moze, ale nam nie ma czego udowadniac, od nas ludzie na tibi zarabiaja sprzedajac itemy za rl cash, nie jak u was sprzedajac pacce, kupujac boty i tibia cash itd
*powiedzialem przeciez ze nie uzywacie bota wiec o co ci chodzi?
*jezeli uwazasz ze do uhniecia sie hotkeyem jak ktos w ciebie strzeli potrzeba jakiegos innego bota to chyba jestes niedorozwiniety
*w porywach do 8, pograsz w kurke wodna to sie nauczysz
*za shaela nikt nie zaplaci 1200$, ciagle gra ta sama osoba, podobnie jak rosharem
*kazdy gra swoim charem ofc

Niczego wam nie zarzucilem, powiedzialem ze skoro nie da sie wam nic udowodnic tzn ze nie uzywaliscie, podobnie jak my.

Ostatnio edytowany przez Hupe - 16-01-2007 o 23:29.
stary 17-01-2007, 02:05   #68
Vuxiu
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe Pokaż post
*powiedzialem przeciez ze nie uzywacie bota wiec o co ci chodzi?
*jezeli uwazasz ze do uhniecia sie hotkeyem jak ktos w ciebie strzeli potrzeba jakiegos innego bota to chyba jestes niedorozwiniety
*w porywach do 8, pograsz w kurke wodna to sie nauczysz
*za shaela nikt nie zaplaci 1200$, ciagle gra ta sama osoba, podobnie jak rosharem
*kazdy gra swoim charem ofc

Niczego wam nie zarzucilem, powiedzialem ze skoro nie da sie wam nic udowodnic tzn ze nie uzywaliscie, podobnie jak my.
*o twoj podpis dobrze wiemy co miales na mysli, oprocz tego ja wiem ze ja mialem racje
*to po co ich uzywacie? quf i raven maja licencje na ng bota, chwalili sie tym na waszym gc, jesli nie maja to po co sie chwala? jakas propaganda dla reszty ze majac boty jestescie niepokonani? moze lepiej byloby mowic ze idzie wam dobrze na wlasnych umiejetnosciach :O
*tak serio to tego nie widzialem, tylko slyszalem jak kumpel mi mowil, podejrzewam ze mogliscie stac tam w 6 osob kazda gotowa do rzucenia pota ale skoro wspomniales o tym w tym miejscu to zakladam co innego
*czyli ze wychujacie kolesia z usa?
*chyba nie zrozumiales w pelni o co mi chodzilo

udowodnic sie da, cipy nie przyjma jednak tych dowodow prawdopodobnie. tzn udowodnic jesli ma to miejsce, combo na elim bylo zbyt niedoskonale zeby to byl combo bot jakis
stary 17-01-2007, 07:24   #69
Jiibav
Użytkownik Forum

Jiibav's Avatar

Lokacja: Chicago IL. USA

Imię: Jibav
Poziom: 117
Domyślny

kocham ten Wasz sarkazm...

Vu'xiu czy Ty naprawde myslisz, ze ktos by zaplacil 1200$ za 156~ knighta? Tako i Raven maja po 18 lat sadze,ze nie dysponuja taka gotowka a nawet jesli by ja mieli to nie wydali by ja na chara w tibi, uwierz mi znam ich troche lepiej niz Ty. Jesli chcesz napisz do Shaela i porownaj sobie poziom angielskiego lub styl pisania, on jest amerykaninem wiec nie trudno bedzie zauwazyc roznice miedzy Takiem a Jeffem. Kto do cholery Wam tak w ogole powiedzial,ze ktos wydal 1200$ z em na shaela ?!

esy, floresy, fantasmagorie.
Jiibav jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2007, 09:46   #70
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@jibav
nie mow ze raven i tako sa loyal bo opuscili bw miedzy wojnami wiedzac ze bw nie ma szans na utrzymanie sie po 2 wojnie. teraz mowia ze bw postanowilo retire i kto chcial grac dalej to zeby wyszedl z gildii, ale sami jada po kazdym kto wychodzil z wojny albo nie chcial walczyc - patrz Shael, Eli. reszta ludzi o ktorych mowisz tez niezbyt miala sie jak sprawdzic bo wiekszosc zaczela grac po tym jak nemtor z masakrowcem zdobyli server od bw i krishny i chociaz jestem pewien ze czesc na pewno by zostala w em nawet mogac byc free ale glownym powodem obecnie jest to ze nikt zaplacic nie moze wiec co moze stracic?
Lol, tako mial 20lvl podczas tej wojny i nigdy nie byl w BW.

Cytuj:
*o twoj podpis dobrze wiemy co miales na mysli, oprocz tego ja wiem ze ja mialem racje
*to po co ich uzywacie? quf i raven maja licencje na ng bota, chwalili sie tym na waszym gc, jesli nie maja to po co sie chwala? jakas propaganda dla reszty ze majac boty jestescie niepokonani? moze lepiej byloby mowic ze idzie wam dobrze na wlasnych umiejetnosciach :O
*tak serio to tego nie widzialem, tylko slyszalem jak kumpel mi mowil, podejrzewam ze mogliscie stac tam w 6 osob kazda gotowa do rzucenia pota ale skoro wspomniales o tym w tym miejscu to zakladam co innego
*czyli ze wychujacie kolesia z usa?
*chyba nie zrozumiales w pelni o co mi chodzilo

udowodnic sie da, cipy nie przyjma jednak tych dowodow prawdopodobnie. tzn udowodnic jesli ma to miejsce, combo na elim bylo zbyt niedoskonale zeby to byl combo bot jakis
1. To ze mam taki opis to nie znaczy ze musisz sie doszukiwac ironi we wszystkich postach, to bylo zwykle porównanko xD
2. Ja nigdy nie widzialem zeby sie chwalili
3. Nie rzucilem ich w 1 sec
4. Powiedzialem ze podobnie jak roshar, nie tak samo

Jezeli CIP nie przyjmie tego typu dowodów tzn ze one sa slabe (tak jak ten filmik piechtolota )

Ostatnio edytowany przez Hupe - 17-01-2007 o 09:53.
stary 17-01-2007, 13:23   #71
Neaniver
Użytkownik Forum

Neaniver's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil

Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Poziom: 53
Domyślny

@Ghetti

Nie, moim przeznaczeniem nie jest zostać nauczycielem języka polskiego, nie chciałbym użerać się przez naście lat z takimi matołami jak Ty.

Latać za Elim i go tłuc? Skoro nie bawimy się w poważnych ludzi i nie piszemy ze zrozumieniem - Szefie, przecież Ty go nie dogonisz, nawet gdybyś nie wiem jak wykręcał się przed kompem. A dołożyć sd w trapie (jeśli się mylę co do sposobu zrobienia przez Ciebie fraga - wybacz, nie widziałem sytuacji) potrafię nawet ja swoim 60 sorcem. I gdybym przypadkiem zaliczył fraga, też powinienem tak kozaczyć jak Ty?

A takie relacje, jak ta, że ktoś jest dla Ciebie nikim, często działają na zasadzie, hmmm... wzajemności. Też jesteś nikim dla mnie. Aż wypadałoby zacytować Gruchę (vide 'Chłopaki nie płaczą') - "Kim ty w ogóle kurwa jesteś, pajacu"?

Edit: przepraszam za bluzga - nie mogłem się powstrzymać

Ostatnio edytowany przez Neaniver - 17-01-2007 o 13:23. Powód: a taka refleksja mnie naszła :b
Neaniver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2007, 15:11   #72
Vuxiu
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jiibav Pokaż post
kocham ten Wasz sarkazm...

Vu'xiu czy Ty naprawde myslisz, ze ktos by zaplacil 1200$ za 156~ knighta? Tako i Raven maja po 18 lat sadze,ze nie dysponuja taka gotowka a nawet jesli by ja mieli to nie wydali by ja na chara w tibi, uwierz mi znam ich troche lepiej niz Ty. Jesli chcesz napisz do Shaela i porownaj sobie poziom angielskiego lub styl pisania, on jest amerykaninem wiec nie trudno bedzie zauwazyc roznice miedzy Takiem a Jeffem. Kto do cholery Wam tak w ogole powiedzial,ze ktos wydal 1200$ z em na shaela ?!
jeff? albo to jesse byl. nie mowie ze oni (tako, raven) wydali ta kase, ale skoro sa gotowi zaplacic za hack nemtora to moze i za shaela zaplaca. a jak bede w koncu wmv robic to zobaczysz piekne ujecia z vip listy - znikajacy tako pojawiajacy sie shael
stary 17-01-2007, 17:39   #73
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Domyślny

Cytuj:
jeff? albo to jesse byl. nie mowie ze oni (tako, raven) wydali ta kase, ale skoro sa gotowi zaplacic za hack nemtora to moze i za shaela zaplaca. a jak bede w koncu wmv robic to zobaczysz piekne ujecia z vip listy - znikajacy tako pojawiajacy sie shael
Troche to potrwa bo jak narazie duzo fragow nie macie, filmow jeszcze mniej.
Chyba zebys zrobil pasjonujacy wmv na ktorym "udowodnisz" ze cheatujemy. Moze bede odgrywal role pierwszoplanowa

Jak chcesz, moge zrobic piekne ujecia z vip listy- znikajacy Hupe i pojawiajacy sie:
a) Eli
b) Nemtor
c) Wizak
d) Anubis
Do wyboru.

btw. Powiedzialem to tako, nie zmartwil sie zbytnio- nawet ucieszyl ze masz go w vip ;]

Ostatnio edytowany przez Hupe - 19-01-2007 o 10:29.
stary 17-01-2007, 17:54   #74
Barcelona
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: rosną
Poziom mag.: 21
Wyślij wiadomość przez ICQ do Barcelona Barcelona ma numer GG nie mam xD Send a message via Skype™ to Barcelona
Domyślny I po co?

I po co oni to zrobili jak ja był bym na miejscu tego co zdedzil to ja bym tam przyszedl ze swoja gildia i bym ich powymiatał.
PS.Może troche głupio napisałem ale to dopiero moj 1 post
Barcelona jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2007, 19:12   #75
R.R.
Użytkownik Forum

R.R.'s Avatar

Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon

Profesja: Rookstayer
R.R. ma numer GG 7838431
Domyślny

Eli nia miał szans bo ten co filmował miał 101 lvla co dopiero reszta gildii....
stary 17-01-2007, 20:36   #76
Biedny
Zbanowany

Biedny's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez R.R. Pokaż post
Eli nia miał szans bo ten co filmował miał 101 lvla co dopiero reszta gildii....
taa a co dopiero by bylo jakby film krecil nemtor, to jakie lvle reszta gildia by miala ulala

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barcelona Pokaż post
I po co oni to zrobili jak ja był bym na miejscu tego co zdedzil to ja bym tam przyszedl ze swoja gildia i bym ich powymiatał.
no i mam nadzieje ze ostatni
stary 17-01-2007, 21:07   #77
Neevald
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2006

Profesja: Druid
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
Neevald ma numer GG 3285666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barcelona Pokaż post
Przyjsc z guildia nie jest problem , tylko wygrac battle jest juz gorzej ; ) Tym bardziej , ze bylo tam duzo osob z CO/Anima/Beasts wiec bojowka EM powinna byc w komplecie jakby chciala cos zdzialac Btw. niezla akcja ;D 0 szans , tylko sie dziwie , ze takie male combo ;PP ladnie by wygladalo combo , za cale HP ;DD tylko potem by bylo komentowanie by EM "cheat'ers"

Hail Aldora _/
Neevald jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-01-2007, 00:09   #78
Master Fire
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: 99 cm od komputera

Profesja: Elder Druid
Gildia: Banana Team
Poziom: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora Pokaż post
Hejka Jibav kozak ale w pz przyszlo co do czego nie poszedl pomuc swojemu koledze

POZDRO 666

Człowieku wyjdź i nie wracaj. Co Kurwa Jibav mial wybiec z dp i bić całe CO ? Myslisz ze jesteś dobry,ponieważ jestes w gildi Zecika. Ale wcale tak nie jest bo tylko na tibii caly czas kozaczysz. Zresztą weź się już nie wypowiadaj ,bo jak widze twoje posty to robi mi sie nie dobrze... Sorry all za słownictwo ,ale on mnie już dobija...

Pozdro Your Imb~
Master Fire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-01-2007, 00:38   #79
Jiibav
Użytkownik Forum

Jiibav's Avatar

Lokacja: Chicago IL. USA

Imię: Jibav
Poziom: 117
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Fire Pokaż post
Człowieku wyjdź i nie wracaj. Co Kurwa Jibav mial wybiec z dp i bić całe CO ? Myslisz ze jesteś dobry,ponieważ jestes w gildi Zecika. Ale wcale tak nie jest bo tylko na tibii caly czas kozaczysz. Zresztą weź się już nie wypowiadaj ,bo jak widze twoje posty to robi mi sie nie dobrze... Sorry all za słownictwo ,ale on mnie już dobija...

Pozdro Your Imb~
nie wiem kim jestes, ale Cie kocham xD!

Vu'xiu-Jeff czy Jessie nie wiem dokladnie nigdy nie mowilem do niego po imieniu. Reasumujac Tako ani Raven nie kupili Shaela.

esy, floresy, fantasmagorie.
Jiibav jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-01-2007, 01:10   #80
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Fire Pokaż post

Pozdro Your Imb~
no kurde, ja juz bieglem ale mnie zatrzymali
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania