Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tristiiiii
No wlasnie dobrze za ma z kim porozmawiac<Tym bardziej z dziewczyna>, a nie ciagle TIBIA< TIBIA< TIBIA... Pepsi potrzebuje troche rozrywki  :**
Wiem Wiem zazdrościcie mu   
|
Mysle ze strazak mowi to wszystko z zadrosci ... bo tak samo jak ja zapewne zazdrosci Pepsiemu ze gada z dizewczyną / kobietą na Tibii . . . . ja nic nie sugeruje i do szanownego Pephy'ego rl nie wnikam ale mysle ze kolei rzecyz jest taka " dziewczyna , potem może tibia" a nie to i to naraz ; o ( i to nie dziewcyzna w rl

) oczywiscie ja nie szerze propagandy o gry w tibię i olewaniuiu wszystkiego oprócz stosunków międzyludzkich

jest to tylko czysto hipotetycnza wersja dla pephy'ego ( aha i do pepsi , po 1. nie odpisuj na ten post tak jak to kiedys robil suv po prostu przecyztaj i skomentuj co innego x) po 2. wole finlandie od pepsi xd )
p.s. strazak chyba zostawiles kulture poza domem . . . i bardoz dobrze

jak to pisal ktos wczesniej ( Ale za to bardoz szanuje RYBE !!!1111oneoneone <3" tak ja zastąpie wyraz ryba słowem strażak x]
@up
apropo "masażu"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qeth
to zawsze pomocna reka jest 
|
@Nodemanus ~
jak ja nie lubie takich ludzi . . . zalizują wysyłając runy a potem myślą że będą mieli wpływy ... i pewnie tak będzie >.< także nie pieprz tu o udziale w wojnie . . . .