![]() |
#1982 |
Guest
|
![]() Opłaca sie przrenosić z Nebulii na Obsidie czy to tez przewalony świat?
|
![]() |
#1984 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wiem Wiem zazdrościcie mu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1985 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Cytuj:
2 teraz pephy a jak bedzie mail haka a bedzie bo to tylko kwestia czasu to do kogo bedziesz suszyc zeby ![]() 3 znajdz moze jakiegos normalnego playboya a nie z tibii. stara dupa z 18 lat a tylko love by pepsi i masazyk wlasna raczka ![]() A moze pepsi dojezdza i dogadza ? Wiesz tak osobiscie to moge sie posmiac z kiroja albo z suva ale oni swoj sukces zawdzieczaja sobie .A takimi jak ty to sie formalnie brzydze az mnie ciarki przechodza. Nic soba nieznaczysz zawsze bedziesz tylko love by ktostam. jak Naseweiss, Lady jahh, Royalz Belle, Waleczny Pegaz Ostatnio edytowany przez strazak - 17-01-2007 o 18:18. |
|
![]() |
![]() |
#1986 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
Ale do trapa to zawsze 200 hp mniej dla strapowanego. ;d Chociaż skoro Illu'Hawk bierze udział, i nawet fragi łapie;d, to zależy tylko od tego czy Ci chłopaki ufają. ;d |
|
![]() |
![]() |
#1987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() @Up Z tego ci widzialem na filmiku to 58 ms tez w battle byl
![]() Tylko jest jeden walek nie mam pacc, ale jak bedzie cos na facc to zawsze pomocna reka jest ![]() @edit moja wiarygodnosc moze potwierdzic Zakwas byly owner Master Cucumbera ![]() Ostatnio edytowany przez Qeth - 17-01-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#1988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Poziom: 50+
|
![]() I tak nie mnie to osądzać ;d
Pisz do Kiroya, Pephego czy Benka ;d |
![]() |
![]() |
#1989 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Na 95% wydaje mi się że jest to Moon Ironesus ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Panowie... bohaterzy szybko giną ![]() Phiiiii.... ![]() @ Strażak Twoje teksty są po prostu rozbrajające... "Masarzyk rączką" - RoX
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 17-01-2007 o 19:11. |
||
![]() |
![]() |
#1990 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
Mysle ze strazak mowi to wszystko z zadrosci ... bo tak samo jak ja zapewne zazdrosci Pepsiemu ze gada z dizewczyną / kobietą na Tibii . . . . ja nic nie sugeruje i do szanownego Pephy'ego rl nie wnikam ale mysle ze kolei rzecyz jest taka " dziewczyna , potem może tibia" a nie to i to naraz ; o ( i to nie dziewcyzna w rl ![]() ![]() p.s. strazak chyba zostawiles kulture poza domem . . . i bardoz dobrze ![]() @up apropo "masażu" @Nodemanus ~ jak ja nie lubie takich ludzi . . . zalizują wysyłając runy a potem myślą że będą mieli wpływy ... i pewnie tak będzie >.< także nie pieprz tu o udziale w wojnie . . . . Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 17-01-2007 o 19:22. |
|
![]() |
![]() |
#1992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Jakie to ma znaczenie z iloma laskami gada Pephy? Chyba najwazniejsze jest to ile fragow wbija. Wczoraj jak widac nie przeszkodzilo mu to. Zreszta, to chyba jego sprawa z kim sie zadaje.
Ciekawe czy NG szykuje cos specjalnego, czy nastepne open battle beda wygladaly wciaz tak jak wczorajsza. ![]() Kiedy Obsidia wreszcie przestanie freezowac... Ostatnio edytowany przez Konzbi - 17-01-2007 o 19:19. |
![]() |
![]() |
#1993 |
Guest
|
![]() żeby nie było jakiś ślad w wojnie będę miał
![]() btw: jak padl mentor? |
![]() |
#1994 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co do Misteria to raczej nie jest nim Moon, bo Moon jest z Bydgoszczy, a w danych Misteria jest Gorzów. Zresztą info o charze też jest ine (No, ale dane nie zawsze muszą się zgadzać)
@Yofa: A co ? Tibicama nie łaska oglądnąć xD? Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 17-01-2007 o 19:45. |
![]() |
![]() |
#1995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() @ Film z ubicia Mentora
![]() No to ET nie jest znów taki biedny ![]() Xuso~ tyś się tłumaczył Mannow'owi z ubicia Miniorshaballa ? ![]()
![]() |
#1996 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Btw a skad ty wiesz ze nie ma chlopaka na rl?:> Tiba Jest jak zycie raz kocham tego raz komam innego, boli cie to?:> Dla mnie Pephy moze miec i 10 lvl Nirvy oczywiscie ze Cie pamietam =* |
|
![]() |
![]() |
#1997 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
p.s. to teraz zadam identyczne pytanie jakie zadał Nirvy .. a mnie pamiętasz? ; o jesli Nie to dobrze jesli tak to moze nawet lepiej x] Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 17-01-2007 o 20:02. |
|
![]() |
![]() |
#1998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @strazak
Widze ze nie ma dla Ciebie roznicy miedzy rl a tibia , jeżeli Tristy jest na dnie to Ty w nie pukasz od spodu . Pp5i |
![]() |
![]() |
#1999 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
jesli tak, to wlasnie mi o to chodzilo z tym Tibia jest jak zycie Pepsi ma racje, trzeba umiec odróznic zycie od tibii. @strazak ty maly zboczencu.. Ja osobiscie nie potrzebuje swoich raczek do zabawy.. |
|
![]() |
![]() |
#2000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() @ pepsi i tristi
Pisalem juz o moim realu nie zamierzam tego pisac znowu, ale zapewniam was ze jest niezwykle urozmaicone ![]() Tibia to nie real, wezcie slub w tibi albo w Countrstrike ![]() albo w NFS albo najlepiej to w simsach ![]() ![]() @ reszty zapomnieliscie juz jak wieszaliscie psy na pephi, suva i reszte przydupasow NG gdy zabijali nas - SOBS . Teraz jak Pephy dostal kopniaka z tego swiata i walczy bo niema wyboru to jest Boskin Pepsim. Glupcy jeszcze bedziecie sie smieli z swojej glupoty i naiwnosci ![]() Tristy - pojdziesz do jakiejs lepszej szkoly to sie dowiesz ze sex nalezy do potrzeb pierwszego stopnia i MUSI byc zaspakajany tak samo w pierwszej kolejnosci jak oddychanie i jedzenie, wiec jezeli masz partnera tylko w Tibii ![]() ![]() Rozmowa o sexie nie jest zboczeniem w odroznieniu od gerantofilli, zoofilii i tym podobnym - NIEUKU "Ja osobiscie nie potrzebuje swoich raczek do zabawy.." - czyzbys miala jakas wieksza zabawke ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 17-01-2007 o 20:32. |
![]() |