Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
@kasa na allegrO_o: jezeli az tak was to interesuje, to jest to kasa kolegi Mistic Pala, ktory zamierza kupic Burniastego i nam pomoc... jednak nie ma kasy w rl, ani konta na allegro, wiec mnie poprosil, zebym to ja wystawil aukcje. Nie jest to 100cc, tylko 40.
@kasa w tibii(support): jak na razie to nie ma majatku, dostalem okolo 7bp uh, 1 bp explo, 200burstow i ~400 boltow, wiec nie ma za bardzo sie czym dzielic. Twierdzenie, ze uzbieralem z tego juz 400k, jest conajmniej zabawne. Jak na razie nie zamierzam nikomu tych runek dawać, z tego względu, ze każdy ma wystarczająco swoich, poza Maragaxem, który zrobił WT juz dawno temu i po tym jak padł nic nie ma. Stracił gsa, bs'a, runy, które otrzymał od nas. Na razie jednak nie otrzyma niczego ode mnie, z tego prostego powodu, że nie jest aktywny, jak wiele osób po tym jak padły na fibuli (sisusa, alucard, burniasty, del arte(?, chyba nawet na fibuli nie był), ...). W tej chwili potrzebuję bs'a dla Maragaxa, więc jeżeli ktoś chciałby go zasponsorować: Master Macavelli/Venore (to samo runami, mfami).
@podział Rise Against->Ultimation: do Ultimation mogą się dostać tylko osoby, które są aktywne, przychodzą na ventrilo na umówioną dzień/dwa dni wcześniej godzine. Jeżeli ktoś tego nie robi, nie loguje się, nie ma z nim kontaktu lub po prostu sprzedaje chara, to taka osoba do Ultimation się nie dostanie, od tego jest gildia Rise Against.
@Scotty, nie widziałem cię ostatnio na vnt. Również nie słyszałem, abyś prosił kogokolwiek o invite.
@Seleniyan, do Ultimation invite nie dostaniesz tylko za to, że chcesz pomóc w wojnie, bo cię zaatakowali. Dla właśnie takich osób nie mam szacunku, a na pewno nie jest to taki szacunek jak dla osób, które są ze mną od początu (i oby do końca), jak Sidar, Iomer, Wujek do pierogów, Unicron, Arvit, Koti.
@do reszty: jezeli chcecie walczyć to nie pytajcie o to ludzi z Ultimation, lecz z Rise Against, gdyż aby się dostać do naszej gildii, trzeba się najpierw wykazać. I jeżeli zauważymy, że ktoś się udziela/ma dobre pomysły/ogarnia o co chodzi, to na pewno dostanie propozycję przyłączenia się do Ultimation.