Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-01-2007, 05:11   #461
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Świat: Selena
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

@kasa na allegrO_o: jezeli az tak was to interesuje, to jest to kasa kolegi Mistic Pala, ktory zamierza kupic Burniastego i nam pomoc... jednak nie ma kasy w rl, ani konta na allegro, wiec mnie poprosil, zebym to ja wystawil aukcje. Nie jest to 100cc, tylko 40.

@kasa w tibii(support): jak na razie to nie ma majatku, dostalem okolo 7bp uh, 1 bp explo, 200burstow i ~400 boltow, wiec nie ma za bardzo sie czym dzielic. Twierdzenie, ze uzbieralem z tego juz 400k, jest conajmniej zabawne. Jak na razie nie zamierzam nikomu tych runek dawać, z tego względu, ze każdy ma wystarczająco swoich, poza Maragaxem, który zrobił WT juz dawno temu i po tym jak padł nic nie ma. Stracił gsa, bs'a, runy, które otrzymał od nas. Na razie jednak nie otrzyma niczego ode mnie, z tego prostego powodu, że nie jest aktywny, jak wiele osób po tym jak padły na fibuli (sisusa, alucard, burniasty, del arte(?, chyba nawet na fibuli nie był), ...). W tej chwili potrzebuję bs'a dla Maragaxa, więc jeżeli ktoś chciałby go zasponsorować: Master Macavelli/Venore (to samo runami, mfami).

@podział Rise Against->Ultimation: do Ultimation mogą się dostać tylko osoby, które są aktywne, przychodzą na ventrilo na umówioną dzień/dwa dni wcześniej godzine. Jeżeli ktoś tego nie robi, nie loguje się, nie ma z nim kontaktu lub po prostu sprzedaje chara, to taka osoba do Ultimation się nie dostanie, od tego jest gildia Rise Against.

@Scotty, nie widziałem cię ostatnio na vnt. Również nie słyszałem, abyś prosił kogokolwiek o invite.

@Seleniyan, do Ultimation invite nie dostaniesz tylko za to, że chcesz pomóc w wojnie, bo cię zaatakowali. Dla właśnie takich osób nie mam szacunku, a na pewno nie jest to taki szacunek jak dla osób, które są ze mną od początu (i oby do końca), jak Sidar, Iomer, Wujek do pierogów, Unicron, Arvit, Koti.

@do reszty: jezeli chcecie walczyć to nie pytajcie o to ludzi z Ultimation, lecz z Rise Against, gdyż aby się dostać do naszej gildii, trzeba się najpierw wykazać. I jeżeli zauważymy, że ktoś się udziela/ma dobre pomysły/ogarnia o co chodzi, to na pewno dostanie propozycję przyłączenia się do Ultimation.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-01-2007, 08:22   #462
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Dokladnie Mac~ chcialem to samo powiedziec.
Nie potrzebujemy ludzi ktorzy chca dolaczyc do wojny by ratowac swoje dupsko.Jesli chodzi o runki i to co nam dajecie za co cala guildia dziekujemy te itemki i runki znajduja sie w venore u Maca~ w domku w pokoju do gdzie spi i nie jest on ogonlodostepny takze mozecie miec pewnosc ze to co nam dajecie bedzie wykorzystane w wojnie.
Sidar jest offline  
stary 19-01-2007, 10:41   #463
Pieczarmistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

@Master Macavelli
Dlaczego nie masz dla mnie szacunku? Zrobilem Ci cos? Przeczytaj ze zrozumieniem moje posty. Jest tam odpowiedz na Twoje zarzuty... to samo Cidar
Czemu zachowujecie sie tak "po polsku", tak noobowsko na forum, czemu nie zachowujecie sie jak tibijczycy...chcecie pomocy a wyzywacie jak niedostaniecie, sry ale nie wiedzialem ze potrzebujecie pomocy w postaci run... Jezeli bym wiedzial to bym wyslal wczesniej...
Pieczarmistrz jest offline  
stary 19-01-2007, 13:12   #464
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Ehh wczoraj podrecalem sobie kompa i wszystko dobrze dzialalo. Wlaczylem neverwinter nights2, gram i koelga chcial podpiac mikrofon do mojego kompa i sobie nie trafil dotykajac zlacza USB, przez co spalila sie plyta oO
Te wejscia sa tak blisko siebie ze nie trudno o to lol nie rozumiem jak mozna tak aprojektowac plyte.
Jednak teraz musze jechac do domu rodzicow szukac gwarancji... jak ja znajde i wymienia mi plyte za free to bede za kilka dni spowrotem; jesli jednak albo nie znajde gwarancji albo nie wymienia mi plyty to nie mam kasy teraz na nowa wiec nie mam kompa nie bede grac w najblizszym czasie :/
KotiConqueror jest offline  
stary 19-01-2007, 13:32   #465
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland

Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Polacy potrafia sie tylko klocic... glownie o kase jakby to bylo najistotniejsze...
Nie chce mi sie juz gadac na temat wojny, bo nawet na tej plaszczyznie nie potrafimy sie porozumiec, nie mowiac o umieraniu za siebie. Latwiej bedzie shackowac Cruoris niz z nimi wygrac.

@Koti

Jak pech to pech... :|

@Macavelli

A juz myslalem, ze mozna cos wskorac... opierd***jac wszystkich na lewo i prawo na pewno niczego nie zyskasz...

@Sidar

Cos czuje, ze ty nawet nie wiesz czego potrzebujecie do tej wojny...
Masz 100+ sorca, skoro masz tyle do powiedzenia na forum to nie czekaj na rozkazy tylko zrob cos. Zbierz 3 kumpli i zalatwcie kogos. I mowie teraz powaznie. Dajcie mi 2 konta z sorkami 100+ i zremisuje ta wojne...
Cruoris nie sa kozakami, tylko żeruja na tym, ze wy gadacie a nie dzialacie.

@ To all ?

Mniej gadania wiecej dzialania. Od biedy mozna isc noobcharami i blokowac Danego na smokach, zeby go wkurzyc...

Powoli brakuje mi slow... Polacy na Selenie dopiero raczkuja.

Nie lvl jest istotny tylko umiejetnosci a slysze, ze Zorlan ma 150 lvl. WOW, cool... Taifun Devilry to jest jedna z wiekszych cip jakie spotkalem... a ma lvl 278 , i co ? Zwidek z ekipa go rozwalili... Nie bali sie pasc i dzialali...

Taki flamepost zeby wyproznic sie z emocji... bez urazy
Quivee jest offline  
stary 19-01-2007, 14:07   #466
Gotic Roma
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee Pokaż post
Polacy potrafia sie tylko klocic... glownie o kase jakby to bylo najistotniejsze...
Nie chce mi sie juz gadac na temat wojny, bo nawet na tej plaszczyznie nie potrafimy sie porozumiec, nie mowiac o umieraniu za siebie. Latwiej bedzie shackowac Cruoris niz z nimi wygrac.

@Koti

Jak pech to pech... :|

@Macavelli

A juz myslalem, ze mozna cos wskorac... opierd***jac wszystkich na lewo i prawo na pewno niczego nie zyskasz...

@Sidar

Cos czuje, ze ty nawet nie wiesz czego potrzebujecie do tej wojny...
Masz 100+ sorca, skoro masz tyle do powiedzenia na forum to nie czekaj na rozkazy tylko zrob cos. Zbierz 3 kumpli i zalatwcie kogos. I mowie teraz powaznie. Dajcie mi 2 konta z sorkami 100+ i zremisuje ta wojne...
Cruoris nie sa kozakami, tylko żeruja na tym, ze wy gadacie a nie dzialacie.

@ To all ?

Mniej gadania wiecej dzialania. Od biedy mozna isc noobcharami i blokowac Danego na smokach, zeby go wkurzyc...

Powoli brakuje mi slow... Polacy na Selenie dopiero raczkuja.

Nie lvl jest istotny tylko umiejetnosci a slysze, ze Zorlan ma 150 lvl. WOW, cool... Taifun Devilry to jest jedna z wiekszych cip jakie spotkalem... a ma lvl 278 , i co ? Zwidek z ekipa go rozwalili... Nie bali sie pasc i dzialali...

Taki flamepost zeby wyproznic sie z emocji... bez urazy
A moze to ty jestes cipa?
Polacy popadali jak psy, mam na mysli Alucarda i tych 2 co padlo obok niego...
Koti dal sie trapnac...heh calkiem bezsensownie...Ile w tej wojnie bylo?10:0?
Kurna nie macie w ogole zgrania..straciliscie serva

stary 19-01-2007, 14:23   #467
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gotic Roma Pokaż post
A moze to ty jestes <censored>?
Polacy popadali jak psy, mam na mysli Alucarda i tych 2 co padlo obok niego...
Koti dal sie trapnac...heh calkiem bezsensownie...Ile w tej wojnie bylo?10:0?
Kurna nie macie w ogole zgrania..straciliscie serva
Nawet nie wiesz po co i z kim ta wojna... idz na forum swojego serva. A Taifun to jest noob i nikt mi nie powie, ze tak nie jest. Totalny noob ! Od dawna zastanawiam sie skad ma taki lvl, skoro boi sie nawet demona :S
Quivee jest offline  
stary 19-01-2007, 14:46   #468
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master_Macavelli Pokaż post
@kasa na allegrO_o: jezeli az tak was to interesuje, to jest to kasa kolegi Mistic Pala, ktory zamierza kupic Burniastego
aff... acc trader -.-
stary 19-01-2007, 15:07   #469
sellemon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow

Imię: Sellemon
Poziom: 110
Domyślny

Siema.
Mialem zamiar nie wypowiadac sie wogle ale nie wytrzymalem

Po 1. To do wszystkich dziwnych ludzi ktorzy mysla ze Macavelli sprzedaje kase ktora wy daliscie na wojne. Czy wy naprawde myslicie ze tego uzbieralo sie 400k? zal.
Ale ok niech bedzie , mozecie tak myslec spoko. Tylko ze kiedy ja prubuje wytlumaczyc co niektoremu ze ta kasa nie jest od was to gadaja w kolo to samo ze "Potrzebujemy kase od Polakow zeby sprzedawac ja na allegro" Boze ludzie ja niechce nikogo obrazac ale zastanowcie sie czasem nad tym co piszecie.

Po 2. Wypowiedzi typu :
"Macavelli rozpoczol wojne a teraz poszedl na inny serv"
"Nie moge expic przez to ze zaczeliscie wojne"
"Siedzicie tylko w pz i nic nie robicie"
"Ten serv jest juz stracony.." itp , itp

Macavelli moze i rozpoczol albo i nie , co to ma teraz do rzeczy ? po 2 jesli on by jej nie rozpoczol to zaczeli by ja swe bo i tak juz robili PA na hlvl. Evalor napisal zeby nowy rok zaczac wojna wiedz o co wam chodzi ? I nie poszedl na inny serv jest zawsze na ustalona godzine i jak by kazdemu tak zalezalo na wygraniu tej wojny jak jemu to wynik by byl calkiem inny gwarantuje.

Jesli niemozesz expic sorry to nie jest nasza wina , przepraszam bardzo jesli nie jestes w wojnie a swe Cie leja to jest zwykle PA ktore oni uwielbiaja.
I niemow ze przez to ze jestes PL nie mozesz grac bo widze wielu Polaczkow ktorzy trzymaja sie bardzo dobrze. Wystarczy wylizac dupke Swe i juz zalatwione mozesz expic albo poprostu im plac , Jesli i to Ci sie nie podoba zmien serv. Graj jak lubisz. To Jest Do Tych OSOB ktore TRUJA mi Dupe w Tibi !.

Tak siedzimy w PZ. Przyznaje niemozemy sie zgrac na dana godzine ja odkad mam mikro. jestem zawsze ale ok spoko mowicie ze jak bedzie nas 3 albo 4 zebysmy poszli kogos zabic. Ok moze uda sie nam kogos zabic albo i nie , ale wydaje mi sie rowniez ze SWE uda sie nas wybic wiedz poswiecac 4 zeby zabic 1 ? niezla taktyka. Tak napewno wszystko wygramy.Owszem moze byc tez tak ze uda nam sie uciec ale to by bylo juz zucanie sie na wiatr bedzie albo nie. Osobiscie wole dobra taktyke i zgrana druzyne od Dobrej druzyny ktora idzie w slepo.

Nie ten serv nie jest jeszcze stracony...Ta wojna wciaz trwa i jesli macie zamiar patrzec na wynik to idzcie ogladnicie sobie w TV siatkowke albo kosza bo tam wyniki sie czesta zmieniaja. Mi osobiscie sie nigdzie nie spieszy chodz przyznam ze 3 albo 4 akcje w tygodniu to nie bylo by dla nas zawiele tylko co niektorzy musza to zrozumiec.
Ze jesli nie przyjedziesz na dana godzine to moze i uratujesz chara ale wojny nam wygrac nie pomozesz wiedz i tak go stracisz chyba ze stac Cie zeby zaplacic SWE i wylizac i dupke to Pozdro 3m Sie Cieplo Milego Exp Przez Pewien Okres A Pozniej Witaj w Rzeczywistosci

Aha na koniec mam pytanie do ludzi ktorzy dolaczyli do wojny i przestali walczyc albo wogle nie walczyli ... POCO DOSZLISCIE ? Liczyliscie na latwa wygrana bez kiwniecia palem i pozniej co to nie ja bo bylem w wojnie ?

Dziekuje za uwage. Milego Dnia.
sellemon jest offline  
stary 19-01-2007, 15:53   #470
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sellemon Pokaż post

Tak siedzimy w PZ. Przyznaje niemozemy sie zgrac na dana godzine ja odkad mam mikro. jestem zawsze ale ok spoko mowicie ze jak bedzie nas 3 albo 4 zebysmy poszli kogos zabic. Ok moze uda sie nam kogos zabic albo i nie , ale wydaje mi sie rowniez ze SWE uda sie nas wybic wiedz poswiecac 4 zeby zabic 1 ? niezla taktyka. Tak napewno wszystko wygramy.Owszem moze byc tez tak ze uda nam sie uciec ale to by bylo juz zucanie sie na wiatr bedzie albo nie. Osobiscie wole dobra taktyke i zgrana druzyne od Dobrej druzyny ktora idzie w slepo.
Kilka noobcharow, ktore za wszelka cene zablokuja przejscie i bedziecie mogli pojsc na kawe czekajac az minie pz...
Quivee jest offline  
stary 19-01-2007, 16:16   #471
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

KU.... mac wiem bardzo dobrze co potrzebuje do tej wojny potrzebuje Unicrona albo jakiegos ms'a i jakiegos knighta i moge fragowac tyle ze za doslownie zaloguja sie wszyscy szwedzi jakich mam na vip i nas zabija czy ty naprawde jetses taki naiwny ze myslisz ze nie am ich online to nie ma ich wcale?Powiesz mi dadza nooby jak bedziemy mieli pz?
Myslisz ze oni nie maja noobow i nie zabija naszych noobow?Na akcji an dezerie przylazily nooby na 40 lvl'ach ktore zabijalismy,nie krytykuj mnie bo nie znasz ze mnie z czasow tej wojny i nie wiem co robie twoj komentarz byl naprawde zbedny, az sie chce powiedziec pier...... sie i walczcie sami jak jestescie tacy madrzy. Jeszcze ci szczena opadnie i ja ci to mowie a co do servera to nawet nie zaczelsimy jeszcze porzadnie o neigo walczyc a co do osob ktore nie moga expic mam to gleboko w d...e bo nie to jest teraz wazne i ni poexpia przez dobre 2 miechy jak nie lepiej bo watpie zeby ktoras ze stron sie poddala kiedykolwiek.
Sidar jest offline  
stary 19-01-2007, 16:30   #472
Orius
Zbanowany

Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
Orius ma numer GG 949103
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee Pokaż post
Kilka noobcharow, ktore za wszelka cene zablokuja przejscie i bedziecie mogli pojsc na kawe czekajac az minie pz...
Ta noobchary ostatnio jak trapowali to moj gs zrobił droge koledze...
Orius jest offline  
stary 19-01-2007, 16:58   #473
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
KU.... mac wiem bardzo dobrze co potrzebuje do tej wojny potrzebuje Unicrona albo jakiegos ms'a i jakiegos knighta i moge fragowac tyle ze za doslownie zaloguja sie wszyscy szwedzi jakich mam na vip i nas zabija czy ty naprawde jetses taki naiwny ze myslisz ze nie am ich online to nie ma ich wcale?Powiesz mi dadza nooby jak bedziemy mieli pz?
Myslisz ze oni nie maja noobow i nie zabija naszych noobow?Na akcji an dezerie przylazily nooby na 40 lvl'ach ktore zabijalismy,nie krytykuj mnie bo nie znasz ze mnie z czasow tej wojny i nie wiem co robie twoj komentarz byl naprawde zbedny, az sie chce powiedziec pier...... sie i walczcie sami jak jestescie tacy madrzy. Jeszcze ci szczena opadnie i ja ci to mowie a co do servera to nawet nie zaczelsimy jeszcze porzadnie o neigo walczyc a co do osob ktore nie moga expic mam to gleboko w d...e bo nie to jest teraz wazne i ni poexpia przez dobre 2 miechy jak nie lepiej bo watpie zeby ktoras ze stron sie poddala kiedykolwiek.
No tak... Po pierwsze slabo rozumiem co miales na mysli w kilku zdaniach... po drugie brakuje Ci wyobrazni. Jasne, ze szwedzi sie wloguja po 3 minutach... no i co z tego ? Tutaj rola noobcharow!!!! OMFG
Jak mozna tego nie kumac...
Uwaga tlumacze:
Siedzisz w dp na jakims charze... dowiadujesz sie, ze ktos padl albo zostal pa przez wrath'a badz po prostu expuje. Logujesz sie na maina (ekipa) lecicie go uwalic. Zanim szwedzi sie wloguja WRATH nie zyje. Biegniecie w umowione miejsce albo krecicie sie przez kilka minut... po czym stajecie za noobcharami w miejscu gdzie NIE MA innego wejscia. Zanim ich nooby sie zleca minie 15 minut lekko !! Nie mowie o 2 noobach blokujacych przejscie tylko o 7-8 moze nawet wiecej. Za 3 unjusty na 24h masz rs. Ktos bedzie chetny pozabijac nooby ? Nawet jak przyjda ich noobchary to i tak nie maja szans sie przepchac. Tym bardziej, ze nas jest o wiele wiecej. Jeden z Was ma 15 minut po tym czasie dajecie loga i czysty frag dla Was. Chyba nie chcesz mi wmowic, ze biedni polacy nie maja noobcharow a ALMIGHTY szwedzi maja ich mnostwo!! i to lvl 40+
Daruj sobie... Bralem udzial w cholernie wielu wojnach. Moge isc na mc i osobiscie blokowac przejscie 8 noobami... Pomysl ile noobow mozemy zgromadzic... 30 ? 40 ? Myslisz, ze padniecie ?? Chyba zartujesz... Ewentualnie moze stac knight, ktory nie padnie na combo... czyli na przyklad Iomer... Watpie, ze uzyja UE wsrod 5 noobow... Iomer (na Larosa bym nie liczyl) bedzie blokowal 15 minut potem da loga... i reszte chyba znacie...
Takie to trudne ?
Ja tylko od kilku dni podaje Wam pomysly, staram sie jakkolwiek pomoc z wlasnej inicjatywy... Ale w takim razie na Twoje zyczenie olewam ta wojne. Jestem ciekawy jak wygracie... w gebie mocny jest kazdy... Ty Sidar idz do szkoly i nadrabiaj zaleglosci... Takie jest moje zdanie.

Bez urazy... chcialem dobrze, cya
Quivee jest offline  
stary 19-01-2007, 17:10   #474
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

@Quivee, masz racje, ale zeby zabic wratha, czy kogokolwiek, trzeba go trapnac, inaczej bedzie uciekal przez 2 minuty i juz wszyscy szwedzi beda przy nim. Rozwiazanie? Wiecej osob... latwiej trapnac, niestety nie ma wiecej osob do walki niz Ultimation + ~2-3 osoby z RA. 30-40 noob-charów? Calkiem spoko, do mnie juz pisalo okolo 20 osob... tylko, ze jezeli powiemy im chociaz garstke planu, to zaraz o tym beda wiedzieli szwedzi... Ja np. widze, ze chcesz nam pomoc, ale w dalszym ciagu ci nie ufam, bo trzymasz sie z Karde... i podales Rell Cricka na tacy, zeby mu zrobic na zlosc, wiec moze w przyszlisci podasz im takze Sidara, ktory ma odmienne zdanie. Napisz do mnie w grze i byc moze cos ogarniemy.

@Pieczarmistrz, przeczytaj posta jeszcze raz... 'nie mam szacunku, a na pewno, nie jest to szacunek taki jak dla sidara...', z tego wzgledu, ze nie chcesz nam pomoc, ale chcesz pomoc sobie, teraz nie masz wyjscia, musisz walczyc... jak dla mnie to nie jest wyciaganie reki w nasza strone, ale strach o swoja dupe... i oczywiscie, kazdy miecz sie liczy, wiec w swoim czasie i ty, jezeli zechcesz, bedziesz mogl z nami walczyc.
stary 19-01-2007, 17:28   #475
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław

Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

Cytuj:
@Scotty, nie widziałem cię ostatnio na vnt. Również nie słyszałem, abyś prosił kogokolwiek o invite.
@Maca... ja nie mowie ostatnio... pare razy probowalem wbic na serwa to albo off albo siedzialy na nim 2 osoby.. tak to uczylem sie do sprawdzianow i przygotowywalem do 100dniowki... a o inva prosilem pare razy na vent, do larosa pisalem jak jeszcze gral, ale slyszalem..." nie teraz "... wiec sobie odpuscilem...
poczytaj tez poprzednie strony... pare razy pisalem ze moglby wkoncu mi ktos dac tego inva do rage~ .. pozatym moj nr koma masz wystarczy sygnal/ sms i jestem zwarty i gotowy...
crosscut jest offline  
stary 19-01-2007, 17:33   #476
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Quivee, masz racje, ale zeby zabic wratha, czy kogokolwiek, trzeba go trapnac, inaczej bedzie uciekal przez 2 minuty i juz wszyscy szwedzi beda przy nim. Rozwiazanie? Wiecej osob... latwiej trapnac, niestety nie ma wiecej osob do walki niz Ultimation + ~2-3 osoby z RA. 30-40 noob-charów? Calkiem spoko, do mnie juz pisalo okolo 20 osob... tylko, ze jezeli powiemy im chociaz garstke planu, to zaraz o tym beda wiedzieli szwedzi... Ja np. widze, ze chcesz nam pomoc, ale w dalszym ciagu ci nie ufam, bo trzymasz sie z Karde... i podales Rell Cricka na tacy, zeby mu zrobic na zlosc, wiec moze w przyszlisci podasz im takze Sidara, ktory ma odmienne zdanie. Napisz do mnie w grze i byc moze cos ogarniemy.
Faktycznie moze byc problem, zeby go tak latwo zabic. Z drugiej jednak strony mozna probowac zlurowac go na jego pyche i dume or whatever.
Mysle, ze jest na tyle pewny siebie, ze pobiegnie w jakies pokrecone miejsce za 50 knightem, slyszac wczesniej, ze "kupuje dsm" i mowie "thx" na defaulcie...

Zgadzam sie z Toba i cieszy mnie fakt, ze mi nie ufasz... Bardzo rozwazne z Twojej strony. Trzymam z Karde, generalnie z Gadym i Xanem... Dlatego sam sobie bym nie ufal
Jest to tez dylemat dla mnie, gdyz chetnie stanalbym po Waszej stronie oficjalnie, jednak sprzeciwiajac sie Gadiemu
Zawsze jednak stawalem po stronie polakow, nawet gdy wiedzialem, ze nie ma sensu. Na Xerenie bylem w top i musialem zrezygnowac z serva przez wojne. Waste chara ale warto bylo. Przynajmniej im pokazalismy...

Co do Rella, to byla to tylko jego wina... Ja nigdy nikogo nie oskarzam bezpodstawnie, wole olac i sie nie przejmowac. Ale wtedy, po tym jak probowalem go unhunted on podziekowal mi obelgami i to nie raz...
Nie wiedzialem, ze bierze udzial w wojnie... Wtedy odczekalbym czas i potem sie z nim rozprawil. Sidar nie jest moim oficjalnym wrogiem... Drobna klotnia to nie powod nienawisci...
Quivee jest offline  
stary 19-01-2007, 19:57   #477
Pieczarmistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg

Domyślny

Cytuj:
@Pieczarmistrz, przeczytaj posta jeszcze raz... 'nie mam szacunku, a na pewno, nie jest to szacunek taki jak dla sidara...', z tego wzgledu, ze nie chcesz nam pomoc, ale chcesz pomoc sobie, teraz nie masz wyjscia, musisz walczyc... jak dla mnie to nie jest wyciaganie reki w nasza strone, ale strach o swoja dupe... i oczywiscie, kazdy miecz sie liczy, wiec w swoim czasie i ty, jezeli zechcesz, bedziesz mogl z nami walczyc.
Master, niechce mi sie powtarzac tego samego kolejny raz...czytaj wszystkie posty a nie tylko te skierowane do Twojej osoby - to apropos mojej dupy :/

Co do mojego miecza a wlasciwie toporu, CHCIALBYM sie dolaczyc do wojny, ale nie z powodu ratowania dupy - bo to byloby dla mnie bezsensu - placic 100k Wrathowi i 100k komus tam jesczez dajmy na to Puge - nie ekonomiczne. Poprostu chcialbym sie dolaczyc bo nie mam juz nic do stracenia - placic za hunta nie bede a tak moze chociaz troche "napsuje" krwi Cruoris...

Ostatnio edytowany przez Pieczarmistrz - 19-01-2007 o 19:58.
Pieczarmistrz jest offline  
stary 19-01-2007, 20:06   #478
Darco
Użytkownik Forum

Darco's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006

Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 41
Domyślny

Jak z wojna? podobno 4:0 dla swe?
Darco jest offline  
stary 19-01-2007, 20:32   #479
Aego
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 01 2007

Domyślny Kolejna Bitwa

Kolejna Bitwa skonczyla sie porazka mala liczbnosc polakow trohe uciekolo i nic z tego niewyszlo.Mala lliczba Polakow i Sojusznikow sprawila ze bilans wojny jest 10+:0 ;/. Oby sie wiodlo nam lepiej Polakom. Mnie ta woja niedotyczy mimo iz pomagalem blkowac noob harem. Sory nieumiem pisac
Aego jest offline  
stary 19-01-2007, 20:52   #480
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

@Master_Macavelli
Problem braku zaufania do chetnych na granie noobcharami. Mysle, ze musisz zebrac przynajmniej kilka osob w miare godnych zaufania, ale nie zdradzac im planu, tylko napisanie "Masz byc przygotowany do zallogowania w tym miejscu", potem "Zaloguj sie o XX godzinie". No i wtedy w grze instrukcje na biezaca. To moze nie ograniczy calkowicie, ale zmiejszy szanse zdradzenia planu :-) Oczywiscie moja idea jest do doszliwowania

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania