Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 21:01   #194
Nietypowy
Użytkownik Forum

Nietypowy's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski

Nietypowy ma numer GG 2435687
Domyślny

Ja nie narzekam, że ostatnio mało palladynów jest To lepiej dla mnie, ponieważ mogę skoczyć na deserta kolejny raz jeśli cały team da po roh'u heh ... I już 3k do przodu xP

Co do botów... Czy pallek też nie może stać na bocie ? Hmm ? I co z tego, że speary się łamią? Kładiesz kilka setek na siebie i jedziesz ;]

" ja mam 14 lvl 50/42 i se chodze na soldy kasa sie zwraca ~200gp bo jeszcze na belty " Miałbyś o wiele więcej kasy na inne wydatki gdybyś expił arrowami a nie bolcami masz 14 lvl i 50 dist ! Arrowy starczą xP

Co do trenienia to do 40 dista można spokojnie jechać na trollach. Później jeśli ma się jakiegoś kumpla, który postawi monka, polecam trenić na monku. Zanim wbijecie ten 40 dist na trollach uzbieracie trochę kasy na spirki, którymi będziecie lać monka. No chyba, że wasz kumpel jest hojny i da wam kase na spirki wcześniej . Jeśli nie macie kumpla, który postawi monka, myślę żę znajdzie się ktoś kto za pieniądze postawi wam monka, a sam będzie robił runki czy co tam chcę ... Można też od 40-50 dista zacząć expić, wbić 20 lvl i zrobić deserta, 10k stracić na speary, wbic ładny dist na monku i expić dalej xP. Przez czas trenowania na monku warto robić arrowy, ponieważ później nie musimy tracić na nie pieniędzy i kasa z expienia jest na inne wydatki. Gdy skończą się soule polecieć na cycki, wbić je i trenić dalej do utraty spearów.

Pzdr xD

Ostatnio edytowany przez Nietypowy - 19-01-2007 o 21:16.
Nietypowy jest offline   Odpowiedz z Cytatem