Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 23:10   #4300
Yuris
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post
Mimo wszystko zachowanie Kondy na Battle's nie bylo dobre. Powiedzialbym , ze sral i to bradzo...

Moze jednak teraz wszystko przemyslal i poswieci sie grze jak kiedys(nie w sensie czasu , ale ze bedzie mial olew na dedy)

Jesli to, ze urodzilo mu sie dziecko to prawda to teraz pewnie ma w dup** Takie cos jak Tibia, bo dziecko to wspaniala rzecz dla kazdego...

Pozdro
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
nie bylo mnie w ab mistrzu? padlem na mostku thais, i tylko dlatego ze nikt na vent nie zrobil co im kazalem, tak to jest jak sie ma ludzi twojego pokroju za plecami - duzo gadaj - widza wroga to tylko haste or stronge haste i tyle ich bylo -, ja zrobilem moze i niewiele, ale to i tak 100x wiecej niz ty itobie podobni.
\
Padłes bo nie wiedzieć czemu dałeś się wysunąć. Uhałeś się świetnie przyznaje. Jednak pareset postów wcześniej przyznałeś, że nie byla to niczyja wina że "dostałeś combo większe niż masz hp" - czy coś w tym stylu. Odszedłeś? Twoja sprawa. Dla mnie Galana nie ma przyszłości - chyba ze z HWL wypadnie Rica Thim i inni pkerzy.
Yuris jest offline