Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-01-2007, 16:39   #4281
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
nie trzeba byc zadnym ekspertem w pvpv zeby we 2-3 kogos spkowac,
Dlatego Ty mialeś mnóstwo fragow.

Cytuj:
jesli juz mialbym wyroznic jakiegos uh trapera to w thais bylo 3 takich, nie pamietam nickow, ale lev 20-30, zabilio yahela 2x, rainfangera, i wielu innych,
W takim razie nie widziales listy fragow THC team xD

Cytuj:
Twoi 2 panowie sie do niech nie umywali
Dlatego THC team zna prawie cala galana a Twoich chlopkow nikt?

Cytuj:
co do bania sie o postacie, tez mi bohaterstwo, wyzsze lev zaczei zabijac bedac retired na sowich charach i wiedzac ze jzu niebeda tu grac
Jeśli mi się dobrze wydaje to byłes w podobnej sytuacji a jednak nie szalałes.
Skoro to dla Ciebie nie jest niczym szczególnym to powinieneś jako pierwszy walczyc Wybawco Uciśnionych Graczy Na Galanie.
Ostatecznie wykupiłeś swojego chara jednak, co nie zmienia faktu że i tak cie uwala xD

Cytuj:
poza tym w elevatorze byli nie do zabicia
Jak mówiłem już wczesniej duża część fragów nie byla robiona w windzie.
Swoje teorie uzasadniasz na wymyslonych podstawach o których pierwsze słysze mimo ze znam tych ludzi od 4 lat.
Chciałbym jednocześnie zdementować informacje o sharingu.
Tahac, Tehec, Got'hia nie dzielili nigdy konta.

I wracając do tematu windy.
Jeśli Cie interesuje to jestes w posiadaniu filmiku który był robiony po update który uniemożliwiał robienie uh trapów.
Na filmiku tym widać jak Pasterz the Axemaster aka Got'hia soluje w ciasnym pomieszczeniu 9 graczy z 100+ lvlem. Z czego połowa to sorcowie i paladyni.
Nawet najlepszy uh bot nie wyuha cie z tak masowego UE. Ubił połowe z nich i jeszcze zdązyl uciec.
Nie wiem skąd sie bierze taka pogarda dla ludzi u Ciebie. Kolesie dobrze robili, ubijali tych co ostatnio trzymali Cie w pz campie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
Panie tharrin wiesz co to jest szkola? a nawet jak bym byl wtedy na tibi to po co mnial by mi konda mowic o akcji?
Don't worry. Przyzwyczaj sie ze jesli nie byłeś online caly dzien jak Tharrin wtedy gdy byłes potrzebny to u niego juz jesteś noobem albo Bóg wie kim.
Wszystko musi być według zasad Wielkiego Wybawiciela Świata.
Oczywiście gratuluje mu ambicji. xD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-01-2007, 16:54   #4282
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trialowiec Pokaż post

Skoro to dla Ciebie nie jest niczym szczególnym to powinieneś jako pierwszy walczyc Wybawco Uciśnionych Graczy Na Galanie.
Ostatecznie wykupiłeś swojego chara jednak, co nie zmienia faktu że i tak cie uwala xD

Swoje teorie uzasadniasz na wymyslonych podstawach o których pierwsze słysze mimo ze znam tych ludzi od 4 lat.

Jeśli Cie interesuje to jestes w posiadaniu filmiku który był robiony po update który uniemożliwiał robienie uh trapów.
Na filmiku tym widać jak Pasterz the Axemaster aka Got'hia soluje w ciasnym pomieszczeniu 9 graczy z 100+ lvlem. Z czego połowa to sorcowie i paladyni.
Nawet najlepszy uh bot nie wyuha cie z tak masowego UE. Ubił połowe z nich i jeszcze zdązyl uciec.
Nie wiem skąd sie bierze taka pogarda dla ludzi u Ciebie. Kolesie dobrze robili, ubijali tych co ostatnio trzymali Cie w pz campie.

Don't worry. Przyzwyczaj sie ze jesli nie byłeś online caly dzien jak Tharrin wtedy gdy byłes potrzebny to u niego juz jesteś noobem albo Bóg wie kim.
Widzialem ten filmik kiedys i z tego co pamietam zabil 5 osob, 4 sorcow i palka to byly dwa 100+ lvl jeden jaikies 90, 80 i jakis tam jeszcze, jak znasz pasterza to spytaj sie czy nie ma tego filmiku gdzies jeszcze
Adelaoo jest offline  
stary 19-01-2007, 17:05   #4283
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Xenthorku troche sie zagalopowales , jesi twierdzisz ze z tego zaden bot by go nie wyuhal.. to jak on sie wyuhal ? , pozatym majac w pamiecie ta akcje Pasterza~ w windzie PO update, jestem gotow stwierdzic ze to byl uh bot, on za duzo pisal , za duzo pm'ow otwieral uhajac sie jednoczesnie , ja wiem ze sie da , ale jesli atak byl na tyle zmasowany jak mowisz , to to raczej jest niemozliwe.

co do Kondy, wielu z was psioczy na niego , ale trzeba sobie otwarcie powiedziec, Konda bogiem pvp nie jest , slaby tez nie jest , wiec o co biega ? Ilu z was jest znanymi talentami w pvp ? swietnymi taktykami ? mala czesc z was to sredniaczki , lwia czesc was to zwyczajni nieudacznicy , wiec jakim prawem probujecie zbesztac kogos lepszego od was o przynajmniej klase ?
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 19-01-2007, 17:13   #4284
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:

a co ty wiesz jak bylo kiedys? konda zawsze masakrycznie przejmowal sie akzdym jednym dedem, co najmniej 3x byl retiored bo padl, wiec nie mow "przestanie sie przejmowac jak kiedys" bo nie wiesz o czym mowisz.
chyba ze to keidys to jak byl na rooku
ja mu sie tam nie dziwie ze sie wkurza bo ile mozna razy padac, ile razy kupowac nowe blessy, ile razy probowac cos od nowa. z tego co pamietam to ostatni ded mial 3 minuty potym jak sie zalogowal ale nie jestem tego dokladnie pewien, chyba sie myle, co nie zmienia faktu ze konda padl ostatnimi czasy chyba z 7 razy.
sliver jest offline  
stary 19-01-2007, 17:36   #4285
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
OMFG Co za kretyn, sila sd kondy jest 2.5 krotnie silnijsza od mojego...

Panie tharrin wiesz co to jest szkola? a nawet jak bym byl wtedy na tibi to po co mnial by mi konda mowic o akcji?

Widze ze ten 70 sorc wyrasta na nastepnego MASTERA (chodzi mi o tego Uzu~) i w dodatku mysli ze jest w wojnie. Hmm czyzby uzupatorka sprzedala chara? confused:
1. Nie musisz nikomu uswiadamiac jaka masz sile a jaka konda.( to przeciez oczywiste )
2. Nie mysle ze jestem w wojnie... ( chyba ze ty lepiej wiesz o czym ja mysle)
3. Sprzedaz chara... ( potrzebuje kogos do opowiadania bajek, mysle ze sie nadajesz)

Pozdro

Ostatnio edytowany przez Uzu - 19-01-2007 o 17:38.
Uzu jest offline  
stary 19-01-2007, 18:23   #4286
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Xenthorku troche sie zagalopowales , jesi twierdzisz ze z tego zaden bot by go nie wyuhal.. to jak on sie wyuhal ? , pozatym majac w pamiecie ta akcje Pasterza~ w windzie PO update, jestem gotow stwierdzic ze to byl uh bot, on za duzo pisal , za duzo pm'ow otwieral uhajac sie jednoczesnie , ja wiem ze sie da , ale jesli atak byl na tyle zmasowany jak mowisz , to to raczej jest niemozliwe.

co do Kondy, wielu z was psioczy na niego , ale trzeba sobie otwarcie powiedziec, Konda bogiem pvp nie jest , slaby tez nie jest , wiec o co biega ? Ilu z was jest znanymi talentami w pvp ? swietnymi taktykami ? mala czesc z was to sredniaczki , lwia czesc was to zwyczajni nieudacznicy , wiec jakim prawem probujecie zbesztac kogos lepszego od was o przynajmniej klase ?
lol, powiedz mi dzieku komu teraz toxo, xioss, febb itp moga sobie grac?
Adelaoo jest offline  
stary 19-01-2007, 18:59   #4287
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
lol, powiedz mi dzieku komu teraz toxo, xioss, febb itp moga sobie grac?
Ja pie... jaki Ty jestes koles głupi( brak mi słow na twoja osobe)-.-. A powiedz mi dzieki komu konda mogł grac ? Nie znasz odpowiedzi na to pytanie i na inne pytania dotyczące tego serwera. Wiec prosze Cie nie udzielaj sie tu wiecej bo to tetam właśnie o galanie -.-. Nie będe Ci tłumaczył o co mi chodzi bo ludzie ktorzy sie znają wiedza o czym mówie.
Kuczer88 jest offline  
stary 19-01-2007, 19:02   #4288
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trialowiec Pokaż post

haha, zabijali tych co mnie trzymali w pzcie teraz? nie, zabijali ludzi na randomie, w tym moich kumpli(no i moich niedawnych wrogow sila rzeczy tez), takie z nich mastachy? to jakim cudem 2 vs 2 paldi ode mnie i kardeara? jeden padl w wlasnym uh trapie(winda) bo go wyprzedzil kardear a drugiemu w tym samym trapie(juz nie uh trap) braklo uhow.

i nie mowi mi o tym kto ile mial fragow, ja swoim sorcem w samym listopadzie mialem prawie 40(i wszsystkie justified, kto widzial mojego sorca wie ze nie ma rsa), i o czym to swiadczy? o niczym. zabic kogos kto nie umie grac albo nie spodziewa sie ataku to zadna sztuka, nawiazujesz do moich fragow? ja walczylem w wojnie z przeciwnikiem dobrze przygotowanym i bardo dobrze zorganiowanym(dodam ze to byla moja pierwsza wojna, walki 2 vs 2 cz 1 vs 1 to co innego niz 10 an 10), a nie z random nobami w kopalniach kazo. jak nie widzisz roznicy to idz sie naucz grac, i chce ten filmik na msnie jak on solo zalatwia 5 graczy na raz, i to bez bota wez moze daj im swojego xenthorka jesli ejszcze mazs do niego dostep i niech nas anucza walczyc? i zsoluja cale hwl? jest ich 2 to razem wg ciebie 10 moga zabic, kazdy po 5. dadza rade, an 2x ich wezma i hwl ma pzresrane,

got'hia nie byla sharowana? spytaj cos na ten temat mojej "dobrej" kolezanki lady slodziutkiej, albo kolegi zioma.

moze i nie jestem super fighterem ale probuje, a ty jak wiekszosc polakow tylko gadasz, kiedy to bylo? z miesiac temu jak mi na msnie pisales jak to ty z kumplami ktorym juz nic nie zalezy bezdiecie eliminowac wrogow bo nie macie nic do stracenia? ilu uibiles? zadnego? tak wlasnie sadzilem. a i zapomnialem jak to nam miales pomagac w wojnie, tylko nie barzdo wiem na czym ta pomoc polegala bo nic nie zrobiles.

a co do siedzenia on line, nie gadaj o czyms o czym nie masz nawet malenkiego pojecia, akurat mnei bylo najmniej, logowalem sie glownie na akcje, i to mi niektorzy zarzucali, np ze nei bylo mnie na vent spytaj adelao

a o moich noobach z thais nikt nie slyuszal? pewnie dlatego ze 3/4 to trade chary teraz - ci coktorzy by mogli ich pamietac, a twojego teheca i tahaca moze skojarzyly tu ze 4 osoby?

PS:
przypomnialem sobie jednego "nooba" memphis black, 2x yahel, raz rainfanger + wielu innych, w thais w miejscach gdzie sa wyjscia i gdzie mozna go zbaic, nie tak jak kazo elevator gdzie chowajac sie po pK twoi "mistrzowie" byli nietykalni.

PS2:
co do zabicia tych ilus tam solo "bez bota" kazo elevator to trap, jak tutaj zdaje sie atlas prowadzil wywody, knight obladowany uhami jesli tylko jest zdolny sie wyuhac zawsze wygra, a przeciwnik nie mial mozliwosci manewru pewnie, ale tylko zgaduje, czekam an ten filmik o "mistrzach"
stary 19-01-2007, 20:07   #4289
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ..

co mnie przeraza ? glupota tharrina

Nie wytykaj wszystkim ze nic nie robili bo naprawde GOWNO zrobiles... NIC nie zrobiles a nie sorry zaplaciles wiec zamknij sie bo sie tego sluychac nie da.

Wszyscy wiedza jakie twoje pvp jest ( a jakie w twojej skromnej opini)
Jest zerowe co pokazales na openbattle THAIS-AB na ktorym padles...

Ale jestes madry hahahaha " jesli knight jest zdolny sie wyuhac to wygra " Odkryles tajemnie hahaha jaki ty jestes zalosny

Pasterz wtedy na bank mial bota... xD otwieral bp i jednoczesnie pisal w miare szybko i zgrabnie xD

THarrin wiadaomo ty kiedys konde zabiles ale akurat deadlisty nie dzialaly, twoje pvp jest rowne 0. Kiedy duel z toxo?
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 19-01-2007, 20:09   #4290
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

omg co za historie XD jedno jest prawda ! konda to masta xD

1% do m lvl a tu kicha xD nie moge nawet isc na behe co 20 min kick ;p

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 19-01-2007 o 20:10.
Cataclism jest offline  
stary 19-01-2007, 20:11   #4291
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

@up
Konda akurat na wojnach zazwyczaj ze swoich rol sie wywiazywal ... pvp ma dobre, na pewno nie jakies wybitne jak [ironia]Tharrin[/ironia], ale zazwyczaj robilo co powinien
stary 19-01-2007, 20:16   #4292
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@up
Konda akurat na wojnach zazwyczaj ze swoich rol sie wywiazywal ... pvp ma dobre, na pewno nie jakies wybitne jak [ironia]Tharrin[/ironia], ale zazwyczaj robilo co powinien
uciekal i zostawial all zeby padli ? czy o cos innego chodzi ?
stary 19-01-2007, 20:22   #4293
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
co mnie przeraza ? glupota tharrina

Nie wytykaj wszystkim ze nic nie robili bo naprawde GOWNO zrobiles... NIC nie zrobiles a nie sorry zaplaciles wiec zamknij sie bo sie tego sluychac nie da.

Wszyscy wiedza jakie twoje pvp jest ( a jakie w twojej skromnej opini)
Jest zerowe co pokazales na openbattle THAIS-AB na ktorym padles...

Ale jestes madry hahahaha " jesli knight jest zdolny sie wyuhac to wygra " Odkryles tajemnie hahaha jaki ty jestes zalosny

Pasterz wtedy na bank mial bota... xD otwieral bp i jednoczesnie pisal w miare szybko i zgrabnie xD

THarrin wiadaomo ty kiedys konde zabiles ale akurat deadlisty nie dzialaly, twoje pvp jest rowne 0. Kiedy duel z toxo?
nie bylo mnie w ab mistrzu? padlem na mostku thais, i tylko dlatego ze nikt na vent nie zrobil co im kazalem, tak to jest jak sie ma ludzi twojego pokroju za plecami - duzo gadaj - widza wroga to tylko haste or stronge haste i tyle ich bylo -, ja zrobilem moze i niewiele, ale to i tak 100x wiecej niz ty itobie podobni.
\
duel z toxo? hmm, moja sprawa jest dawno z nim wyjasniona, i osobiscie oferowalem mu duel zeby to rozwiazac, mam an to swiadkow. a ze sobie odpuscil to mi to nie przeszkazda.

wlasnie nie odkrylem tajemnicy z knightem, zdaje sie tylko ze mistrz xenthor tego nie wie, zalosny jestes ty, bo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. i to sa "death listy" - zapomniales wlaczyc slownik tym razem? what a shame

a co do mojej glupoty, ja jak na razie studiuje, skoncz gimnazjum to porozmawiamy na temat czyjejs wiedzy, ok? moze ci sie fartnie i cie obejmie amnezja maturalna geniusza edukacji

PS:
wciaz czekam na filmiki z akcjami z twoim udzialem z wojny... juz ze 3 miesiace? wszsytko co mowisz to zmyslanie albo puste slowa, a co wiesz o moim pvp? poza tym ze podobno kiedys widziales moje cialo an deragu? i ze padlem na wojnie? ty nie padles bo cie nie bylo jak cos sie dzialo albo byles tym co rzucal haste i wial a nie pisze skriomnie bo bronie sie przed waszymi atakami, jak mam sie bronic inaczej niz przytaczajac fakty? szkoda ze ty tego nie potrafisz - preferujesz roznego rodzaju insynuacje badz tez klamstwa

PS:
dowartosciuje cie, tharrinem na monsterach lazcnie zalapelm ze 30 zgonow, jak nie wiecej. a w pvp moze.. hmm? liczac na lev od 20 w gore to dokladnie
lev 42 - sugusit mnei zdjal z tym knightem - drugim charem xerizezo
i potem 2x wojna
to by bylo na tyle "mistrzu".

ide bo sie spoznie, odpisze na twoje bzdury pozno w nocy albo jturo zalezy o ktorej wroce, 3maj sie i owocnej nocy w tworzeniu nowych faktow zycze
stary 19-01-2007, 22:30   #4294
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

WOW tharrin ale angielszczyzna zajechalo
ur enagalhas pefract are

Od kiedy gastronomiczna to studia? ^^

Nie uzywalem tibicam .. zapytaj kogos czy ma film jak keekz pada albo nuskei whatever

Na dragach padles losiu i miales albo aola albo ktos wczesniej zlootowal twoje cialo ... 3 dragi tam byly lurniete

Twoje argumenty sa takie : ty zmyslasz

infantylny studencik xD
stary 19-01-2007, 22:36   #4295
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

I znowu zaczeliscie sie obrazac nawzajem...

Nie wiem jak wy, ale ja mam dalej algi na Galanie..;/

Boltina ty slepa palo(nie mam na mysli urazenia cie) pisze ci ze mam ans ell peg leg i hook...
stary 19-01-2007, 22:37   #4296
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

nie bronie tam tharrina ale wymadrzasz sie troszke, moze rzeczywiscie pokaz jaks filmik z tych Twoich dzialan fenomenalnych czy cus, bo tu zionie w kolko tylko Twoim suchym "infntylnym" gadaniem. jak masz cos do tharrina to mu napisz na msn bo to Twoje wyzywanie az sie zenujace robi jak caly ten temat ;s

Boltina nadal nie wiem za ile mozna kupic TwoJOM protekcje, ktora oferujesz na trade channel'u.

Ostatnio edytowany przez sliver - 19-01-2007 o 22:39.
sliver jest offline  
stary 19-01-2007, 22:40   #4297
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Ja nie mowie ze jakas role odgrywalem w wojnie, bo wojna glownie trwala w wakacje a wyjechalem wtedy ^^

Ale tharrin tak gada ze smiac sie chce xD
stary 19-01-2007, 22:52   #4298
Lukus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Macie wydarzenie z Galany ..Dzis byl atak na Liberty piratow a wkrotce potem na thais prymitywów..Ktos wie czy moze byl jakis locik z ataku na thais??
Lukus jest offline  
stary 19-01-2007, 22:55   #4299
Raziel kosiaz
Użytkownik Forum

Raziel kosiaz's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie

Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Raziel kosiaz ma numer GG 2285691
Domyślny

Nom pokażcie jakieś filmy z wojny z galany
Lubię oglądać z galany filmy.

P.S : Fajnie jest to ze chociaż się nie lubicie to wszystko tu piszecie
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891
Raziel kosiaz jest offline  
stary 19-01-2007, 23:10   #4300
Yuris
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post
Mimo wszystko zachowanie Kondy na Battle's nie bylo dobre. Powiedzialbym , ze sral i to bradzo...

Moze jednak teraz wszystko przemyslal i poswieci sie grze jak kiedys(nie w sensie czasu , ale ze bedzie mial olew na dedy)

Jesli to, ze urodzilo mu sie dziecko to prawda to teraz pewnie ma w dup** Takie cos jak Tibia, bo dziecko to wspaniala rzecz dla kazdego...

Pozdro
Cytuj:
nie bylo mnie w ab mistrzu? padlem na mostku thais, i tylko dlatego ze nikt na vent nie zrobil co im kazalem, tak to jest jak sie ma ludzi twojego pokroju za plecami - duzo gadaj - widza wroga to tylko haste or stronge haste i tyle ich bylo -, ja zrobilem moze i niewiele, ale to i tak 100x wiecej niz ty itobie podobni.
\
Padłes bo nie wiedzieć czemu dałeś się wysunąć. Uhałeś się świetnie przyznaje. Jednak pareset postów wcześniej przyznałeś, że nie byla to niczyja wina że "dostałeś combo większe niż masz hp" - czy coś w tym stylu. Odszedłeś? Twoja sprawa. Dla mnie Galana nie ma przyszłości - chyba ze z HWL wypadnie Rica Thim i inni pkerzy.
Yuris jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania