Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee
Hehe, wlasnie pokazalem swiatu, ze lvl 50 knight moze przezyc atak 150 msa i to wcale nie byla zabawa ze mna... w momencie gdy strzelal SD a potem dobijal UE, to ... Oczywiscie przezylem w duzej mierze dzieki pomocy moich real... W tym rzecz... Oni tylko blokowali i stawali na drodze Zorlanowi.
A ty mowisz, ze jestes skromny ale zawsze bedziesz sie wywyzszal - sprzecznosc. Generalnie wylacznie z ludzmi z real mozna cos zrobic, a mozna naprawde wiele osiagnac. Nie znam Cie, nie znam Twojego chara ale juz wiem, ze jestes klasycznym noobkiem z lvl 100, ktory padl z tysiaca powodow tylko nie z powodu wlasnej slabosci... I na dodatek te Twoje usmieszki "XDDDDD"
|
"skromnosc" to byla ironia, sorry ze nie zrozumiałeś.
Nigdy nie byłem skromny (spytaj małego klana albo alerix sara) mam do Ciebie szacunek ze przeżyłes zorlana bo jestem pewien że okolo 95% ludnośći nie przeżyło by tego. Styl. Styl masz, ale ja wyznaje troszke inne zasady.
Oczywiscie z szacunkiem do Ciebie... Co z tego że przeżyłeś atak zorlana jak nie możesz go zabić?
Nie wiem czy to zrozumiesz, to nie był żaden atak na Ciebie.
Widzę różnice między ultimation a szwedami (nie pamietam jak sie nazywa ich gildia ;p), szwedzi panuja na serwie juz z 1,5 roku a polskie próby odbicia serwa wyglądały żałośnie. Oni stanowią zorganizwoną grupe a wy raczej nie...
@Maca~ nadal nie wiem jak to napisac xdd
Evalor dał Ci dobrą rade, daj swoje dowództwo do Unicrona. Myśle ze to dość dobra rada.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik
@Jahakka
No to rzeczywiscie Corrent byl zajebisty bo chcial zawladnac servem lizac komus dupe. Nie dosyc, ze sie przyznajesz do tego, to jeszcze jestes dumny, bo to byl taki swietny plan. Tylko nie wypalil bo nie wszyscy chcieli lizac....
hahahahahah
|
To jest prawie jak z larosem, pierw był z popeyem a później przeciwko jemu, laros kombinował tak aby grac spokojnie na serwie nawet krył to że umiał mówić po polsku! Zalfik, trzeba uczyć sie kombinować... idea była taka żeby tym ludzią później wypowiedzieć wojne... a Ci ludzie co nie chcieli lizać... źle to zrozumiałeś, chodzilo o to zeby wstrzymac sie z wojna przeciwko S8, nie wstrzymali się, przegrali i widzisz jak jest.
Patrzcie się na kotiego, grał solo, zrobił sobie opinie i ma swoje miejsce na serwie, szacunek mam do niego ale jak przychodzi co do czego to i tak zabiją go szwedzi bo oni tu rządzą.
Tak samo jak Laros, grał solo, też zrobil sobie miejsce na serwie (strasznie przy tym kombinował) mam szacunek co do niego ale to nie zmienia faktu ze i tak szwedzi rządząc...
Tu potrzeba czegos lepszego, wiekszego....