![]() |
#501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() EDIT: Nvm, przed chwila gadalem z macavellim
![]() Ostatnio edytowany przez Iomer Thunderblade - 20-01-2007 o 15:34. |
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Nom, zobaczysz... to nie koniec, szwedzi wam wbija jeszcze 20 fragow, wy moze im ze 3, pozniej sprzedacie, deletujecie chary, zmieniace serwa i tak nadal bedziecie nOObkami.
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland
Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Szkoda, ze podczas tej akcji w ab bylo tylko 3 shooterow, z czego jeden musial dac loga, drugi padl na ue. Pomysl byl wysmienity. Puge naprawde mogl pasc.
Master Wrath byl zablokowany, to samo z Zorlanem i Danym... Nie do konca wiem co te nooby robily (mowie o tych po prawej stronie przed Zorlanem). Puge nie mogl sie ruszyc, gdyby oprocz Sidara byl Saphir albo Alucard, z pewnoscia policjant by padl. Szkoda... Fajnie, gdybym tym razem wiedzial, ze jest bitwa... Mialbym tam wylogowane nooby. Bankowo nie poszloby mass ue... Zobaczcie po jakim czasie swe nooby przyszly. Ponad 20 minut... Miejsce bylo wysmienite. Ethielliant UHal sie w znakomitych momentach, potem nie mial po prostu szans. Widzialem, ze Ethie~ sprzedaje SoVa... why ? Czyzby zbieral kase i robil sorca ? Czy rezygnuje z serva ? |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mysle ze jestem lepszy od Ciebie i ludzie z ktorymi gralem napewno byli lepsi od was.
A co Dark Aqual'a... To jest drugi owner, jest totalym newbie... Prawdziwy Aqual nigdy nie byl fragniety a próbowało wielu, byl jednym z najlepszych polakow grajacych na selenie, i byl w czołówce tak jak Unicron czy kenien, ludzie ktorzy maja "Skilla". Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy, niestety zacząłem grac po upadku corentu ale i tak dlugo i mocno sie trzymalismy, zawsze zorganizowani i lojalni. A teraz takie Ultimation... omg, banda ludzi pokroju "pl?", którzy nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms'a. A na czele ludzie co nie maja kase na statek, sprzedaja chary, deletuja sie, spamuja forum i pisza tutaj jakie mają plany co do wojny... A teraz pytanie do wszystkich ludzi na tym polacks noobs forum... PL? Walczymy dla lepszej seleny, dla pokoju... plx no kill no more blood NUBLET? P.S. chicialem dodac ze to co nazywacie "obrażanie" może też wystepowac jako motywacja
![]() Ostatnio edytowany przez Jahakka - 20-01-2007 o 16:47. |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() 15:27 Master Wrath [103]: do you want to pay out of the war or remain hunted?
15:27 Scotty Dermyn [64]: hmmm 15:28 Scotty Dermyn [64]: lets think... 15:28 Scotty Dermyn [64]: 1 im hacked, 2 i got 500k payment 3 i will delete char... 15:28 Master Wrath [103]: lol 15:28 Master Wrath [103]: ur payment is 100k 15:28 Scotty Dermyn [64]: i heard smth else 15:29 Master Wrath [103]: well today is changed plans 15:29 Master Wrath [103]: today payments are less 15:29 Master Wrath [103]: so saphir and burniasty payed 15:29 Scotty Dermyn [64]: i wish too pay but i cant i can give u p set is its okay XD 15:30 Master Wrath [103]: haha sorry, get cash some how 15:30 Master Wrath [103]: maybe from Maron Dermyn 15:30 Scotty Dermyn [64]: Tell me how 15:30 Scotty Dermyn [64]: he isnt my friend anymore... 15:30 Master Wrath [103]: ask ur friends 15:30 Master Wrath [103]: -.- 15:30 Scotty Dermyn [64]: why -.- 15:31 Master Wrath [103]: what? 15:31 Scotty Dermyn [64]: 15:30 Master Wrath [103]: -.- <--- 15:32 Scotty Dermyn [64]: i got an idea ! u will lend me 100k and i will pay it ok ? 15:33 Master Wrath [103]: dont be a clown 15:33 Scotty Dermyn [64]: i'm not a clown 15:33 Master Wrath [103]: Forget that I messaged you, you will remain hunted then, bye 15:33 Scotty Dermyn [64]: :<< bye oh ah... its call loyality... moglem zaplacic i sobie odpuscic ale to sie MIJA z celem dla ktorego wstapilem do wojny....
Xyrielka <3 Ostatnio edytowany przez crosscut - 20-01-2007 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Master Macavelli
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
#508 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
<3 kocham Twoj styl D: |
|
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() @Hakki
Skromny jestes. Zoorganizuj ta "swoja druzyne marzen" i pokaz, a nie tylko wszystko komentujesz... Pomyslcie co by bylo gdyby przynajmniej 50% RA uczestniczylo w tych wszystkich akcjach (chodzi mi tu glównie o Alu, Lizarda, Balu, Del'a). Gdyby wszyscy byli tacy "lojalni" jak niektorzy tu na forum, i nie przypominali sobie o rl (akurat) w czasie wojny..to moglibyscie startowac nawet w open battle..nie mowiac juz o takich pomyslach co macie.. I tak, konczymy na gdybaniu ![]() Powodzenia.
#510 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() Morał z tego taki, czasami lepiej zebrąć ze 3 chary i posadzić jakiś niezlych ludzi z jajami, i inteligencja. To co zrobili ci co pozostali w pz to było poniżej pasa, już lepszy pożytek byłby jakbyście zostali neutralni.
|
![]() |
![]() |
#511 | ||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Skad ty sie wziales, omg... za takich jest mi wlasnie wstyd. Stan: Początkujący Imię: Hakke ...i niech tak zostanie... Ostatnio edytowany przez Quivee - 21-01-2007 o 02:43. |
||||
![]() |
![]() |
#512 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Tak jak Quivee napisal - 90% nooby ![]() ![]() ![]() A chlopaki z Ultimation sa PRO i chyle przed nimi czola za pomysly i wole walki!
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mówiąc to ja też zabijałem ludzi co szli na eserta
![]() Ale zabijałem noobków którzy pisali "szukam ekipy na dezerst klesta"... Więc nie mam wyżótów sumienia ![]() Co do corent to pamietam tylko Dark Xari siedział dniami na DC i nie pozwalał nikomu wejść i jeśli dobrze pamiętam to chyba zawsze miał RS Jeśli kogos uraziłem tym postem to sory |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() @ Jahakka
Stary Corent? Same Pro? Hahaha a jak mieli z nami wojne (cracov army - uncle family + ja) to ile bylo we fragach? 8:2 czy cos takiego? To byla banda noobow, ktorzy mysleli ze cos potrafia a my z nizszymi lvlami rozklepalismy was jak maslo. Samym gadaniem ze corent kiedykolwiek cos znaczylo lub mialo dobrych graczy swiadczy jaki z ciebie wielki pr0.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marczio, wtedy bylismy noobkami... aczkolwiek wtf? Ja zdobylem te dwa fragi xddd
Chodzi mi o inną epoke zwaną epoką przed massowi emeryturami pewnych graczy. Przez 2 miechy Corent byl najlepsza polską gildią, Kenien (Wielki czlowiek o.0) wiedzial jak tworzyc gildie marzeń, wiedział kogo przyjmuje, wiedzial jak sie mamy zachowywac w pewnych sytuacjach... i jak każdy wie (Może inni nie) ten "wielki czlowiek" zaufal pewnej, dość duzej grupie osob... dokladniej prawie ten samej co teraz ufa Maca~ (nie wiem jak sie to pisze XDD). A teraz powiem jak dokladnie to bylo... z początku lizalismy dupe szwedą (nie ma co kryć) ale w naszym planie bylo to zeby miec chwilowo protekcje od nich aby powoli stawac sie powerful gildią. Każdy członek wiedział ze wszystko dajemy na jedną kartę i dojdzie do wojny w ktorej Corent bedzie tworzyl dosc silną stronę, zgraną i kierowaną pod okiem wybitnego dowodcy... jak sie okazalo... prawda byla troszke inna, Ludzie ktorzy wchodzili do Corent z poczatku wchodzili tam tylko dlatego zeby miec "plecy" czy protekcje... (jak kto woli) i jak każdy wie chodzil sobie po selenie tak czlowiek zwany Dark Aven XDDD to on zalatwial nam protekcje od Slash'Qu i niestety qu i niektorzy ludzie poszli na emeryture i przed tym chcieli zrobic wojne... I to byl blad jaki 3/4 corentu zrobila, dolaczyli do wojny i grali o nic.... zamiast tworzyc dalej Corent, woleli nadal lizac dupy i laczyc sie z qu aby walczyc o nic. Bylismy blisko... wszyscy bylismy przekonani ze all po wojnie wroca do corentu... niestety Dupa, oni woleli sobie grac "solo" i teraz maja co maja... czyli nic, nie wiem czy duzo osob mnie to zrozumialo, ale wedlug mnie to byla dobra taktyka. Morał jest z tego taki Kill, or be killed. Jak nie zaczniecie myslec o tym jak zabijac mozecie byc juz tylko zabijani, w tibi nie ma czegos takiego jak pokój. Wlaczyc o pokój to slyna propagada... Nie pasuje mi to ze ultimation to gildia stworzona z byle jakich ludzi na potrzeby jedej wojny... to nie ma sensu. To szwedzi was zorganizowali i zmusili do wojny... kazdy wie jak to sie z corentem skonczylo, kazdy zna nasz blad, wszyscy nas nienawidzli bo znali xariego i avena ale oprocz tych dwoch ludzi byli Ci ktorzy robili dobre gowno... Amen.
#516 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No przepraszam... ekhm... -.- Jeszcze sie chwalicie ss jak im redy wbijacie... no... WOW naprawde GZ Ja juz nigdy sie nie zmienie, juz zawsze bede sie tak wywyzszał, taką mam nature xD Cytuj:
Cytuj:
![]() A co do drużyny marzeń... nawet jak kogos znasz z rl to i tak nie da sie z nim zrobic jakis sensowych planów... taka prawda... :<
![]() Ostatnio edytowany przez Jahakka - 21-01-2007 o 13:56. |
|||
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik forum
|
![]() Eh, czy dobra czy nie dobra, taktyka okazala sie beznadziejna i "maja co maja"
Bieda... Tak btw. Jak mowilem nie o lvl w tej grze chodzi... 13:49 You lose 323 hitpoints due to an attack by Zorlan.13:49 You lose 326 hitpoints due to an attack by Zorlan.13:50 You lose 667 hitpoints due to an attack by Zorlan.(...) Z samych burstow okolo 100 szly Coz, z pomoca 2 kolesi z real, ktorzy blokowali Zorlana przezylem odpowiednio dlugo, zeby wyjasnic all sprawe... To jest styl. Gdyby byli na noobcharach nawet bym go nie zobaczyl i nie stracil 2 bp uh... Btw. Jak widac Zorlan pokusil sie na 50 knighta i wbiegl w takie miejsce, ze padlby jak swinia w rzezni. Bylo to w Dark Cathedral, waski korytarz 2 sqrs do slimow... Przetrzymalbym go az byscie doszli lub dali mass loga w tym miejscu. Potem wchodzicie glebiej, loguje sie 20 noobcharow i po battle... Niestety... Ostatnio edytowany przez Quivee - 21-01-2007 o 15:28. |
![]() |
![]() |
#518 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A ty mowisz, ze jestes skromny ale zawsze bedziesz sie wywyzszal - sprzecznosc. Generalnie wylacznie z ludzmi z real mozna cos zrobic, a mozna naprawde wiele osiagnac. Nie znam Cie, nie znam Twojego chara ale juz wiem, ze jestes klasycznym noobkiem z lvl 100, ktory padl z tysiaca powodow tylko nie z powodu wlasnej slabosci... I na dodatek te Twoje usmieszki "XDDDDD" |
|
![]() |
![]() |
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Jahakka
No to rzeczywiscie Corrent byl zajebisty bo chcial zawladnac servem lizac komus dupe. Nie dosyc, ze sie przyznajesz do tego, to jeszcze jestes dumny, bo to byl taki swietny plan. Tylko nie wypalil bo nie wszyscy chcieli lizac.... hahahahahah
#520 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nigdy nie byłem skromny (spytaj małego klana albo alerix sara) mam do Ciebie szacunek ze przeżyłes zorlana bo jestem pewien że okolo 95% ludnośći nie przeżyło by tego. Styl. Styl masz, ale ja wyznaje troszke inne zasady. Oczywiscie z szacunkiem do Ciebie... Co z tego że przeżyłeś atak zorlana jak nie możesz go zabić? Nie wiem czy to zrozumiesz, to nie był żaden atak na Ciebie. Widzę różnice między ultimation a szwedami (nie pamietam jak sie nazywa ich gildia ;p), szwedzi panuja na serwie juz z 1,5 roku a polskie próby odbicia serwa wyglądały żałośnie. Oni stanowią zorganizwoną grupe a wy raczej nie... @Maca~ nadal nie wiem jak to napisac xdd Evalor dał Ci dobrą rade, daj swoje dowództwo do Unicrona. Myśle ze to dość dobra rada. Cytuj:
Patrzcie się na kotiego, grał solo, zrobił sobie opinie i ma swoje miejsce na serwie, szacunek mam do niego ale jak przychodzi co do czego to i tak zabiją go szwedzi bo oni tu rządzą. Tak samo jak Laros, grał solo, też zrobil sobie miejsce na serwie (strasznie przy tym kombinował) mam szacunek co do niego ale to nie zmienia faktu ze i tak szwedzi rządząc... Tu potrzeba czegos lepszego, wiekszego....
![]() Ostatnio edytowany przez Jahakka - 21-01-2007 o 16:50. |
||
![]() |