Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-01-2007, 15:19   #501
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

EDIT: Nvm, przed chwila gadalem z macavellim

Ostatnio edytowany przez Iomer Thunderblade - 20-01-2007 o 15:34.
Iomer Thunderblade jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-01-2007, 15:32   #502
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade Pokaż post
Iomer Sworddancer, will be deleted at Mar 21 2007, 14:04:06 CET

Jesli dalej wszyscy maja walic w huja itp. to go deletuje. Nic mnie juz nie trzyma na selenie. Pokazcie ze raz potraficie cos zrobic. Chodzi mi glowine o RA, bo maca i reszta ultimation cokolwiek robia. Rise Against to banda pierodlonych noobow, którzy w czasie wojny przypominaja sobie dopiero ze maja RL etc. I juz sie kurwa wogole nie loguja.

Pomyslcie po jakiego huja wy wogole wchodziliscie do wojny...

Jak ktos ma zamiar sie dojebac ze ja nie walcze:
Powiedzialem ze mi trzeba powiedziec dzien, dwa wczesniej to bede...
Czasem starczy mi powiedziec pare godzin przed akcja to zrobie co mam do zrobienia i moge sie bic.

Gówno mnie obchodzi ze klne tu co drugie slowo, ale jestem naprawde w*****ony.

Nom, zobaczysz... to nie koniec, szwedzi wam wbija jeszcze 20 fragow, wy moze im ze 3, pozniej sprzedacie, deletujecie chary, zmieniace serwa i tak nadal bedziecie nOObkami.
stary 20-01-2007, 15:58   #503
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahakka Pokaż post
Nom, zobaczysz... to nie koniec, szwedzi wam wbija jeszcze 20 fragow, wy moze im ze 3, pozniej sprzedacie, deletujecie chary, zmieniace serwa i tak nadal bedziecie nOObkami.
Powiedzial PRO....
KotiConqueror jest offline  
stary 20-01-2007, 16:09   #504
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland

Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Szkoda, ze podczas tej akcji w ab bylo tylko 3 shooterow, z czego jeden musial dac loga, drugi padl na ue. Pomysl byl wysmienity. Puge naprawde mogl pasc.

Master Wrath byl zablokowany, to samo z Zorlanem i Danym... Nie do konca wiem co te nooby robily (mowie o tych po prawej stronie przed Zorlanem). Puge nie mogl sie ruszyc, gdyby oprocz Sidara byl Saphir albo Alucard, z pewnoscia policjant by padl. Szkoda...
Fajnie, gdybym tym razem wiedzial, ze jest bitwa... Mialbym tam wylogowane nooby. Bankowo nie poszloby mass ue... Zobaczcie po jakim czasie swe nooby przyszly. Ponad 20 minut... Miejsce bylo wysmienite.

Ethielliant UHal sie w znakomitych momentach, potem nie mial po prostu szans.
Widzialem, ze Ethie~ sprzedaje SoVa... why ? Czyzby zbieral kase i robil sorca ? Czy rezygnuje z serva ?
Quivee jest offline  
stary 20-01-2007, 16:34   #505
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror Pokaż post
Powiedzial PRO....
Mysle ze jestem lepszy od Ciebie i ludzie z ktorymi gralem napewno byli lepsi od was.

A co Dark Aqual'a...
To jest drugi owner, jest totalym newbie...
Prawdziwy Aqual nigdy nie byl fragniety a próbowało wielu, byl jednym z najlepszych polakow grajacych na selenie, i byl w czołówce tak jak Unicron czy kenien, ludzie ktorzy maja "Skilla". Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy, niestety zacząłem grac po upadku corentu ale i tak dlugo i mocno sie trzymalismy, zawsze zorganizowani i lojalni.

A teraz takie Ultimation... omg, banda ludzi pokroju "pl?", którzy nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms'a.
A na czele ludzie co nie maja kase na statek, sprzedaja chary, deletuja sie, spamuja forum i pisza tutaj jakie mają plany co do wojny...

A teraz pytanie do wszystkich ludzi na tym polacks noobs forum...

PL?

Walczymy dla lepszej seleny, dla pokoju... plx no kill no more blood NUBLET?

P.S. chicialem dodac ze to co nazywacie "obrażanie" może też wystepowac jako motywacja

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 20-01-2007 o 16:47.
Jahakka jest offline  
stary 20-01-2007, 17:00   #506
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław

Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

15:27 Master Wrath [103]: do you want to pay out of the war or remain hunted?
15:27 Scotty Dermyn [64]: hmmm
15:28 Scotty Dermyn [64]: lets think...
15:28 Scotty Dermyn [64]: 1 im hacked, 2 i got 500k payment 3 i will delete char...
15:28 Master Wrath [103]: lol
15:28 Master Wrath [103]: ur payment is 100k
15:28 Scotty Dermyn [64]: i heard smth else
15:29 Master Wrath [103]: well today is changed plans
15:29 Master Wrath [103]: today payments are less
15:29 Master Wrath [103]: so saphir and burniasty payed
15:29 Scotty Dermyn [64]: i wish too pay but i cant i can give u p set is its okay XD
15:30 Master Wrath [103]: haha sorry, get cash some how
15:30 Master Wrath [103]: maybe from Maron Dermyn
15:30 Scotty Dermyn [64]: Tell me how
15:30 Scotty Dermyn [64]: he isnt my friend anymore...
15:30 Master Wrath [103]: ask ur friends
15:30 Master Wrath [103]: -.-
15:30 Scotty Dermyn [64]: why -.-
15:31 Master Wrath [103]: what?
15:31 Scotty Dermyn [64]: 15:30 Master Wrath [103]: -.- <---
15:32 Scotty Dermyn [64]: i got an idea ! u will lend me 100k and i will pay it ok ?
15:33 Master Wrath [103]: dont be a clown
15:33 Scotty Dermyn [64]: i'm not a clown
15:33 Master Wrath [103]: Forget that I messaged you, you will remain hunted then, bye
15:33 Scotty Dermyn [64]: :<< bye

oh ah... its call loyality... moglem zaplacic i sobie odpuscic ale to sie MIJA z celem dla ktorego wstapilem do wojny....

Ostatnio edytowany przez crosscut - 20-01-2007 o 17:04.
crosscut jest offline  
stary 20-01-2007, 18:37   #507
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Mysle ze jestem lepszy od Ciebie i ludzie z ktorymi gralem napewno byli lepsi od was.

A co Dark Aqual'a...
Prawdziwy Aqual nigdy nie byl fragniety a próbowało wielu, byl jednym z najlepszych polakow grajacych na selenie, i byl w czołówce tak jak Unicron czy kenien, ludzie ktorzy maja "Skilla". Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy, niestety zacząłem grac po upadku corentu ale i tak dlugo i mocno sie trzymalismy, zawsze zorganizowani i lojalni.

A teraz takie Ultimation... omg, banda ludzi pokroju "pl?", którzy nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms'a.
A na czele ludzie co nie maja kase na statek, sprzedaja chary, deletuja sie, spamuja forum i pisza tutaj jakie mają plany co do wojny...

PL?

P.S. chicialem dodac ze to co nazywacie "obrażanie" może też wystepowac jako motywacja
Ultimation? Pomysliles gildie chlopcze... jezeli masz takiego skilla, to pokaz co potrafisz.
stary 20-01-2007, 18:58   #508
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:

A co Dark Aqual'a...

PL?

<3 kocham Twoj styl D:

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 20-01-2007, 20:05   #509
Rasse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
Send a message via Skype™ to Rasse
Domyślny

@Hakki
Skromny jestes.
Zoorganizuj ta "swoja druzyne marzen" i pokaz, a nie tylko wszystko komentujesz...

Pomyslcie co by bylo gdyby przynajmniej 50% RA uczestniczylo w tych wszystkich akcjach (chodzi mi tu glównie o Alu, Lizarda, Balu, Del'a).
Gdyby wszyscy byli tacy "lojalni" jak niektorzy tu na forum, i nie przypominali sobie o rl (akurat) w czasie wojny..to moglibyscie startowac nawet w open battle..nie mowiac juz o takich pomyslach co macie..

I tak, konczymy na gdybaniu
Powodzenia.
stary 20-01-2007, 20:43   #510
Lokator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2007

Domyślny

Morał z tego taki, czasami lepiej zebrąć ze 3 chary i posadzić jakiś niezlych ludzi z jajami, i inteligencja. To co zrobili ci co pozostali w pz to było poniżej pasa, już lepszy pożytek byłby jakbyście zostali neutralni.
Lokator jest offline  
stary 21-01-2007, 02:40   #511
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie watpie, wyjdz.

Cytuj:
A co Dark Aqual'a...
Prawdziwy Aqual nigdy nie byl fragniety a próbowało wielu, byl jednym z najlepszych polakow grajacych na selenie (...)
Pamietam tego "pierwszego" Aquala i nigdy mi niczym nie imponowal. W istocie ciezko pasc jak sie nigdy nie ma pz ^.-

Cytuj:
Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy (...)
Hehe, Corent zawsze stanowil w 90% nooby, doskonale pamietam jak Ci wszyscy "pro" grali na selenie. Dzis sam jestem dziadkiem, a Corent niezmienny, biedny...

Cytuj:

Fakt, oni nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms. Ciezko solo kolesia na podobnym lvl, btw.

Skad ty sie wziales, omg... za takich jest mi wlasnie wstyd.

Imię: Hakke
...i niech tak zostanie...

Ostatnio edytowany przez Quivee - 21-01-2007 o 02:43.
Quivee jest offline  
stary 21-01-2007, 09:37   #512
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
(...)Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy, niestety zacząłem grac po upadku corentu ale i tak dlugo i mocno sie trzymalismy, zawsze zorganizowani i lojalni.(...)
Taaaa... noobki, ktore chodzily zabijac ludzi na deser questa, bo nie mogly same na ~50lvl zarobic 10k :/
Tak jak Quivee napisal - 90% nooby

A chlopaki z Ultimation sa PRO i chyle przed nimi czola za pomysly i wole walki!

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 21-01-2007, 10:49   #513
AxenRemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Łowicz

Imię: Axen Remo
Gildia: Hood
Poziom: 64
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Szczerze mówiąc to ja też zabijałem ludzi co szli na eserta
Ale zabijałem noobków którzy pisali "szukam ekipy na dezerst klesta"...
Więc nie mam wyżótów sumienia
Co do corent to pamietam tylko Dark Xari siedział dniami na DC i nie pozwalał nikomu wejść i jeśli dobrze pamiętam to chyba zawsze miał RS

Jeśli kogos uraziłem tym postem to sory
AxenRemo jest offline  
stary 21-01-2007, 12:12   #514
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

@ Jahakka

Stary Corent? Same Pro? Hahaha a jak mieli z nami wojne (cracov army - uncle family + ja) to ile bylo we fragach? 8:2 czy cos takiego? To byla banda noobow, ktorzy mysleli ze cos potrafia a my z nizszymi lvlami rozklepalismy was jak maslo.

Samym gadaniem ze corent kiedykolwiek cos znaczylo lub mialo dobrych graczy swiadczy jaki z ciebie wielki pr0.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 21-01-2007, 13:40   #515
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Domyślny

Marczio, wtedy bylismy noobkami... aczkolwiek wtf? Ja zdobylem te dwa fragi xddd
Chodzi mi o inną epoke zwaną epoką przed massowi emeryturami pewnych graczy. Przez 2 miechy Corent byl najlepsza polską gildią, Kenien (Wielki czlowiek o.0) wiedzial jak tworzyc gildie marzeń, wiedział kogo przyjmuje, wiedzial jak sie mamy zachowywac w pewnych sytuacjach... i jak każdy wie (Może inni nie) ten "wielki czlowiek" zaufal pewnej, dość duzej grupie osob... dokladniej prawie ten samej co teraz ufa Maca~ (nie wiem jak sie to pisze XDD). A teraz powiem jak dokladnie to bylo... z początku lizalismy dupe szwedą (nie ma co kryć) ale w naszym planie bylo to zeby miec chwilowo protekcje od nich aby powoli stawac sie powerful gildią. Każdy członek wiedział ze wszystko dajemy na jedną kartę i dojdzie do wojny w ktorej Corent bedzie tworzyl dosc silną stronę, zgraną i kierowaną pod okiem wybitnego dowodcy... jak sie okazalo... prawda byla troszke inna, Ludzie ktorzy wchodzili do Corent z poczatku wchodzili tam tylko dlatego zeby miec "plecy" czy protekcje... (jak kto woli) i jak każdy wie chodzil sobie po selenie tak czlowiek zwany Dark Aven XDDD to on zalatwial nam protekcje od Slash'Qu i niestety qu i niektorzy ludzie poszli na emeryture i przed tym chcieli zrobic wojne... I to byl blad jaki 3/4 corentu zrobila, dolaczyli do wojny i grali o nic.... zamiast tworzyc dalej Corent, woleli nadal lizac dupy i laczyc sie z qu aby walczyc o nic. Bylismy blisko... wszyscy bylismy przekonani ze all po wojnie wroca do corentu... niestety Dupa, oni woleli sobie grac "solo" i teraz maja co maja... czyli nic, nie wiem czy duzo osob mnie to zrozumialo, ale wedlug mnie to byla dobra taktyka. Morał jest z tego taki Kill, or be killed. Jak nie zaczniecie myslec o tym jak zabijac mozecie byc juz tylko zabijani, w tibi nie ma czegos takiego jak pokój. Wlaczyc o pokój to slyna propagada... Nie pasuje mi to ze ultimation to gildia stworzona z byle jakich ludzi na potrzeby jedej wojny... to nie ma sensu. To szwedzi was zorganizowali i zmusili do wojny... kazdy wie jak to sie z corentem skonczylo, kazdy zna nasz blad, wszyscy nas nienawidzli bo znali xariego i avena ale oprocz tych dwoch ludzi byli Ci ktorzy robili dobre gowno... Amen.
stary 21-01-2007, 13:46   #516
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee Pokaż post
Fakt, oni nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms. Ciezko solo kolesia na podobnym lvl, btw.
Solo? Przy nortecu widzialem z 6 ludzi przy Mortechu tez okolo 6 (moze mniej).
No przepraszam... ekhm... -.-

Jeszcze sie chwalicie ss jak im redy wbijacie... no... WOW naprawde GZ

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
<3 kocham Twoj styl D:
Ja juz nigdy sie nie zmienie, juz zawsze bede sie tak wywyzszał, taką mam nature xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lokator Pokaż post
Morał z tego taki, czasami lepiej zebrąć ze 3 chary i posadzić jakiś niezlych ludzi z jajami, i inteligencja. To co zrobili ci co pozostali w pz to było poniżej pasa, już lepszy pożytek byłby jakbyście zostali neutralni.
Dokladnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rasse Pokaż post
@Hakki
Skromny jestes.
Zoorganizuj ta "swoja druzyne marzen" i pokaz, a nie tylko wszystko komentujesz...
Ja zawsze byłem skromny , ty chyba wiesz to najlepiej XDDDD
A co do drużyny marzeń... nawet jak kogos znasz z rl to i tak nie da sie z nim zrobic jakis sensowych planów... taka prawda... :<

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 21-01-2007 o 13:56.
Jahakka jest offline  
stary 21-01-2007, 15:21   #517
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Domyślny

Eh, czy dobra czy nie dobra, taktyka okazala sie beznadziejna i "maja co maja"
Bieda...

Tak btw. Jak mowilem nie o lvl w tej grze chodzi...

13:49 You lose 323 hitpoints due to an attack by Zorlan.13:49 You lose 326 hitpoints due to an attack by Zorlan.13:50 You lose 667 hitpoints due to an attack by Zorlan.(...) Z samych burstow okolo 100 szly

Coz, z pomoca 2 kolesi z real, ktorzy blokowali Zorlana przezylem odpowiednio dlugo, zeby wyjasnic all sprawe... To jest styl. Gdyby byli na noobcharach nawet bym go nie zobaczyl i nie stracil 2 bp uh...

Btw. Jak widac Zorlan pokusil sie na 50 knighta i wbiegl w takie miejsce, ze padlby jak swinia w rzezni. Bylo to w Dark Cathedral, waski korytarz 2 sqrs do slimow... Przetrzymalbym go az byscie doszli lub dali mass loga w tym miejscu.
Potem wchodzicie glebiej, loguje sie 20 noobcharow i po battle...
Niestety...

Ostatnio edytowany przez Quivee - 21-01-2007 o 15:28.
Quivee jest offline  
stary 21-01-2007, 15:43   #518
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Ja juz nigdy sie nie zmienie, juz zawsze bede sie tak wywyzszał, taką mam nature xD

Ja zawsze byłem skromny , ty chyba wiesz to najlepiej XDDDD
A co do drużyny marzeń... nawet jak kogos znasz z rl to i tak nie da sie z nim zrobic jakis sensowych planów... taka prawda... :<
Hehe, wlasnie pokazalem swiatu, ze lvl 50 knight moze przezyc atak 150 msa i to wcale nie byla zabawa ze mna... w momencie gdy strzelal SD a potem dobijal UE, to ... Oczywiscie przezylem w duzej mierze dzieki pomocy moich real... W tym rzecz... Oni tylko blokowali i stawali na drodze Zorlanowi.
A ty mowisz, ze jestes skromny ale zawsze bedziesz sie wywyzszal - sprzecznosc. Generalnie wylacznie z ludzmi z real mozna cos zrobic, a mozna naprawde wiele osiagnac. Nie znam Cie, nie znam Twojego chara ale juz wiem, ze jestes klasycznym noobkiem z lvl 100, ktory padl z tysiaca powodow tylko nie z powodu wlasnej slabosci... I na dodatek te Twoje usmieszki "XDDDDD"
Quivee jest offline  
stary 21-01-2007, 16:26   #519
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

@Jahakka

No to rzeczywiscie Corrent byl zajebisty bo chcial zawladnac servem lizac komus dupe. Nie dosyc, ze sie przyznajesz do tego, to jeszcze jestes dumny, bo to byl taki swietny plan. Tylko nie wypalil bo nie wszyscy chcieli lizac....
hahahahahah

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 21-01-2007, 16:38   #520
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee Pokaż post
Hehe, wlasnie pokazalem swiatu, ze lvl 50 knight moze przezyc atak 150 msa i to wcale nie byla zabawa ze mna... w momencie gdy strzelal SD a potem dobijal UE, to ... Oczywiscie przezylem w duzej mierze dzieki pomocy moich real... W tym rzecz... Oni tylko blokowali i stawali na drodze Zorlanowi.
A ty mowisz, ze jestes skromny ale zawsze bedziesz sie wywyzszal - sprzecznosc. Generalnie wylacznie z ludzmi z real mozna cos zrobic, a mozna naprawde wiele osiagnac. Nie znam Cie, nie znam Twojego chara ale juz wiem, ze jestes klasycznym noobkiem z lvl 100, ktory padl z tysiaca powodow tylko nie z powodu wlasnej slabosci... I na dodatek te Twoje usmieszki "XDDDDD"
"skromnosc" to byla ironia, sorry ze nie zrozumiałeś.

Nigdy nie byłem skromny (spytaj małego klana albo alerix sara) mam do Ciebie szacunek ze przeżyłes zorlana bo jestem pewien że okolo 95% ludnośći nie przeżyło by tego. Styl. Styl masz, ale ja wyznaje troszke inne zasady.
Oczywiscie z szacunkiem do Ciebie... Co z tego że przeżyłeś atak zorlana jak nie możesz go zabić?

Nie wiem czy to zrozumiesz, to nie był żaden atak na Ciebie.
Widzę różnice między ultimation a szwedami (nie pamietam jak sie nazywa ich gildia ;p), szwedzi panuja na serwie juz z 1,5 roku a polskie próby odbicia serwa wyglądały żałośnie. Oni stanowią zorganizwoną grupe a wy raczej nie...

@Maca~ nadal nie wiem jak to napisac xdd
Evalor dał Ci dobrą rade, daj swoje dowództwo do Unicrona. Myśle ze to dość dobra rada.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
@Jahakka

No to rzeczywiscie Corrent byl zajebisty bo chcial zawladnac servem lizac komus dupe. Nie dosyc, ze sie przyznajesz do tego, to jeszcze jestes dumny, bo to byl taki swietny plan. Tylko nie wypalil bo nie wszyscy chcieli lizac....
hahahahahah
To jest prawie jak z larosem, pierw był z popeyem a później przeciwko jemu, laros kombinował tak aby grac spokojnie na serwie nawet krył to że umiał mówić po polsku! Zalfik, trzeba uczyć sie kombinować... idea była taka żeby tym ludzią później wypowiedzieć wojne... a Ci ludzie co nie chcieli lizać... źle to zrozumiałeś, chodzilo o to zeby wstrzymac sie z wojna przeciwko S8, nie wstrzymali się, przegrali i widzisz jak jest.

Patrzcie się na kotiego, grał solo, zrobił sobie opinie i ma swoje miejsce na serwie, szacunek mam do niego ale jak przychodzi co do czego to i tak zabiją go szwedzi bo oni tu rządzą.
Tak samo jak Laros, grał solo, też zrobil sobie miejsce na serwie (strasznie przy tym kombinował) mam szacunek co do niego ale to nie zmienia faktu ze i tak szwedzi rządząc...
Tu potrzeba czegos lepszego, wiekszego....

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 21-01-2007 o 16:50.
Jahakka jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania