Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2007, 22:30   #1338
Lamorack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2006

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Domyślny

Gram tu od 6 miechow, nie pozjadalem wszystkich rozomow ale sadze ze:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzony Pokaż post
Po drugie przy bocie takim jak blackd obecnosc knightow z przodu jest bezsensowna skoro 110+ ek sklada sie na jedno combo. Wtedy liczy sie wasze combo- dlatego rizzlaa biegal do przodu narazajac wlasna dupe, ale jednoczesnie zadawal straty przeciwnikowi. A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach.
Primo. Sam sobie przeczysz zarzucasz revi'co ze byl nie biegal do przodu na battle a potem wypowiadasz sie o tym jak wygladaja bitwy, gdzie piszesz ze Rizzlaa biegal do przodu bo byl sorcem i ma najwieksza szanse przezyc combo, ale revi'co nie NIE JEST SORCEM i ma okolo 1k mnie punktow zycia(hp+mana) od niego

Cytuj:
A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach.
Secundo. Z tego co ja słyszałem to akurat Rev'ico brał udział we wojnie(aktywny udzial) i nie bał sie ze znowu odejdzie z serwa wiedzac ze duzych szans nie ma z BlackD Proxy ruinsów( w przeciwienswie to polaczków ktorzy maja niestety pecha bo znalezli sie miedzy mlotem a kowadlem majac kumpli po obu stronach)

Cytuj:
tylko nie zapominaj kto ta wojne wygral
Terzo. Widzac ze nie czytales calego forum... Zaraz po wygranej ruin Rev'ico jako nie liczny napisał na forum ze Ruinsi wygrali.

Cytuj:
Poza tym swoim zachowaniem pokazujecie, ze wcale nie bylibyscie lepsi od ruinow, po wygraniu wojny.
Quatro. Byli by lepsi bo wtedy nie huncili by dla zabawy tylko by expili. I ciekawe co ty bys zrobil z charem na h lvl po przegranej wojnie???? Ja na pewno byl bił gosci za nic. w szczegolnosci noobkow z deatstyle

Cytuj:
Clime wannabe? Wyjdz prosze, bo jedynym ktory teraz moze plakac jestes ty.
Quinto. Płakał bedziesz ty jak wbijesz sobie wymarzony lvl i padniesz od n00bow z Ruin jak im sie nie spodoba np. ze mijales ich lub to ze jestes polakiem. Goodluck w unikaniu ich. A co do Revi'co nie sadze zeby plakal skoro juz raz odszedl z serwa, wiec drugi raz tez moze... czego nie chciał bym.

Pzdr all.
Lamorack jest offline