![]() |
#1321 |
Użytkownik Forum
|
![]() A gdyby Excail wskoczyl do studni to Vatariel by sie utopil bo Excail potrafi plywac i by mu i tak nie pomogl.
A co to Revico to GZ, good job. Zabijajcie glabow dalej i sie nie przejmujcie ze ktos ma pretensje o to. Skoro Ruin sobie wywalczylo serwa to teraz niech szczerze obywateli przed "przestepcami" ktorych wywalili z serwa. Robcie wiecej logow i zabijajcie wiecej. Kazdy noob na 20lvl jak konczy gre to jeszcze tydzien lata po trolach i pkuje dopuki nie spadnie na 7lvl to dlaczego mialo by byc inaczej w tym przypadko. gogogogo LS |
![]() |
|
![]() |
#1322 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Cytuj:
Pozwól iż ja Ci to wytłumacze. Komanndoos to dwulicowy gad on i jege synek mówili że dojdą do war, gdy wszystko się zaczeło dali noge, dead to cena zdrady a Rev'ico wyświadczył nam przysługe ![]() Cytuj:
Do wojny nikt go niezmusza, ale ten comment mogł by zmienic bo budzi niesmak ![]() Ostatnio edytowany przez Namitura - 24-01-2007 o 19:18. |
||
![]() |
![]() |
#1323 |
Zbanowany
|
![]() 18:17 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Snelth. He was killed by Rune runesson. Ruinsi chyba nadal spragnieni krwi ;- )) |
![]() |
![]() |
#1324 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Po 2 TERAZ BEDZIE WIECEJ TAKICH AKJCJI wiec BOJCIE SIE WSZYSCY ![]() Jedynie ziomki niemusza sie bac ![]() Pozatym czy komandos byl podczas expa czy nie , to niema roznicy z jego skillem to tak czy siak kilka sekund ... a tak w ogóle kim ty do cholery jestes noobie. Cytuj:
CRY ME A FU**ING RIVER ! a jesli chodzi o fillmiki to widac ze ty wojny znasz TYLKO z nich bo z pewnością w ogóle niedoswiadzczyles co to jest wojna ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 24-01-2007 o 19:54. |
||
![]() |
![]() |
#1325 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1326 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() wszyscy caly czas na kogos wjezdzaja ze jest nie honorowy , ze zabil jakiegos l-lvl majac wyzszy, ze nie walczy w wojnie a powinien itp...
hmmm mi sie wydaje ze kazdy moze robic to co mu sie zechce... w tej grze np. taki revico mugl sobie nawet urabac 15lvl ... czemu wszyscy chca sobie nawzajem udowodnic ze sa debilami, idiotami, noobami etc... az plakac sie chce, to TYLKO gra i nie mozna oceniac ze np. hiszpanie to rasisci, tak sie skalada ze bylem tam na wakacjach i to calkiem mili ludzie... a to jacy ludzie sa w tej grze nie odzwierciedla ich w rl, przykladowo ktos moze dostac hunta od excaila bo go akurat w ten dzien dziewczyna rzucila i chce sie wyrzyc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Tak to jest gra i tu mozna zabijać bez pwodu i wojny robić bez powodu.
Chociaż uważam ze kumple w grze powinni być lojalni i trzymac się razem bo jak ktoś już jest kumplem to nie może później twierdzić ze zabil bo to tylko gra. |
![]() |
![]() |
#1330 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() No to po kolei panie revico.
Po pierwsze nie uwazam zeby znajomosc tibii ograniczala sie do znajomosci twoich best fragow (z czego wiekszosc to byly last hity- wiec przypadek). Po drugie przy bocie takim jak blackd obecnosc knightow z przodu jest bezsensowna skoro 110+ ek sklada sie na jedno combo. Wtedy liczy sie wasze combo- dlatego rizzlaa biegal do przodu narazajac wlasna dupe, ale jednoczesnie zadawal straty przeciwnikowi. A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach. Zreszta na manashieldzie palek czy sork ma wieksza szanse przezyc POJEDYNCZE combo niz najt. No ale zapomnialem, ze ty brales udzial w wojnie wiec wszystko wiesz lepiej.. tylko nie zapominaj kto ta wojne wygral ![]() Po drugie watpie zeby Komanndoos, czy kauczuk mieli kiedykolwiek ochote dojsc do wojny. Moze w jakichs nieformalnych rozmowach, gdy ktos z ls bardzo nalegal (a tak bywalo czestooo) rzucali cos na odczepnego. To ze nie doszli do wojny to jest tylko ich decyzja- to byla wasza wojna, nie ich. Zreszta po co wam komanndoos w wojnie skoro ma takiego uber low skilla, co? Poza tym swoim zachowaniem pokazujecie, ze wcale nie bylibyscie lepsi od ruinow, po wygraniu wojny. Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() 20:21 Demon Kauczuk [114]: ja tam moge sie
20:21 Rev'ico [98]: zaaal 20:21 Demon Kauczuk [114]: przehechac 20:21 Demon Kauczuk [114]: do tarnowa 20:21 Demon Kauczuk [114]: wiec wiesz Jezeli czegos nie mozna zalatwic pokojowo ani w grze to mozna zasze pokazac kto w rl jest lepszy xD Zabawni jestescie wszyscy @down jestes cieciem ;o Ostatnio edytowany przez Amyks - 24-01-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#1332 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dobra , koniec , juz wiecej nieodpostuje , zal tracic czasu na ciebie... Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 24-01-2007 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
#1333 |
Użytkownik forum
|
![]() taaa pozabijajcie sie jescze... revico przygotuj sobie jakis solidny stolek wrazie czego
![]() ![]() "hunted hunted masz wpier~~ w rl, zobaczysz"- ehhh szkoda gadac |
![]() |
![]() |
#1334 |
Użytkownik forum
|
![]() po co sie odrazu bic.. jak macie jakis problem to zagrajcie sobie w panstwa-miasta, szachy, tekena albo jakas gierke bitewna typu lotr czy war hammer
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie, nie bylem w ls, i nie zaluje tego- tym bardziej teraz. Za to jak wygladala organizacja u was wiem calkiem sporo- zdziwilbys sie. Wiec nie pouczaj mnie z laski swojej? Zreszta widac jakie efekty przynosila taktyka z knightami z przodu. Nie te czasy, nie ta tibia.
Po co mam ujawniac swoj nick na berylii? Zeby takie dzieciaki jak ty mogly sobie leczyc kompleksy "huncac" mnie i psujac mi zabawe? Gram nie po to by robic sobie wrogow, ale po to by zyskiwac przyjaciol. I narazie calkiem dobrze mi idzie, bez wlazenia w tylek h lvlom Panie imgeekhoodandKsismyfriend. I tak- jestem tym ktory bedzie cie ocenial, tak samo jak ty jestes tym ktory probuje oceniac mnie. Jestesmy na forum jesli nie zauwazyles do tej pory, a na forum wymienia sie opinie i poglady. |
![]() |
![]() |
#1337 |
Użytkownik forum
|
![]() zawsze pomysl sobie tak ze dajac sie zabic podarowujesz radosc innym xD
|
![]() |
![]() |
#1338 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Gram tu od 6 miechow, nie pozjadalem wszystkich rozomow ale sadze ze:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Terzo. Widzac ze nie czytales calego forum... Zaraz po wygranej ruin Rev'ico jako nie liczny napisał na forum ze Ruinsi wygrali. Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Pzdr all. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#1339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@topic Dalej! Wjeżdzajcie na siebie! Normalni ludzie mają sporo śmiechu z Was, kochani ![]() Mówicie, że niektórzy są nielojalni... To ich sprawa ffs, mówili że będą walczyć i nei walczyli ? To tylko gra i nie chcą się narazić, proste -.-
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
|
![]() |
![]() |
#1340 | |||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym gram dla zabawy. Gdybym nawet wylecial z servera nie plakalbym z tego powodu. |
|||
![]() |