Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 22:55   #2648
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anonimXXX2 Pokaż post
WIGGET, MAGFIELD I INNY NIE ZNACIE NAWET OCTA, oceT=Nordmark Oblivion, akurat ZNAM GO Z RL i jest naprawde pierdolnietym kolesie ma cos z glowa ale nie oznacza to ze MOZECIE GO JECHAC i PISAC ZE MA OKULARY I JEST CEPEM BO GOWNO O NIM WIECIE. AKURAT JEST WIEKSZYM KOZAKIEM W RL NIZ W TIBI I PEWNIE TY WIGGET BYS MU W TWRZ NIC NIE POWIEDZIAL BO BYS SIE OBSRAL I PRZEPRASZAL GO JAKBY CHCIAL CI ROZJ*BAC TWARZ. ZALOZYLEM TO KONTO BO GO ZNAM ALE NIECHCE ZEBY WIEDZIAL KTO JESTEM BO NIECHCE MIEC PROBLEMOW ZADNYCH BO U NIEGO NIGDY NIC NIE WIADOMO, PISZE TYLKO TEGO PO TO ZEBYSCIE NIE PIEPSZYLI ZE JEST KOZAKIEM PRZEZ NETA BO AKURAT JEST ODWROTNIE JEDZIECIE GO BO DZIELI WAS KOMP NORMALNIE JAKBYS BYL Z WROCKA JAK ON PEWNIE JUZ BYS NIE MIAL TWARZY WIEC NIE PISZ BZDETOW O NIM JAK GO NIE ZNASZ I NIE WIESZ CO ROBI I JAKI JEST. POZDRO
Owszem może go nie znam ,ale jego rozmowa tym 2 typem świadczy o tym że jest właśnie jakiś pierdolnięty i ma coś z głową.Czyli jest debilem.
edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sepharis Pokaż post
w piwnicy to cie robili ... H**j z tego ze ma taki podpis jego sprawa -.- wiec sie Pier**ol
Nie robili mnie w piwnicy ,ale nawet jak by zrobili to dorobili mnie bardzej niż ciebie co świadczy o tym twoja gadka BTW.Wiesz co sie liczy?Szacunek burdelu ulicy (:

Ostatnio edytowany przez MagField - 26-01-2007 o 22:57. Powód: szacuneczek
MagField jest offline