Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-01-2007, 21:44   #2641
foxydarow
Guest

Domyślny Respekt

Czuje respekt do Nordmarka kiedys fikalem do niego i dostalem wpierdol , wiec radze ci czuj respekt do niego bo on naprawde duzo moze...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-01-2007, 21:45   #2642
Kiwix
Zbanowany

Kiwix's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
19:36 Nordmark Oblivion [117]: kurwa najebalbym ci tak na rl
19:36 Nordmark Oblivion [117]: ze ja pierdole
19:36 Nordmark Oblivion [117]: nozem bym ci wyjebal 2 razy w banie i masz temple

19:49 Nordmark Oblivion [117]: pierw bym ci wyjebal kURWA TASAKIEM W BANIE KURWA
19:49 Nordmark Oblivion [117]: I POZNIEJ SKOCZYL CI NA LEB KURWA 4 RAZY
19:50 Nordmark Oblivion [117]: ROZJEBALBYM CIE w 5 sekund

19:51 Nordmark Oblivion [117]: kurwa bym rozjebal pol duskiness kurwa kalachem
19:51 Nordmark Oblivion [117]: przysiegam ci
19:51 Nordmark Oblivion [117]: na ten zlot we wrocku
19:51 Nordmark Oblivion [117]: kurwa chcialem adres

19:52 Nordmark Oblivion [117]: poszedlbym siedziec
19:52 Tomo Crusade [111]: albo nie
19:52 Nordmark Oblivion [117]: ale spoko
19:52 Nordmark Oblivion [117]: juz byscie nie grali
19:52 Tomo Crusade [111]: od razu psychiatre
19:52 Nordmark Oblivion [117]: ja bym wuyszedl za 10 lat
19:52 Tomo Crusade [111]: bo juz zle z toba
19:52 Nordmark Oblivion [117]: i dalej BYM PG NA*******AL NORDMARKIEM
19:52 Tomo Crusade [111]: czlowieku takie rzeczy sie leczy wiesz o tym?
19:52 Nordmark Oblivion [117]: a was juz by nie bylo albo z rozjebanymi pocietymi baniami
19:52 Nordmark Oblivion [117]: no jeszcze z wrocka bym ludzi nie zabil
19:53 Nordmark Oblivion [117]: chyba ze fa'fik by jakis problemik mial to by moja koska mogla sie zeslizgnac mu na twarz
te texty troche sprawily ze mialem maly usmiech na twarzy ;dd
ale mimo to uwarzam , ze Tomo zachowal sie normalnie i z honorem, a Nord jak ostatni noob i kretyn - jak to inaczej nazwaC? ;d
nawiasem mowiac, to nawet smieszni sa tacy ludzie ;d;d, ale to nie zmienia faktu ze zal mi go ;d
Up:
nom : / po rynku głównym w krakowie biegał z kałachem i krzyczał Hail Dżihad ;f

Ostatnio edytowany przez Kiwix - 26-01-2007 o 21:49.
Kiwix jest offline  
stary 26-01-2007, 21:47   #2643
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny (-;

Ten normadek czy jak tam on sie zwie to jakiś kompletny idiota....Tak jak ktoś napisał nie wiem czy on w oglóle podstawówke skończył.Jego poziom inteligencji wynosio okrągłe 0 .Żal mi takich ludzi no ale trudno sie mówi (:
edYt:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez foxydarow Pokaż post
Czuje respekt do Nordmarka kiedys fikalem do niego i dostalem wpierdol , wiec radze ci czuj respekt do niego bo on naprawde duzo moze...
Czuć szacunek przed taki debilem?Co Ty pierd****.Jedynie co on mi może to naskoczyć
p.s normardk to chyba rasitą jakimś jest tak rzucał tymi wrzutami typu "czarnuchu","murzynie" etc.

Ostatnio edytowany przez MagField - 26-01-2007 o 21:52.
MagField jest offline  
stary 26-01-2007, 21:51   #2644
Wigget
Użytkownik Forum

Wigget's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Usunięty
Świat: Furora
Domyślny

dzisiejszy poziom mlodziezy polskiej ...
... w obozach zamknietych ucza Polskiego ?? a nie sorry tacy ludzie jak Nordmark Oblivion sa madrzy tylko i wylacznie w swiecie wirtualnym ... ale moge sie zalozyc ze to jest jeden z tych dzieciakow w brylach ktory zgrywa kozaka w glupiej grze interntowej bo regularnie dostaje wpierdol w zawodówce (wnioskuje po stylu rozmowy) ... a co do Tomo haha raczej wnioskujac po tej rozmowie tez jestes dzieciakiem z kompleksami

cytuje :

"Spoko nic sie nie stalo ja to tomo crusade a ten nordmark to jakis dziwny jest ja sie go troche boje i do bartka do wrocka chyba juz nie przyjade jeszcze widzialem jego rozmowe z ymym strasznie jebni*** typ"

haha wiec dlatego ludzie twojego pokroju wogole z chaty newychodza ??
zaduzo "kryminalnych" ogladasz chlopcze

30 Aug 2006 +1,004,634 14 122

Cześć suko.

Ostatnio edytowany przez Wigget - 26-01-2007 o 21:53.
Wigget jest offline  
stary 26-01-2007, 21:52   #2645
proevo6
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Forc Pokaż post
To, że Nordmark jest chory na głowie wiadomo od dawna... najlepsze rozwiązanie na jego zachowanie to po prostu ignorowanie jego głupich tekstów...

I wątpie, żeby w RL life coś Ci zrobił, tacy jak on to tylko mocni w gębie są.. : >

I szkoda troche, że taki ktoś jest w Vision...
Vision powinno zrzucic sie dla nordmanka na bilet do murzyńskiej wioski

Ostatnio edytowany przez proevo6 - 26-01-2007 o 21:53.

stary 26-01-2007, 22:18   #2646
anonimXXX2
Guest

Pytanie Niemacie Pojecia Jaki On Jest

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MagField Pokaż post
Ten normadek czy jak tam on sie zwie to jakiś kompletny idiota....Tak jak ktoś napisał nie wiem czy on w oglóle podstawówke skończył.Jego poziom inteligencji wynosio okrągłe 0 .Żal mi takich ludzi no ale trudno sie mówi (:
edYt:

Czuć szacunek przed taki debilem?Co Ty pierd****.Jedynie co on mi może to naskoczyć
p.s normardk to chyba rasitą jakimś jest tak rzucał tymi wrzutami typu "czarnuchu","murzynie" etc.

WIGGET, MAGFIELD I INNY NIE ZNACIE NAWET OCTA, oceT=Nordmark Oblivion, akurat ZNAM GO Z RL i jest naprawde pierdolnietym kolesie ma cos z glowa ale nie oznacza to ze MOZECIE GO JECHAC i PISAC ZE MA OKULARY I JEST CEPEM BO GOWNO O NIM WIECIE. AKURAT JEST WIEKSZYM KOZAKIEM W RL NIZ W TIBI I PEWNIE TY WIGGET BYS MU W TWRZ NIC NIE POWIEDZIAL BO BYS SIE OBSRAL I PRZEPRASZAL GO JAKBY CHCIAL CI ROZJ*BAC TWARZ. ZALOZYLEM TO KONTO BO GO ZNAM ALE NIECHCE ZEBY WIEDZIAL KTO JESTEM BO NIECHCE MIEC PROBLEMOW ZADNYCH BO U NIEGO NIGDY NIC NIE WIADOMO, PISZE TYLKO TEGO PO TO ZEBYSCIE NIE PIEPSZYLI ZE JEST KOZAKIEM PRZEZ NETA BO AKURAT JEST ODWROTNIE JEDZIECIE GO BO DZIELI WAS KOMP NORMALNIE JAKBYS BYL Z WROCKA JAK ON PEWNIE JUZ BYS NIE MIAL TWARZY WIEC NIE PISZ BZDETOW O NIM JAK GO NIE ZNASZ I NIE WIESZ CO ROBI I JAKI JEST. POZDRO

stary 26-01-2007, 22:33   #2647
Sepharis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Paladin
Domyślny

Cytuj:
Zwidek wiesz co sie liczy?SZACUNEK ludzi PIWNICY!
w piwnicy to cie robili ... H**j z tego ze ma taki podpis jego sprawa -.- wiec sie Pier**ol
Sepharis jest offline  
stary 26-01-2007, 22:55   #2648
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anonimXXX2 Pokaż post
WIGGET, MAGFIELD I INNY NIE ZNACIE NAWET OCTA, oceT=Nordmark Oblivion, akurat ZNAM GO Z RL i jest naprawde pierdolnietym kolesie ma cos z glowa ale nie oznacza to ze MOZECIE GO JECHAC i PISAC ZE MA OKULARY I JEST CEPEM BO GOWNO O NIM WIECIE. AKURAT JEST WIEKSZYM KOZAKIEM W RL NIZ W TIBI I PEWNIE TY WIGGET BYS MU W TWRZ NIC NIE POWIEDZIAL BO BYS SIE OBSRAL I PRZEPRASZAL GO JAKBY CHCIAL CI ROZJ*BAC TWARZ. ZALOZYLEM TO KONTO BO GO ZNAM ALE NIECHCE ZEBY WIEDZIAL KTO JESTEM BO NIECHCE MIEC PROBLEMOW ZADNYCH BO U NIEGO NIGDY NIC NIE WIADOMO, PISZE TYLKO TEGO PO TO ZEBYSCIE NIE PIEPSZYLI ZE JEST KOZAKIEM PRZEZ NETA BO AKURAT JEST ODWROTNIE JEDZIECIE GO BO DZIELI WAS KOMP NORMALNIE JAKBYS BYL Z WROCKA JAK ON PEWNIE JUZ BYS NIE MIAL TWARZY WIEC NIE PISZ BZDETOW O NIM JAK GO NIE ZNASZ I NIE WIESZ CO ROBI I JAKI JEST. POZDRO
Owszem może go nie znam ,ale jego rozmowa tym 2 typem świadczy o tym że jest właśnie jakiś pierdolnięty i ma coś z głową.Czyli jest debilem.
edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sepharis Pokaż post
w piwnicy to cie robili ... H**j z tego ze ma taki podpis jego sprawa -.- wiec sie Pier**ol
Nie robili mnie w piwnicy ,ale nawet jak by zrobili to dorobili mnie bardzej niż ciebie co świadczy o tym twoja gadka BTW.Wiesz co sie liczy?Szacunek burdelu ulicy (:

Ostatnio edytowany przez MagField - 26-01-2007 o 22:57. Powód: szacuneczek
MagField jest offline  
stary 26-01-2007, 23:01   #2649
anonimXXX2
Guest

Domyślny Wiec Japa Jak Go Nie Znasz

Cytuj:
Owszem może go nie znam ,ale jego rozmowa tym 2 typem świadczy o tym że jest właśnie jakiś pierdolnięty i ma coś z głową.Czyli jest debilem.
edit:

Nie robili mnie w piwnicy ,ale nawet jak by zrobili to dorobili mnie bardzej niż ciebie co świadczy o tym twoja gadka BTW.Wiesz co sie liczy?Szacunek burdelu ulicy (:
WIEC PO CO OBRAZASZ NORDMARKA ON CIEBIE NIE OBRAZA TYLKO TOMO WIEC ZAMKNIJ JAPE, A PO 2 NA TAKIEGO LESZCZA JAK TY TO MU WYSTARCZA 2 sek i 1 skok na BANIE, wiec stul swoj KRZYWY RYJ LESZCZU BAROWY SIEDZISZ ZA KOMPEM I GO OBRAZASZ a MASZ METR WZROSTU 10 KILO I KLATE JAK SZCZUR CZOLO WIEC KNI@P@ B00TER.

stary 26-01-2007, 23:11   #2650
Sepharis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Paladin
Domyślny

Cytuj:
edit:

burdel to masz w głowie wez pomysl zanim pier*olniesz cos na kogos -.-

dziecko pomysl 10 razy zanim cos napiszesz na tym forum
Sepharis jest offline  
stary 26-01-2007, 23:13   #2651
LevariuzFurora
Guest

Domyślny Omg

Z Tego Co Wiem, To Koles Co Gra Nordmarkiem Gra Ta Postacia Razem Z Kuzynem (Niewiem Czy To Do Konca Prawda Ale Z Tego Dialogu To Calkiem Mozliwe) jego wczescniejsza postac to byl 36 ed czy cos takiego i jesli to on gadal z Tomem to mamy wytlumaczenie........

stary 26-01-2007, 23:18   #2652
Tarinek
Użytkownik Forum

Tarinek's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny <Mr0k>

HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHA <Mr0k>

oceT to jest jeden z tych do ktorych mam najwiekszy szacuneczek w tej grze. Mam do niego duzy respekt i nie dla tego bo potrafi rozjebać zęby murzynowi na krawęzniku tylko dlatego ze jak miałem problem zawsze pomogl. I nie ma odpowiedzi typu : czekaj nie mam czasu expie.
Przykładzik miałem miec huncika jeszcze hen hen przed wojna od Sanyola.
Pare msg'ow ocTa i z hunta for ever zszedł do 10k po bardziej dosadnej wypowiedzi ocTa "mam do ciebie 2 przystanki autobusem" koles sie posrał i słowa do mnie nie napisał.
I niech ktos jeszcze napisze ze jest lamusem i zza monitora tyra to pozdrowie go. Kolejny przykładzik YmY ale w to juz nie wnikam wszedł tak mocno Taifowi w dupe ze nie mam pytan.
Jeszcze jeden przykładzik ? Czemu Olo (Fenix) bał sie dac wlota ocTowi na zjazd duskow ? Chyba miał swoje przyczyny... --.--
Ale nvm.
I uwierzcie ma bardzo duzy szacunek u kazdego czlonka gildi Vision. Pomimo tego ze jest z miasta z ktorego pochodzi tez znaczna czesc duskow to nie poszedł do nich pomimo namowy.

A sama rozmowa strasznie mnie skarała. Jak oceT sobie juz cos wkreci to nie ma ch*ja zeby go ogarnąć.
I pierd*lcie ze psuje opinie Vision bo to ch*j prawda tak naprawde mamy opinie ludzi z honorem i tak pozostanie.

Btw. Mateuszek grubo sobie poczyna z Expem. Pozdr0 dla niego (=
Tarinek jest offline  
stary 26-01-2007, 23:22   #2653
Pall_Mall
Użytkownik Forum

Pall_Mall's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
Domyślny

Piszcie sobie co chcecie na Nordmarka ale ma zajebista gadke wogóle ludzie pierdolnieci sa fajni moze wpierdoli całemu Dusk i sie skoczny zabawa.
Takze karaj downow z dusk niech pozdychaja
Pall_Mall jest offline  
stary 26-01-2007, 23:25   #2654
iNx
Użytkownik Forum

iNx's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko

Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
Domyślny

żałość
Terse Nyro [19]: jakie skile masz ?
Inx Gibon [50]: eng pls
Terse Nyro [19]: co to?
Lord Kreg [12]: sell wentka
iNx jest offline  
stary 26-01-2007, 23:28   #2655
Aphy
Zbanowany

Data dołączenia: 08 10 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Aphydion
Profesja: Druid
Poziom: 25
Poziom mag.: 41
Domyślny

@kilka postów wcześniej
-Każdy jeździ po Nordmarku, wyklina jaki to on noob nie jest i zbija z niego ogólnie robią beke.

@Post anonima
- po jego poście każdy czuje Respect do tego człowieka ;>

Nie rozumiem pewnych ludzi na tym forum ale mniejsza o to ..

Pozdrawiam.

~~..Nie znacie Dnia ani godziny, kiedy na was trafimy..~~
Aphy jest offline  
stary 26-01-2007, 23:29   #2656
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Smutny @ktos tam up piszacy o felianie

Nigdy nie szpiegowala dla nas a takze nie dostala hacka od nas...

Txt taifuna ze to ona szpiegowala jest tylko jego kolejnym "gownianym argumentem" gdyz taifex mysli ze jak na filmie ona napisala do barlesa ze asslickery biegna to szpieg odrazu....
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline  
stary 26-01-2007, 23:31   #2657
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

Nordmark tym tekstem się ośmieszył i przez takich ludzi jak on wole Duskiness, szkoda że nie pisał tego po Angielsku za rasizm też można dostać bana ;] Co do Vision to nie rozumiem czemu większość ludzi mówi jakie to oni mają świetne pvp i jak się chwalą, że zabili Tomo... Dussk~ przynajmniej podczas wojny expia a Vision logują się tylko razem a samemu to nawet z pz nie wyjdą bo się boją, 3/4 Vision to Taifun czy Czispu , by solo pokonali, ale nawet nie mają jak tego zrobić bo ich nigdy nie ma (na myśli mam takich jak Barles Karste, Zwidek, Burn Abl... a może inaczej kogo nie mam na myśli to Imargama i to wszystko ) a na open battle niestety nigdy Vision nie wyjdzie bo się zwyczajnie boi, a mówieniem że poczekaj miesiąc to zostaniesz zhackowany to oni jeszcze bardziej się takimi tekstami ośmieszają...

Ostatnio edytowany przez Milten - 26-01-2007 o 23:35.
Milten jest offline  
stary 26-01-2007, 23:38   #2658
tomek4231
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2007

Domyślny Zal

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
Nordmark tym tekstem się ośmieszył i przez takich ludzi jak on wole Duskiness, szkoda że nie pisał tego po Angielsku za rasizm też można dostać bana ;] Co do Vision to nie rozumiem czemu większość ludzi mówi jakie to oni mają świetne pvp i jak się chwalą, że zabili Tomo... Dussk~ przynajmniej podczas wojny expia a Vision logują się tylko razem a samemu to nawet z pz nie wyjdą bo się boją, 3/4 Vision to Taifun czy Czispu , by solo pokonali, ale nawet nie mają jak tego zrobić bo ich nigdy nie ma (na myśli mam takich jak Barles Karste, Zwidek, Burn Abl... a może inaczej kogo nie mam na myśli to Imargama i to wszystko ) a na open battle niestety nigdy Vision nie wyjdzie bo się zwyczajnie boi, a mówieniem że poczekaj miesiąc to zostaniesz zhackowany to oni jeszcze bardziej się takimi tekstami ośmieszają...

NIE BRONIE TERAZ NORDMARKA ALE ON NIC NIE PISAL ZE ZOSTANE SHAKOWANY WIEC PO CO PISZESZ COS TAKIEGO I ZE SIE OSMIESZAJA, GDZIE TAM W ROZMOWIE JEST ZE ONI MNIE SHAKUJA BARDZIEJ CHODZI O TO ZE MOZE KTOS DOJDZIE CZY COS ZA MIECHA NIE PISZE NIC ZE BEDE MIAL HAKA WIEC NIE PISZ BZDUR JAK NIE MASZ POJECIA I NIE UMIESZ CZYTAC.
tomek4231 jest offline  
stary 26-01-2007, 23:45   #2659
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomek4231 Pokaż post
NIE BRONIE TERAZ NORDMARKA ALE ON NIC NIE PISAL ZE ZOSTANE SHAKOWANY WIEC PO CO PISZESZ COS TAKIEGO I ZE SIE OSMIESZAJA, GDZIE TAM W ROZMOWIE JEST ZE ONI MNIE SHAKUJA BARDZIEJ CHODZI O TO ZE MOZE KTOS DOJDZIE CZY COS ZA MIECHA NIE PISZE NIC ZE BEDE MIAL HAKA WIEC NIE PISZ BZDUR JAK NIE MASZ POJECIA I NIE UMIESZ CZYTAC.

Tomo jesli to ty , to na forum staraj sie pokazac mlodym adeptom sztuki tibijskiej godnosc w wyrazaniu opini na forum..

po 1. wylacz capslock
po 2. zdecyduj sie czy chcesz osmieszyc nordmarka czy go bronic ;o
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline  
stary 26-01-2007, 23:45   #2660
DNX
Użytkownik Forum

DNX's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: niewiem :/

Imię: ? <<<
Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Skille: -10
Poziom mag.: 99
Domyślny

Jak widac Taifun wywalil pare osob z gildi
Patriarh'Gru
Psycho Derco
Pasterz the axemaster
Lechista'Gru

Ciekawe czy wywalil ich za "SPY" =]
DNX jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania