Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaton
Misiek powiem Tobie jedno, niebyłbym do końca przekonany co do tego, że serv non pvp jest całkiem do dupy chociażby dlatego, że sam gralem na servie pvp (Selena) i wiem co nieco na ten temat. Na tym servie dominowali szwedzi, którzy pkowali dosłownie każdego a w szczególności Polakow. Nie wiem, czy to takie fajne twoim zdaniem odrabianie lvla co drugi dzień z powodu, że napyskowałeś jakiemuś low lvlowi, który ma protka 100~ i pózniej polują na Ciebie jak na psa i czekają aż wyjdziesz z dp. Na takich servach nawet wysoki lvl nie pomoże. A co do tego, że ktoś wbija 250~~ i nadal nie ma szacunku na servie to wystarczy spojrzeć na Eo, któremu podczas blokowania Morgarotha czy jakoś tam , playerzy Uhali go i chcieli ażeby Eo padł. Ludzie są zazdrosni o to, że ktoś jest lepszy od nich i tyle. Pozdrawiam.
|
Całkiem do dupy nie jest ale powiedzialem ze to moja zdanie i kazdy robie jak chce , jezeli ktos woli grac na non pvp niech sobie gra a druga sprawa jest to ze gluwnie chodzilo mi o to ze honera jest to serwer USA i jest bardzo zalagowanym serwerem, gdzie sa czesto kicki i 1/2 ludzi na nim to br ...Dlatego TEN SERWER(HONERA) jest do dupy.
Tak a po co biles tego 10lvla? Jezeli masz reason(po ang. powud) to morzesz go sobie zajebac za to i za to ze zrobil. I normalnie z jego protem wtedy sie dogadasz ... Po za tym nie rozumiem wogle tego zdania z EO ... Jakto uhali go i chcieli zeby padl? Jedna rzecz wykluacza druga. A co do szacunku to chodzi o to ze na n pvp masz nawet 200lvl i moze cie caly serwer nie szanowacponiewaz guwno im zrobisz a na pvp nie ma takiego czegos. W SKRUCIE SLABO ROZUMIESZ TE SPRAWE I SLABO ROZUMIESZ PRAWA SWIATOW PVP.