![]() |
#1361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Gildia: Soldiers of Revolution
|
![]() @Up
Gratz Go go 60 lv ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1362 |
Guest
|
![]() Misiek powiem Tobie jedno, niebyłbym do końca przekonany co do tego, że serv non pvp jest całkiem do dupy chociażby dlatego, że sam gralem na servie pvp (Selena) i wiem co nieco na ten temat. Na tym servie dominowali szwedzi, którzy pkowali dosłownie każdego a w szczególności Polakow. Nie wiem, czy to takie fajne twoim zdaniem odrabianie lvla co drugi dzień z powodu, że napyskowałeś jakiemuś low lvlowi, który ma protka 100~ i pózniej polują na Ciebie jak na psa i czekają aż wyjdziesz z dp. Na takich servach nawet wysoki lvl nie pomoże. A co do tego, że ktoś wbija 250~~ i nadal nie ma szacunku na servie to wystarczy spojrzeć na Eo, któremu podczas blokowania Morgarotha czy jakoś tam , playerzy Uhali go i chcieli ażeby Eo padł. Ludzie są zazdrosni o to, że ktoś jest lepszy od nich i tyle. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#1363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aston Syrius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deja-vu
Świat: Honera
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]()
![]() |
#1365 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2007
|
![]() Cytuj:
PS: to ze miałes haka wogle nie usprawiedliwia tego ze morzesz oszukiwac ludzi na itemy zal do kwadratu Ostatnio edytowany przez Misiu1022 - 31-01-2007 o 23:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Alort the Stern
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jest ;)
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Up ~ misiek ty uważasz że 3/4 Graczy na Honerze to nooby?? to Sam jesteś noob i to wielki =.=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Tak a po co biles tego 10lvla? Jezeli masz reason(po ang. powud) to morzesz go sobie zajebac za to i za to ze zrobil. I normalnie z jego protem wtedy sie dogadasz ... Po za tym nie rozumiem wogle tego zdania z EO ... Jakto uhali go i chcieli zeby padl? Jedna rzecz wykluacza druga. A co do szacunku to chodzi o to ze na n pvp masz nawet 200lvl i moze cie caly serwer nie szanowacponiewaz guwno im zrobisz a na pvp nie ma takiego czegos. W SKRUCIE SLABO ROZUMIESZ TE SPRAWE I SLABO ROZUMIESZ PRAWA SWIATOW PVP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS: Ostatni ra sie tu wypowiedzialem, chcialem tylko wam uswiadomic jak ekscytujaoca jest gra pvp i ze honera to serwer nie warty uwagi ale widze ze wy nie przymujecie do siebie zadnych argumentow tylko Honera ROX my wiemy najlepiej itp itd, wiec na nic moje starania widac ze wiekszosc z was to dzieci pa |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Koozakos
Gildia: Bravelions
Poziom: 129
Skille: 92/86
|
![]() Cytuj:
W jednej wypowiedzi tyle błedow... pewnie masz dysleksje? hah~! die plx. Ostatnio edytowany przez Kooozak - 01-02-2007 o 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Rebeh Dizek
Gildia: Round Table of Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
![]() |
![]() Cytuj:
![]() uhali Morgarotha... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Alort the Stern
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jest ;)
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
|
![]() omg Misiek ty zje*** =.= to jeśli uważasz ze Honera jest "sux" i do dupy itp.
to wypad z tego tematu i nie wracaj Noobs Rox =.= a nie piszesz głupie posty ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Imię: Aston Syrius
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
|
![]() Misiu1022
1 ) Naucz sie ortografii, bo az zle sie czyta to co piszesz. 2 ) to chyba nie Twoja sprawa gdzie kto grac -.^ kazdy gra tam gdzie mu sie podoba 3 ) wole zginac od Laga, freeza, kicka niz jakby mial mnie pknac jakis BR, SWE, PL -.^ 4 ) co teraz wchodzisz na kazdy temat serva no-pvp ktory jest w USA i piszesz te same bzdury ? 5 ) cale szczescie, ze sie tu udzielasz po raz ostatniu, bo Cie juz nie lubie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Bytomscy Hooligany
Imię: Sumilidero
Poziom: 84
Skille: 82/74
Poziom mag.: 7
|
![]() Misiu1022
Wy*******aj stąd i nie wracaj, może dla ciebie tibia znaczy więcej od życia i grałbyś wnią całymi dniami ale dla innych nie...Co z tego że wolno expią? to jest nie twoja sprawa i niezaśmiecaj tego tematu bezsensownymi postami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() Misiek masz niezdrowe podejście do tej gry. Co do bicia lvli to każdy bije je po swojemu a to, że ktoś nie expi od rana do wieczora to nie znaczy ze jest noobem. Taka Aerie ona ma w tym roku maturę, więc się nie dziw, że expi jak expi, nie wszyscy maja czas na expienie jak nałogowy szaleniec. Zamiast grac w tibie można pójść gdzieś, na rl z kolegami lub koleżankami, co także daje dużo satysfakcji. Po drugie na każdym serwie są różni gracze z różnych krajów i nie rozumiem, co do nich masz, bo to tak samo gracze jak ty lub ja. Każdy gracz mógłby powiedzieć dokładnie to samo o tobie „gracz to głupi i nobowaty br” (zamienić tylko, na pl) A na dodatek rasista... Mógłbym powiedzieć to samo o twoim serwie ciekawe jak byś się czul wtedy, pewnie poirytowany? Prawda? „serwer nie godny uwagi (...) trochę zmarnowany czas” pasuje jak ulał do każdego serwera. Po trzecie szanowanie nie polega na pokazywaniu swojej siły, przemocy, obrażania innych czy zachowywania się jak cham lub popisywanie się - pokazywanie swojego dziecinnego charakteru. Co przyczynia się do nie szacunku. Dobra opinia, honor i uczciwość pomagają w ukształtowaniu pozytywnego szacunku. A propos Ulriosa może nie pomyślałeś ze mógłby grać inną postacią jeszcze? Twój charakter wypowiedzi tez sprawia wrażenie niedojrzałego dzieciaka. Tu masz coś sensownego z uzasadnieniem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
Lokacja: W Venore
Stan: Początkujący
Imię: Rav'Knight
Poziom: 228
Skille: 100\94
Poziom mag.: 10
|
![]() Misiu 1022
Po 1. Co do takich kurw jak ty gówno mnie obchodzi twoje zdanie, prześledź sobie moje advance'y i weź te teksty do siebie bo nie jest z tobą dobrze. Po 2. ZAZDROŚĆ nie zna granic... tak samo mogę powiedzieć że każdy powyżej 100 lvlu sharuje, co zupełnie nie jest zgodne z rzeczywistością.. Po 3. Bratu zawdzięczam bardzo wiele i bardzo dobrze o tym wiem.. Więc nie wypowiadaj się na ten temat bo to mało powinno cię obchodzić. Ci którzy są moimi kumplami wiedzą że gram sam i tylko sam. Po 4. Weź słownik i zacznij się edukować, albo poprostu idź do szkoły bo aż żal dupe ściska jak się czyta to co piszesz gnoju. Po 5. Jak tak bardzo cię boli to że tak expie powiem że w tym roku mam maturę więc już niedługo nie będe tak bił lvlu bo będe się uczył w przeciwieństwie do ciebie ![]() 6. S*******AJ nie masz tu czego szukać =) Masz pozdro też od mojego brata ![]() Jakby co wyjaśnię ci trudne słowa, a tymczasem traktuj to jak swój dekalog... Ostatnio edytowany przez Rav'Knight - 01-02-2007 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Daleko...
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Misiu wszyscy maja racje takie bledy robisz ze moja siora w 1 klasie sie lepiej na ortografi zna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Guest
|
![]() toomoo ma racje, ta gra to nie tylko exp
|
![]() |
![]() |
#1379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Guest
|
![]() Moim skromnym zdaniem nie ma podziału na lepsze, czy gorsze servery, każdy z nich jest taki sam. Jedyną zasadniczą różnicą są playerzy grający na nim. A co do sprawy pvp-czy non pvp to jedno i drugie ma swoje plusy i minusy tak jak i w życiu... Misiek myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i teraz olśni nas tu swoją inteligencją i niejako swoimi "prawdami", które tylko po części są prawdą. Weź chłopie naucz sie najpierw polskiego, a potem mnie ucz co znaczy dane słowo po angielsku. Nie pisz tu wiecej bo denerwują mnie taki smrody jak ty nara...
|
![]() |