Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-01-2007, 16:24   #1361
Torn Saximercus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Domyślny

@Up
Gratz
Go go 60 lv

[CHAR]Torn Saximercus[/CHAR]
Cytuj:
22:03 Allyta [13]: A neta masz z tpsa?
22:03 Hunter of War [11]: z neostrady Tp
22:03 Allyta [13]: Na komunie dostales?
22:03 Hunter of War [11]: nie
22:03 Allyta [13]: Na urodziny?
22:03 Hunter of War [11]: na komunie kompa a neta odrazu ja dostalem kompa
22:04 Allyta [13]: Hah wiedzialem
22:04 Hunter of War [11]: tylko i zainstalowali
Torn Saximercus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-01-2007, 18:32   #1362
Xaton
Guest

Domyślny

Misiek powiem Tobie jedno, niebyłbym do końca przekonany co do tego, że serv non pvp jest całkiem do dupy chociażby dlatego, że sam gralem na servie pvp (Selena) i wiem co nieco na ten temat. Na tym servie dominowali szwedzi, którzy pkowali dosłownie każdego a w szczególności Polakow. Nie wiem, czy to takie fajne twoim zdaniem odrabianie lvla co drugi dzień z powodu, że napyskowałeś jakiemuś low lvlowi, który ma protka 100~ i pózniej polują na Ciebie jak na psa i czekają aż wyjdziesz z dp. Na takich servach nawet wysoki lvl nie pomoże. A co do tego, że ktoś wbija 250~~ i nadal nie ma szacunku na servie to wystarczy spojrzeć na Eo, któremu podczas blokowania Morgarotha czy jakoś tam , playerzy Uhali go i chcieli ażeby Eo padł. Ludzie są zazdrosni o to, że ktoś jest lepszy od nich i tyle. Pozdrawiam.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2007, 19:18   #1363
Oskarek_89
Użytkownik Forum

Oskarek_89's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deja-vu
Świat: Honera
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misiu1022 Pokaż post
Co do alendera sam jest naabem, wiem bo kiedyś grałem na tym parszywym serwie honera. Co do innnych ludzi trochę mi żal bo 3/4 osób na tym serwie nie potrafi bic lvli przekonałem się o tym dawno, przykład? Taki Ulrios którym grało na poczotku kilku ownerów zrobili zaledwie 80lvl i tyle że dobre skile nic więcej, gdy ja zaczynałem grac na innym serwie ulrios mial 83lvl~ a ja 40lvl~ , teraz ja mam 95ek a on 89ek, moge jeszcze podac wiele przykładów(Aerie, Venitazoo itp.)... A co do samego serwera honera, jest to serwer parszywy dlatego ze jest to non pvp które strasznie zamula i jest to serwer USA czyli tam gdzie często są ogromne lagi/frezy które mogą się przytrafic w czasie expienia, także na tym serwerze często zdarzają się kicki no i przeważają tu brazyliczycy . Moim skromnym zdaniem jest to serwer nie godny uwagi szczególnie dla polskich graczy i gra na nim to trochę zmarnowany czas... Bo co z tego ze nabijesz nawet 300lvl jak cie i tak nie bedą szanowac i nigdy nie pokarzesz swojej siły. No ale cóż każdy robi jak chce.
Rav'knight dzieki bratu i zapewne kilku ownerom wiele osiognołes ale mimo wszystko radziłbym Ci zmienic serwer ale tak jak mówię każdy robi jak chce to tylko moja dobra rada...Przekonałbys się jaka fascynująca może byc gra na serwerze pvp i tam gdzie nie grają takie nooby tak jak na honerze, gdzie co 3 dni nie ma lagów/frezów i co 3 gracz to głupi i nobowaty br niezależnie od lvla...
OMG no nie skoro siedzisz 24h przed kompem to wbijasz tak szybko lvl -.- oczy zamulone cale sine pewnie, paczka chipsow i 4l coli wystarcza, zeby sie wyrzywic i tylko przed kompem siedziec ... ale zrozum w zyciu sa lepsze rzeczy do robienia niz tylko expic itd. wiec sie ogarnij i nie udzielaj sie jak nie musisz
Oskarek_89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2007, 20:38   #1364
Sir_Piapi
Użytkownik Forum

Sir_Piapi's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Poziom: 102
Domyślny

Axe jakos sie wyrabiam.. :
http://img249.imageshack.us/img249/7226/72bb6.jpg
Pozdroo

Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja!
Sir_Piapi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2007, 23:43   #1365
Misiu1022
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alendzio Pokaż post
CZLOWIEKU JEST SAM NABBEM A ZE O*******ALEM LUDZI TO ICH SPRAWA ZE SIE NABIERAJA MUSIALEM SIE ODROBIC PO HACKU I WY[IERDALAJ OD INNCYH ULRIOSA ITP.....
Po pierwsze to wyluzuj, i nie liż dupy sam wchodzisz i wyzywasz ciogle nubie...A ja przynamniej napisałem cos sensownego dodatkowo z uzasadnieniem , nikogo nie wyzwalem tylko powiedzialem ze 3/4 polaków na honera to nooby bo tak jest.A co do ciebie, wiem ze jestes skonczonym durniem i noobem bo sam mi to powiedzial twoi kumpel z rl mialem nawet kiedys ssa z ta rozmowa i znalem ciebie. Pamietam do dzis jak zachowales sie jak sobie expilem ty normalnie mi sie w*********** i nie chciales wyisc dodatkowo co chwile bluzgales eh zal ... I twoje wyzywiska skierowane do mnie dla mnie nic nie znacza poniewaz pochodza od takiego pajaca jak ty.

PS: to ze miałes haka wogle nie usprawiedliwia tego ze morzesz oszukiwac ludzi na itemy zal do kwadratu

Ostatnio edytowany przez Misiu1022 - 31-01-2007 o 23:50.
Misiu1022 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2007, 23:54   #1366
AlortDeath_17
Użytkownik Forum

AlortDeath_17's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jest ;)
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
Domyślny

Up ~ misiek ty uważasz że 3/4 Graczy na Honerze to nooby?? to Sam jesteś noob i to wielki =.=
AlortDeath_17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2007, 23:58   #1367
Misiu1022
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaton Pokaż post
Misiek powiem Tobie jedno, niebyłbym do końca przekonany co do tego, że serv non pvp jest całkiem do dupy chociażby dlatego, że sam gralem na servie pvp (Selena) i wiem co nieco na ten temat. Na tym servie dominowali szwedzi, którzy pkowali dosłownie każdego a w szczególności Polakow. Nie wiem, czy to takie fajne twoim zdaniem odrabianie lvla co drugi dzień z powodu, że napyskowałeś jakiemuś low lvlowi, który ma protka 100~ i pózniej polują na Ciebie jak na psa i czekają aż wyjdziesz z dp. Na takich servach nawet wysoki lvl nie pomoże. A co do tego, że ktoś wbija 250~~ i nadal nie ma szacunku na servie to wystarczy spojrzeć na Eo, któremu podczas blokowania Morgarotha czy jakoś tam , playerzy Uhali go i chcieli ażeby Eo padł. Ludzie są zazdrosni o to, że ktoś jest lepszy od nich i tyle. Pozdrawiam.
Całkiem do dupy nie jest ale powiedzialem ze to moja zdanie i kazdy robie jak chce , jezeli ktos woli grac na non pvp niech sobie gra a druga sprawa jest to ze gluwnie chodzilo mi o to ze honera jest to serwer USA i jest bardzo zalagowanym serwerem, gdzie sa czesto kicki i 1/2 ludzi na nim to br ...Dlatego TEN SERWER(HONERA) jest do dupy.
Tak a po co biles tego 10lvla? Jezeli masz reason(po ang. powud) to morzesz go sobie zajebac za to i za to ze zrobil. I normalnie z jego protem wtedy sie dogadasz ... Po za tym nie rozumiem wogle tego zdania z EO ... Jakto uhali go i chcieli zeby padl? Jedna rzecz wykluacza druga. A co do szacunku to chodzi o to ze na n pvp masz nawet 200lvl i moze cie caly serwer nie szanowacponiewaz guwno im zrobisz a na pvp nie ma takiego czegos. W SKRUCIE SLABO ROZUMIESZ TE SPRAWE I SLABO ROZUMIESZ PRAWA SWIATOW PVP.
stary 01-02-2007, 00:01   #1368
Misiu1022
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oskarek_89 Pokaż post
OMG no nie skoro siedzisz 24h przed kompem to wbijasz tak szybko lvl -.- oczy zamulone cale sine pewnie, paczka chipsow i 4l coli wystarcza, zeby sie wyrzywic i tylko przed kompem siedziec ... ale zrozum w zyciu sa lepsze rzeczy do robienia niz tylko expic itd. wiec sie ogarnij i nie udzielaj sie jak nie musisz
Mylisz sie, nie siedze przy kompie 24h a żeby bic szybko lvl prawda trzeba miec czas ale np. ulrios wybil sie z 82lvl do 89lvla w 3miesioce!! przeciez to jest smieszne
stary 01-02-2007, 00:05   #1369
Misiu1022
Użytkownik forum

Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oskarek_89 Pokaż post
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AlortDeath_17 Pokaż post
Up ~ misiek ty uważasz że 3/4 Graczy na Honerze to nooby?? to Sam jesteś noob i to wielki =.=
Tak a czemu tak sodzisz , moze dlatego ze nie poimujesz co ja pisze? Eh zal wiecej nie bede tu sie wypowiadal bo nie warto graicie sobie na tym serwerze do woli... I ja tak nie uwarzam tak jest 3/4 polakow na honerze to nooby niezaleznie od lvla

PS: Ostatni ra sie tu wypowiedzialem, chcialem tylko wam uswiadomic jak ekscytujaoca jest gra pvp i ze honera to serwer nie warty uwagi ale widze ze wy nie przymujecie do siebie zadnych argumentow tylko Honera ROX my wiemy najlepiej itp itd, wiec na nic moje starania widac ze wiekszosc z was to dzieci pa
stary 01-02-2007, 00:08   #1370
Kooozak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Rybnik

Imię: Koozakos
Gildia: Bravelions
Poziom: 129
Skille: 92/86
Domyślny

Cytuj:
Mylisz sie, nie siedze przy kompie 24h a żeby bic szybko lvl prawda trzeba miec czas ale np. ulrios wybil sie z 82lvl do 89lvla w 3miesioce!! przeciez to jest smieszne
no i? rly? a moze wbic 1lvl wciagu roku, to jego sprawa.Widocznie Tibia nie jest najwazniejsza dla niego i bardzo dobrze... a to ze ty jestes 14letni smarkiem co sie podnieca glupia gierka 2d to juz twoj problem.gl Wbiciu lvli ;d podniecaj sie dalej^^
Cytuj:
moja zdanie
gluwnie
powud
morzesz
wogle
guwno
SKRUCIE
W jednej wypowiedzi tyle błedow... pewnie masz dysleksje? hah~! die plx.

Ostatnio edytowany przez Kooozak - 01-02-2007 o 00:18.
Kooozak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 09:41   #1371
Rebeh
Użytkownik Forum

Rebeh's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze

Poziom: 180
Skille: 97/86
Rebeh ma numer GG 1586499
Domyślny

Cytuj:
Jezeli masz reason(po ang. powud) to morzesz go sobie zajebac za to i za to ze zrobil.
chyba jednak słabo znasz ang/pol

Cytuj:
Po za tym nie rozumiem wogle tego zdania z EO ... Jakto uhali go i chcieli zeby padl? Jedna rzecz wykluacza druga
uhali Morgarotha...
Rebeh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 13:06   #1372
AlortDeath_17
Użytkownik Forum

AlortDeath_17's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jest ;)
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
Domyślny

omg Misiek ty zje*** =.= to jeśli uważasz ze Honera jest "sux" i do dupy itp.
to wypad z tego tematu i nie wracaj Noobs Rox =.=
a nie piszesz głupie posty ...
AlortDeath_17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 13:52   #1373
Oskarek_89
Użytkownik Forum

Oskarek_89's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )

Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Domyślny

Misiu1022

1 ) Naucz sie ortografii, bo az zle sie czyta to co piszesz.
2 ) to chyba nie Twoja sprawa gdzie kto grac -.^ kazdy gra tam gdzie mu sie podoba
3 ) wole zginac od Laga, freeza, kicka niz jakby mial mnie pknac jakis BR, SWE, PL -.^
4 ) co teraz wchodzisz na kazdy temat serva no-pvp ktory jest w USA i piszesz te same bzdury ?
5 ) cale szczescie, ze sie tu udzielasz po raz ostatniu, bo Cie juz nie lubie ;p
Oskarek_89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 14:03   #1374
Longerososol
Zbanowany

Longerososol's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Bytomscy Hooligany

Imię: Sumilidero
Poziom: 84
Skille: 82/74
Poziom mag.: 7
Domyślny

Misiu1022

Wy*******aj stąd i nie wracaj, może dla ciebie tibia znaczy więcej od życia i grałbyś wnią całymi dniami ale dla innych nie...Co z tego że wolno expią? to jest nie twoja sprawa i niezaśmiecaj tego tematu bezsensownymi postami.
Longerososol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 14:20   #1375
toomoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2005

Domyślny

Misiek masz niezdrowe podejście do tej gry. Co do bicia lvli to każdy bije je po swojemu a to, że ktoś nie expi od rana do wieczora to nie znaczy ze jest noobem. Taka Aerie ona ma w tym roku maturę, więc się nie dziw, że expi jak expi, nie wszyscy maja czas na expienie jak nałogowy szaleniec. Zamiast grac w tibie można pójść gdzieś, na rl z kolegami lub koleżankami, co także daje dużo satysfakcji. Po drugie na każdym serwie są różni gracze z różnych krajów i nie rozumiem, co do nich masz, bo to tak samo gracze jak ty lub ja. Każdy gracz mógłby powiedzieć dokładnie to samo o tobie „gracz to głupi i nobowaty br” (zamienić tylko, na pl) A na dodatek rasista... Mógłbym powiedzieć to samo o twoim serwie ciekawe jak byś się czul wtedy, pewnie poirytowany? Prawda? „serwer nie godny uwagi (...) trochę zmarnowany czas” pasuje jak ulał do każdego serwera. Po trzecie szanowanie nie polega na pokazywaniu swojej siły, przemocy, obrażania innych czy zachowywania się jak cham lub popisywanie się - pokazywanie swojego dziecinnego charakteru. Co przyczynia się do nie szacunku. Dobra opinia, honor i uczciwość pomagają w ukształtowaniu pozytywnego szacunku. A propos Ulriosa może nie pomyślałeś ze mógłby grać inną postacią jeszcze? Twój charakter wypowiedzi tez sprawia wrażenie niedojrzałego dzieciaka. Tu masz coś sensownego z uzasadnieniem...
toomoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 15:07   #1376
Rav'Knight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2006
Lokacja: W Venore

Stan: Początkujący
Imię: Rav'Knight
Poziom: 228
Skille: 100\94
Poziom mag.: 10
Domyślny

Misiu 1022

Po 1. Co do takich kurw jak ty gówno mnie obchodzi twoje zdanie, prześledź sobie moje advance'y i weź te teksty do siebie bo nie jest z tobą dobrze.

Po 2. ZAZDROŚĆ nie zna granic... tak samo mogę powiedzieć że każdy powyżej 100 lvlu sharuje, co zupełnie nie jest zgodne z rzeczywistością..

Po 3. Bratu zawdzięczam bardzo wiele i bardzo dobrze o tym wiem..
Więc nie wypowiadaj się na ten temat bo to mało powinno cię obchodzić.
Ci którzy są moimi kumplami wiedzą że gram sam i tylko sam.

Po 4. Weź słownik i zacznij się edukować, albo poprostu idź do szkoły bo aż żal dupe ściska jak się czyta to co piszesz gnoju.

Po 5. Jak tak bardzo cię boli to że tak expie powiem że w tym roku mam maturę więc już niedługo nie będe tak bił lvlu bo będe się uczył w przeciwieństwie do ciebie

6. S*******AJ nie masz tu czego szukać =)

Masz pozdro też od mojego brata

Jakby co wyjaśnię ci trudne słowa, a tymczasem traktuj to jak swój dekalog...

Ostatnio edytowany przez Rav'Knight - 01-02-2007 o 15:24.
Rav'Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 15:23   #1377
Kristex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Daleko...

Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
Kristex ma numer GG 2719870
Domyślny Lol

Misiu wszyscy maja racje takie bledy robisz ze moja siora w 1 klasie sie lepiej na ortografi zna
Kristex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 15:23   #1378
Aeriee
Guest

Domyślny Misiek

toomoo ma racje, ta gra to nie tylko exp
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2007, 15:40   #1379
LPR
Użytkownik Forum

LPR's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikipedia Pokaż post
Najskuteczniejszą obroną przed trollingiem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia. O ile istnieje taka możliwość, administratorzy lub moderatorzy powinni blokować możliwość publikowania wiadomości, które można uznać za trolling i odpowiadania na nie. Kasowanie wiadomości już opublikowanych zwykle roznieca kłótnię, gdyż dostarcza zarzutu cenzurowania wypowiedzi jako dodatkowego argumentu. Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i przeniesieniem się w inne miejsce, lub całkowitym zaprzestaniem działalności.

W slangu internetowym często mówi się, że trolla nie należy "karmić" - czyli że nie należy z nim w ogóle wchodzić w jakąkolwiek polemikę.

Trolling czasem bywa stosowany przez lamera - osobę, która podkreślając swoje doświadczenie i wiedzę w danym temacie (która w praktyce jest bardzo niewielka) próbuje wypowiedzieć się na temat wad czegoś/kogoś, próbuje "na siłę" pomóc komuś w problemie etc. Kiedy dochodzi do polemiki z osobami bardziej doświadczonymi w temacie, lamer może zareagować śmiesznymi i bezsensownymi argumentami. Wyśmiany i wyszydzony przez innych użytkowników, w wyniku złości i "furii" wywołanej gniewem zaczyna ich obrażać. Kończy się to w wielu przypadkach interwencją ze strony administratora/moderatorów serwisu.
Koniec dyskusji dawać screeny
stary 01-02-2007, 16:25   #1380
Xaton
Guest

Domyślny

Moim skromnym zdaniem nie ma podziału na lepsze, czy gorsze servery, każdy z nich jest taki sam. Jedyną zasadniczą różnicą są playerzy grający na nim. A co do sprawy pvp-czy non pvp to jedno i drugie ma swoje plusy i minusy tak jak i w życiu... Misiek myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i teraz olśni nas tu swoją inteligencją i niejako swoimi "prawdami", które tylko po części są prawdą. Weź chłopie naucz sie najpierw polskiego, a potem mnie ucz co znaczy dane słowo po angielsku. Nie pisz tu wiecej bo denerwują mnie taki smrody jak ty nara...
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania