![]() |
#1341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() http://img264.imageshack.us/img264/5559/40mj4.jpg
Skromnie Pozdro
|
![]() |
#1342 |
Zbanowany
|
![]() gz FokuS! ;]
maly drag % wyvern hunt ja - 8 uh, 2 manasy waste Marol~ - bp mf's, bp hmm... http://i3.tinypic.com/35830jo.jpg zal. pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
MS=Magic sword SoV=Sword of Valors[czy tam Valars] TO JEST JEDNO I TO SAMO TYLKO POD RÓŻNYMI NAZWAMI. ![]()
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Zgierz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
Lokacja: W Venore
Stan: Początkujący
Imię: Rav'Knight
Poziom: 228
Skille: 100\94
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aston Syrius
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Tylko sie nie pogryzcie !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() zal.brow
![]() Gratz reszta
![]() |
#1353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
Lokacja: W Venore
Stan: Początkujący
Imię: Rav'Knight
Poziom: 228
Skille: 100\94
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2007
|
![]() Co do alendera sam jest naabem, wiem bo kiedyś grałem na tym parszywym serwie honera. Co do innnych ludzi trochę mi żal bo 3/4 osób na tym serwie nie potrafi bic lvli przekonałem się o tym dawno, przykład? Taki Ulrios którym grało na poczotku kilku ownerów zrobili zaledwie 80lvl i tyle że dobre skile nic więcej, gdy ja zaczynałem grac na innym serwie ulrios mial 83lvl~ a ja 40lvl~ , teraz ja mam 95ek a on 89ek, moge jeszcze podac wiele przykładów(Aerie, Venitazoo itp.)... A co do samego serwera honera, jest to serwer parszywy dlatego ze jest to non pvp które strasznie zamula i jest to serwer USA czyli tam gdzie często są ogromne lagi/frezy które mogą się przytrafic w czasie expienia, także na tym serwerze często zdarzają się kicki no i przeważają tu brazyliczycy . Moim skromnym zdaniem jest to serwer nie godny uwagi szczególnie dla polskich graczy i gra na nim to trochę zmarnowany czas... Bo co z tego ze nabijesz nawet 300lvl jak cie i tak nie bedą szanowac i nigdy nie pokarzesz swojej siły. No ale cóż każdy robi jak chce.
Rav'knight dzieki bratu i zapewne kilku ownerom wiele osiognołes ale mimo wszystko radziłbym Ci zmienic serwer ale tak jak mówię każdy robi jak chce to tylko moja dobra rada...Przekonałbys się jaka fascynująca może byc gra na serwerze pvp i tam gdzie nie grają takie nooby tak jak na honerze, gdzie co 3 dni nie ma lagów/frezów i co 3 gracz to głupi i nobowaty br niezależnie od lvla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Guest
|
![]() Niestety stalo sie zeczywistosciom.... padlem na wyvie i bohy poszly sie jebac ii tu juz niegram chce podziekowac all honerze za wspulnom gre ..
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() btw. odpoczniesz od Honery, więc może małe randez vous ze słownikiem ortograficznym?? No cóż ale to temat ze screenami a nie z pożegnaniami a więc (znowu sklejka bo moje tibijskie życie jest dość nudne...) : http://img215.imageshack.us/img215/5677/ss2gn5.jpg
Pozdrawiam. Konrad. Ostatnio edytowany przez Phoenix Sapphire - 31-01-2007 o 11:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |