Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2007, 18:59   #1680
Saney
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baran00 Pokaż post
Saney Wymiatasz !!!!!
Zaj**** pioseneczka !!!!
Uwielbiam takie !! (przynajmniej moge kumpla tibiomania wnerwiac bo on ma straszny sters z tego powodu )
Napisz jescze z 2 ;D
Pozdro !!

może kiedyś wruce na lumke ;D

Chciałeś to masz

1.Gdy w Tibie Grasz To Problemy w Szkole Masz, Granie Granie Tylko To Wchodzi Ci W Banie, Nałóg Narasta, Nerwy Nakłądają Się Na Siebie, Grać w Tibie, Ja To J*bie, Więc Kolego Koleżanko Przesmyśl To Wypowiedzianko, Żebyś Później Problemów Nie Miał, żebyś później rodzicom nie ściemniał że jakiejś lekcji nie miałeś, okłamałeś, z niej zwiałeś, bo niby grać musiałeś, nie musiałeś nie okłamuj sie, to nałóg te słowa ostrzegą Cię, a więc jeb tibie, powiedz jej stop, a napewno to będzie twój z życiu dobry krok.

Ref. Prestań Grać, Prestań Noce Zarywać, Nie Okłamuj Się, To Jest Nałóg, Te Słowa Ostrzegaja Cię. x2

2. Noce Zarywasz, bo masz chęć aby być lepszy niż ja, oni i reszta, chcesz być najlepszy, w tibi układa się, lvl-le, mlv-le zdobywasz ale real życie w tym czasie przegrywasz, wszyscy odwracają od Ciebie się, nie wiesz kto z kim i gdzie spotyka się, kiedyś poinformowany, dobrze akceptowany, teraz koledzy unikają Cię, co może nie zgodzisz ze mną się? Nie okłamuj się ani mnie, to przez Tibie, więc razem ze mną, powiedz jej STOP, to będzie dobry w życiu krok, obudzisz się, wszystko wróci to stanu poprzedniego więc kolego nie marnuj się powiedz ze mną "J*bać Tibie".

Ref. Prestań Grać, Prestań Noce Zarywać, Nie Okłamuj Się, To Jest Nałóg, Te Słowa Ostrzegaja Cię. x2

PZDR ALL Może Kiedyś Ją Nagram MUTIKAX i ENRIS I LOVE YOU BROTHERS :*
  Odpowiedz z Cytatem