![]() |
#1662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Upierz - 29-01-2007 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Zbanowany
|
![]() @Dybus
ja tez chyba oleje to;p kijowo sie oglada ss tak jak są teraz ;/ mimo wszystko dam ss;p 16:19 You advanced in shielding. prawie jak ss ;d @Upierz Zwyzywam cie !!!11111111111oneone btw. chuj komu do tego gdzie ty expisz i z czym expisz ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 30-01-2007 o 17:37. Powód: ,,|,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: DALEKO...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Luminery
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 29
Skille: ?/?
Poziom mag.: 35
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Janek'bydzia & Artu'ro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() Ale fajne forum ze zdjeciami bez zdjec xd
Ja tez odchodze od tego forum .. gratki adv. i wszystkiego a najwieksze gratki dla tego co wymyslil takie forum z linkami XD Syl..
![]() |
#1668 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Bardzo fajne zdjecia tez gram na luminerze i mam pytanie czy przyjmie mnie do jakiejs gildi mam 16 level knight skille 66\66
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Masterrek - 31-01-2007 o 08:21. Powód: Padaczka :D |
![]() |
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() lepiej klikac w linki ![]() ![]()
![]() |
#1672 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To było pytanie retoryczne...
Co do Tibii to grać się nie da... Ostatnio edytowany przez Upierz - 31-01-2007 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() Upierz dlaczego uwazasz ze w tibie sie grac nie da ??
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Nie chcialo mi sie pokolei wrzucac pojedynczych zdjec...wiec dalem kilka na raz...do pobrania z rapidshara =)
http://rapidshare.com/files/14299455/tibia*****.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Guest
|
![]() dawno mnie tu nie było, skończyłem z Tibią kilka dni temu, z nudów pomyślałem że zajrze se tutaj
![]() @all gratz wszystkich adv itp a to z nudów song ![]() "Grać grałem, lecz przestałem, od opętania mózgu się wyrwałem, wyrwałem się bo żyć innaczej chcę, j****ć tibię, każdy przyłaczy się, życie marnuje się gdy grasz w tibię, więc nie marnuj życia se j*b tibie, j*b tibie, marnując życie na grze, nigdy nie zakochasz się, opentanie będzie wielkie, nie wyjdziesz z niego nie, a więc J*B TIBIE J*B TIBIE!przez granie e real z grą p***bie Ci się, a grać nie przestaniesz nie, jak silnej woli nie masz nie więc j*b tibie j*b tibie radze Ci, powiedz STOP TIBI, prestań grać , odstaw to na drugi plan, życie masz jedno więc korzystaj z niego kolego, radze Ci powiedz STOP TIBI STOP TIBI, Ja Tak Powiedziałem i w Tibie Grać Przestałem , Nie Wyszłem Na tym Żle, Teraz Życiem Ciesze Się" Ale żem wene załapał ![]() pzdr all |
![]() |
![]() |
#1676 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Poziom: 61
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
Lokacja: tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Czarny Baran Bloker
Profesja: Knight
Gildia: Polish Warriors
Poziom: 23
Skille: 65/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Saney Wymiatasz !!!!!
Zaj**** pioseneczka !!!! Uwielbiam takie !! (przynajmniej moge kumpla tibiomania wnerwiac bo on ma straszny sters z tego powodu ![]() Napisz jescze z 2 ;D Pozdro !! może kiedyś wruce na lumke ;D
![]() |
#1678 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Saney: ...
Galf to hacker!1111 ^^ Ostatnio edytowany przez Upierz - 01-02-2007 o 08:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Guest
|
![]() Forum nie jest juz tam aktywne jak kiedys i jeszcze to zjebanie z zdjeciami kazdy teraz zajety soba Xd przykre ale prawdziwe
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Chciałeś to masz ![]() 1.Gdy w Tibie Grasz To Problemy w Szkole Masz, Granie Granie Tylko To Wchodzi Ci W Banie, Nałóg Narasta, Nerwy Nakłądają Się Na Siebie, Grać w Tibie, Ja To J*bie, Więc Kolego Koleżanko Przesmyśl To Wypowiedzianko, Żebyś Później Problemów Nie Miał, żebyś później rodzicom nie ściemniał że jakiejś lekcji nie miałeś, okłamałeś, z niej zwiałeś, bo niby grać musiałeś, nie musiałeś nie okłamuj sie, to nałóg te słowa ostrzegą Cię, a więc jeb tibie, powiedz jej stop, a napewno to będzie twój z życiu dobry krok. Ref. Prestań Grać, Prestań Noce Zarywać, Nie Okłamuj Się, To Jest Nałóg, Te Słowa Ostrzegaja Cię. x2 ![]() 2. Noce Zarywasz, bo masz chęć aby być lepszy niż ja, oni i reszta, chcesz być najlepszy, w tibi układa się, lvl-le, mlv-le zdobywasz ale real życie w tym czasie przegrywasz, wszyscy odwracają od Ciebie się, nie wiesz kto z kim i gdzie spotyka się, kiedyś poinformowany, dobrze akceptowany, teraz koledzy unikają Cię, co może nie zgodzisz ze mną się? Nie okłamuj się ani mnie, to przez Tibie, więc razem ze mną, powiedz jej STOP, to będzie dobry w życiu krok, obudzisz się, wszystko wróci to stanu poprzedniego więc kolego nie marnuj się powiedz ze mną "J*bać Tibie". Ref. Prestań Grać, Prestań Noce Zarywać, Nie Okłamuj Się, To Jest Nałóg, Te Słowa Ostrzegaja Cię. x2 ![]() PZDR ALL ![]() ![]() |
|
![]() |