Tak Tibia teraz to zwykła strzelanka ,pokaż mi kolego gdzie tu teraz potrzbene jest PvP?bo ja jakoś nie moge tego dostrzec.Obecnie w Tibi liczy się lvl i mlvl i ewentualnie troche refleks ale to tez nie jest konieczne i taka jest prawda i osoby które znają sie choć troche na tej grz eprzyznają mi racje.
Hmmh Azux z kolegą 70 lvl?ciekawe z kim bo ja jakoś nie pamiętam

był ze mna Piomos ale nie zdążył mi pomóc bo cyłeś zbyt słaby

no widzisz ty sie mnie pytasz czy osiągnąłem 70 lvl to odpowiem że nie nie udało mi się.A ja się ciebie zapytam czy kiedykowielk osiągnołeś choc połowe tego co ja.A wiesz co mam na myśli?Nie lvl czy mlvl ale mam na myśli przyjaciół ,szczunek wsród ludzi i zaufanie.Usiądź teraz i na spokojnie przemyśl to.Bo wiesz nie zawsze liczy sie tylko lvl liczy się to w jaki sposób ludzie ciebie postrzegają i czy cie szanują a ja na brak tego nie narzekałem.A jesli mi nie wierzysz to możesz sie zapytać ludzi oni to potwierdzą.A jak ciebie lduzie postrzegali?Spotkałem się z określeniem złodziej ,oszust ,Pk-er obecnie.Więc teraz porównaj który z nas więcej osiągnął.
A co do tego czemu nie gram to odpowiedź jest prosta po prostu wyrosłem z tej gry.Ja ne przejmowałem się moimi śmierciami nie interesowały mnie one a tak naprawde grać skończyłem już 2 lata temu a tka na dobre rok temu po to żeby cieszyc się zyciem i w pełni z niego korzystać a nie być uzależnionym od tej gry jak 75% osób które "onanizowały" sie przy twoim filmiku w tym ty.Ja się oragnołem 2 lata temu ciekawe kiedy ty to zrobisz bo jak narazie nie dorosłeś żeby stac się normalną częścią naszego i tka już corego społeczeństwa polskiego.Bo jak narazie oceniasz ludzie na podstawie wartości z Tibi a to jest błąd.
A co do duela 1 vs 1 to jest to bez sensu w chwili obecnej ponieważ moje PvP w tym przypadku wogóle się nie przyda a o wygranej zadecycuje twoj wiekszy lvl i mlvl wiec nasza walka to byłaby przysłowiowa walka z wiatrakami w moim wypadku.