Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-02-2007, 13:40   #61
Mateuszek10
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glonsher Pokaż post
Film pokazuje jakim kozakiem mozna byc majac bp sd i 62lvl .

Widac rowniez jaka boska profesja jest knight .
Hail Druid Powah ;d
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-02-2007, 13:56   #62
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
Knight mathoff ma numer GG 2183802
Domyślny

Tiaa... Azux, nie przeginaj... z tego co wiem, też padłeś parę razy... i z tego co wiem, to TY siedziałeś w dp...
Ale może wiem za mało, tak jak ty, pisząc te rzeczy o Bloodzie.
No i zniżasz się do poziomu... "itanz plax'ów".

~~Mathoff
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

Paragraf 22, uczymy sie czytać.
Knight mathoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 14:05   #63
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

12:56 Ghost Cashaul [62]: wyslalem juz

ale wkret xD

filmik wyjebany ;D
Vepertoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 14:13   #64
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

ta azus to czemu sam nie wrzuciles tego filmu tutaj?
Lenrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 14:53   #65
Piomos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK

Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 170
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight mathoff Pokaż post
Tiaa... Azux, nie przeginaj... z tego co wiem, też padłeś parę razy... i z tego co wiem, to TY siedziałeś w dp...
Ale może wiem za mało, tak jak ty, pisząc te rzeczy o Bloodzie.
No i zniżasz się do poziomu... "itanz plax'ów".

~~Mathoff
Nie wspomne co Sattor z nim zrobil na moich oczach. Padl szybciej niz te ofiary na filmiku...
Co do siedzenia w depot: Ghost~ w ostatnich miesiacach tylko tam przesiadywal. Jego brat tez... No coz, rodzinne.
Piomos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 15:39   #66
Pain
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Kraków

Imię: Ise
Gildia: Wlatcy Móch
Świat: Selena
Pain ma numer GG 9791880
Domyślny

Film genialny, chyba najlepszy jaki w życiu widziałem ;D Taki loot, debile te yellow wbijali nawet rs nie zrobiłeś
Pain jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 16:11   #67
Maciek008
Użytkownik Forum

Maciek008's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
Domyślny

najz 9/10 loot tez dobry ale jak ktos powiedzial teraz pkowanie nei sztuka jak sa tibia- boty P

Użytkowniku! Przed założeniem nowego tematu obejrz to:
http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm
Maciek008 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 16:40   #68
zly mag
Użytkownik forum

zly mag's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Brak ikony =)

Film wypasiony. Dawno takiego nie wiedziałem choć sporo ich ogladam. Gzz man ;]
A co do tego cip bota, 2 lata temu takie akcje nie miały by miejsca? Chwila zastanowienia... Wiekszość ludzi jechała na botach i ty tez musiałes bo inaczej szans bys nie miał. Nie jestem zwolennikiem cipbotta ale w sumie zwiekszyło to szanse pomiedzy graczami. A wracajac do filmu, czy ten gość nie dałby sobie rady bez cipbota? Wiekszać akcji jest z ew'em, do tego bot ci nie potrzebny.

Ps. A pamietacie stare czasy jak nie było pz na tratwach? Wtedy się robiło masskilling dopiero, a nie trzeba było do tego żadnego pvp. Wiec skończcie pier***. plx

Ostatnio edytowany przez zly mag - 03-02-2007 o 17:01.
zly mag jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 17:29   #69
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Poziom: 58
Domyślny

Już dobrze dobrze biedne dzieci przestańcie sie onanizować przy tym filmiku bo wam to źle na zdrowie podziała bo pamiętajcie co za dużo to nie zdrowono popatrzmy na to racjonalnie od czasu jak Cipy wprowadziły swojego Bota nie można mówić o czynności która nazywa się Pk-owaniem.Nie można nazwać kogoś osobą która ma jakieś niesamowite umiejętności i itp.Teraz przy zabijaniu innych po prostu liczy się lvl i mlvl.Więc przestańcie nazywac to "msitrzostwem" bo ten filmik nie zasługuje na to miano.Obecnie aby kogoś zabic wystarczy naciskac na przemian np.F1-SD i F2-leczenie + ewentualnie Wave.Na tym polega cały wysiłek no i prawde mówiąc nie jest on zbyt wielki.Każda osoba która choć jakis czas grała w Tibie można w łatwy sposób tak oto Pk-ować.
Hehe Piomos jak zobaczyłem jeden z Twoich postów to mi sie przypomniałojeszcze na dawnej Tibi jak nie było "Cip Bota" dałem mu małą szkołę zabijaniaw sumie ile on wtedy wytrzymał?Z 2-3 min?Wiem że szybko się złożył prawde mówiąc.Liczyłem że będziesz musiał mi pomoć a tu bęc i nawet dla Ciebie nie było robotywięc patrząc na ten filmik i przypominając sobie tamte wydarzenia widze jak dużo zmienił ten update który wprowadzil "Cip bota".Dzięki niemu każdy "przysłowiowy" leszcz może zostać "kozakiem" i podniecać sie jak 14 letnie dzieci "onanizują" się oglądając jego filmik.No naprawde bravo Cip Soft ale w tym momęcie idea tej gry i idea rywalizacji upadła.Również doświadczenie i skille które zdobywałem przez tyle lat gry są obcnie bezwartościowe więc dlatego w tą gre nie gram xD
Ale Piomos jakbyś potrzebował pomocy z tą gildia daj mi znać zawsze moge pomóc xD
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 17:35   #70
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor Pokaż post
Już dobrze dobrze biedne dzieci przestańcie sie onanizować przy tym filmiku bo wam to źle na zdrowie podziała bo pamiętajcie co za dużo to nie zdrowono popatrzmy na to racjonalnie od czasu jak Cipy wprowadziły swojego Bota nie można mówić o czynności która nazywa się Pk-owaniem.Nie można nazwać kogoś osobą która ma jakieś niesamowite umiejętności i itp.Teraz przy zabijaniu innych po prostu liczy się lvl i mlvl.Więc przestańcie nazywac to "msitrzostwem" bo ten filmik nie zasługuje na to miano.Obecnie aby kogoś zabic wystarczy naciskac na przemian np.F1-SD i F2-leczenie + ewentualnie Wave.Na tym polega cały wysiłek no i prawde mówiąc nie jest on zbyt wielki.Każda osoba która choć jakis czas grała w Tibie można w łatwy sposób tak oto Pk-ować.

No tak wystarczy tylko to robić...bo przecież tibia to strzelanka a nie mmoRPG (myle się?)

filmik...troche taki farciarski, że takich noobow spotykałeś ^^ ale cuż podobał mi się bardzo
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 18:32   #71
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Dla tych co uwazaja ten film za jeden z lepszych pk, polecam obejrzec akcje Brilliana Bhaldinga (czy jakos tak) z kolegami z Danubii (pod Tibia 7.3~). Mysle ze Paladinka mimo ze nie padl do dzis dnia to pamieta
stary 03-02-2007, 19:55   #72
Attarix
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 02 2007

Domyślny

Po prostu wypas !! Czegos takiego jescze nie widzialem
Attarix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 23:21   #73
Azux the Sorcerer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Ankrahmun

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sprzedany...
Poziom: 89
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Hehe Piomos jak zobaczyłem jeden z Twoich postów to mi sie przypomniałojeszcze na dawnej Tibi jak nie było "Cip Bota" dałem mu małą szkołę zabijaniaw sumie ile on wtedy wytrzymał?Z 2-3 min?Wiem że szybko się złożył prawde mówiąc.Liczyłem że będziesz musiał mi pomoć a tu bęc i nawet dla Ciebie nie było robotywięc patrząc na ten filmik i przypominając sobie tamte wydarzenia widze jak dużo zmienił ten update który wprowadzil "Cip bota".Dzięki niemu każdy "przysłowiowy" leszcz może zostać "kozakiem" i podniecać sie jak 14 letnie dzieci "onanizują" się oglądając jego filmik.
Rotfl padlem nie od ciebie tylko byl z toba jeszcze jakis mag i padlem na combo.. mialem jakies szanse? mialem 50 lvl ty 70 i byl z toba jeszce ten drugi i piomos.. A o padaniu to ty chyba wiesz najwiecej Piomos tez

Cytuj:
No naprawde bravo Cip Soft ale w tym momęcie idea tej gry i idea rywalizacji upadła.Również doświadczenie i skille które zdobywałem przez tyle lat gry są obcnie bezwartościowe więc dlatego w tą gre nie gram xD
Może lepiej jakbyś powiedzal niegram bo mnie zabijali?xD Miales kiedys 70 lvl

Ostatnio edytowany przez Azux the Sorcerer - 03-02-2007 o 23:31. Powód: bo tak
Azux the Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2007, 23:22   #74
Azux the Sorcerer
Użytkownik forum

Domyślny

Jak ty jestes takim "kozakiem" to chodz na 1 na 1, zawsze przychodziles pomnie w paru, zobaczymy moze co potrafisz sam
stary 03-02-2007, 23:31   #75
31337
Guest

Domyślny

Chciałem wyłączyć jak żeś 3 raz biegał po tym możcie -.-
Pozatym chujowe pvp. Ok, mogłeś nie mieć pota na geto 66 msa, ale czar 'utevo res "Demon skeleton' chyba miałes? Wiesz co by zrobił ten knajcik z 2-ręczną bronią jakby go siepały 2 dsy +ty z rozdzki+sd?? Padłby albo uciekł. (ja na lvlu 29 zjechałem 40+ knighta do black hp 2 samymi dsami - poddał się^^). A jak zabijesz jakiegoś sorca to bierz za wszelką cene któryś bp - a noż sd sie trafi.

Jak dla mnie to było polowanie na nooby - coz to za problem za**bac 62 msem 40 msa. Bez problemu byś padł na jecząc się exura gran gdyby oni mieli 2 fe - bo oczywiście z mort hura byś ich nie zdją w pore.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2007, 00:32   #76
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Poziom: 58
Domyślny

Tak Tibia teraz to zwykła strzelanka ,pokaż mi kolego gdzie tu teraz potrzbene jest PvP?bo ja jakoś nie moge tego dostrzec.Obecnie w Tibi liczy się lvl i mlvl i ewentualnie troche refleks ale to tez nie jest konieczne i taka jest prawda i osoby które znają sie choć troche na tej grz eprzyznają mi racje.
Hmmh Azux z kolegą 70 lvl?ciekawe z kim bo ja jakoś nie pamiętambył ze mna Piomos ale nie zdążył mi pomóc bo cyłeś zbyt słabyno widzisz ty sie mnie pytasz czy osiągnąłem 70 lvl to odpowiem że nie nie udało mi się.A ja się ciebie zapytam czy kiedykowielk osiągnołeś choc połowe tego co ja.A wiesz co mam na myśli?Nie lvl czy mlvl ale mam na myśli przyjaciół ,szczunek wsród ludzi i zaufanie.Usiądź teraz i na spokojnie przemyśl to.Bo wiesz nie zawsze liczy sie tylko lvl liczy się to w jaki sposób ludzie ciebie postrzegają i czy cie szanują a ja na brak tego nie narzekałem.A jesli mi nie wierzysz to możesz sie zapytać ludzi oni to potwierdzą.A jak ciebie lduzie postrzegali?Spotkałem się z określeniem złodziej ,oszust ,Pk-er obecnie.Więc teraz porównaj który z nas więcej osiągnął.
A co do tego czemu nie gram to odpowiedź jest prosta po prostu wyrosłem z tej gry.Ja ne przejmowałem się moimi śmierciami nie interesowały mnie one a tak naprawde grać skończyłem już 2 lata temu a tka na dobre rok temu po to żeby cieszyc się zyciem i w pełni z niego korzystać a nie być uzależnionym od tej gry jak 75% osób które "onanizowały" sie przy twoim filmiku w tym ty.Ja się oragnołem 2 lata temu ciekawe kiedy ty to zrobisz bo jak narazie nie dorosłeś żeby stac się normalną częścią naszego i tka już corego społeczeństwa polskiego.Bo jak narazie oceniasz ludzie na podstawie wartości z Tibi a to jest błąd.
A co do duela 1 vs 1 to jest to bez sensu w chwili obecnej ponieważ moje PvP w tym przypadku wogóle się nie przyda a o wygranej zadecycuje twoj wiekszy lvl i mlvl wiec nasza walka to byłaby przysłowiowa walka z wiatrakami w moim wypadku.
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2007, 01:41   #77
31337
Guest

Domyślny

Cytuj:
A co do duela 1 vs 1 to jest to bez sensu w chwili obecnej ponieważ moje PvP w tym przypadku wogóle się nie przyda
Pvp jak najbardziej się przyda. Summony, ms, dobór run... 20 lvli to nie aż taka przewaga. Np. on zacznie się leczyć na zołtym hp. Zjeżdżasz mu do zoltego z rozdzki. Wali z sd i ty po nim (ty prawie red - on mid. yellow) + zakładasz ssa. On ma exhausta i chce cie dobic (przeciez ma zolte hp) i ty dobijasz

Ostatnio edytowany przez 31337 - 04-02-2007 o 01:43.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2007, 01:51   #78
Glonsher
Użytkownik Forum

Glonsher's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glonsher
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 50
Domyślny

Pvp to nie tylko strzelanie z run panowie, to tez uciekanie, mwalle, odpowiednie korzystanie z ringow/amuletow.

:b
Glonsher jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2007, 10:18   #79
Azux the Sorcerer
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
A co do duela 1 vs 1 to jest to bez sensu w chwili obecnej ponieważ moje PvP w tym przypadku wogóle się nie przyda a o wygranej zadecycuje twoj wiekszy lvl i mlvl wiec nasza walka to byłaby przysłowiowa walka z wiatrakami w moim wypadku.
Po pierwsze to masz wzyszy mag niz ja i wychodzi na to samo, a pvp to nie tylko wciskanie klawiszy .. Powiedzales ze ja jestem leszczem ty jestes niczym w porownaniu domnie A ten sork ro byl Infetus jakos tak..
stary 04-02-2007, 10:29   #80
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica

Domyślny

Cytuj:
Tak Tibia teraz to zwykła strzelanka ,pokaż mi kolego gdzie tu teraz potrzbene jest PvP?bo ja jakoś nie moge tego dostrzec.Obecnie w Tibi liczy się lvl i mlvl i ewentualnie troche refleks ale to tez nie jest konieczne i taka jest prawda i osoby które znają sie choć troche na tej grz eprzyznają mi racje.
Hmmh Azux z kolegą 70 lvl?ciekawe z kim bo ja jakoś nie pamiętambył ze mna Piomos ale nie zdążył mi pomóc bo cyłeś zbyt słabyno widzisz ty sie mnie pytasz czy osiągnąłem 70 lvl to odpowiem że nie nie udało mi się.A ja się ciebie zapytam czy kiedykowielk osiągnołeś choc połowe tego co ja.A wiesz co mam na myśli?Nie lvl czy mlvl ale mam na myśli przyjaciół ,szczunek wsród ludzi i zaufanie.Usiądź teraz i na spokojnie przemyśl to.Bo wiesz nie zawsze liczy sie tylko lvl liczy się to w jaki sposób ludzie ciebie postrzegają i czy cie szanują a ja na brak tego nie narzekałem.A jesli mi nie wierzysz to możesz sie zapytać ludzi oni to potwierdzą.A jak ciebie lduzie postrzegali?Spotkałem się z określeniem złodziej ,oszust ,Pk-er obecnie.Więc teraz porównaj który z nas więcej osiągnął.
A co do tego czemu nie gram to odpowiedź jest prosta po prostu wyrosłem z tej gry.Ja ne przejmowałem się moimi śmierciami nie interesowały mnie one a tak naprawde grać skończyłem już 2 lata temu a tka na dobre rok temu po to żeby cieszyc się zyciem i w pełni z niego korzystać a nie być uzależnionym od tej gry jak 75% osób które "onanizowały" sie przy twoim filmiku w tym ty.Ja się oragnołem 2 lata temu ciekawe kiedy ty to zrobisz bo jak narazie nie dorosłeś żeby stac się normalną częścią naszego i tka już corego społeczeństwa polskiego.Bo jak narazie oceniasz ludzie na podstawie wartości z Tibi a to jest błąd.

Powiem Krótko - Smieci pierdol*** to jes tylko gra internetowa co mnie obchodzi co pomysli o mnie koles z kambodzy? albo czy bede miall szacunek u ludzi z Meksyku? facet wlaczam gre - expie, skiluje - wylaczam i to nie oznacza ze jestem uzalezniony - gram 2h-3h dziennie i ide na dwor, a jesli myslisz ze ty wlaczajac gre na 10h nie expisz tylko rozmawiasz z kolegami to nie tlumacz sobi ze uzywasz tibii jakos gg bo jestes uzalezniony -.^. Co do pvp od czasu cip bota nie liczy sie pvp? chlopcze widzialem 100+ lvle ktore z UE nie moga trafic w cel -.^, zreszta zeby uzyc cip bota to nie wszystko, trzeba go uzywac rozsadnie zeby nie uhac sie majac 1500 hp zamiast jebac sd w typa co ma 130hp~-.- Wiec kur** pomysl co za smieci piszesz bo wiekszosc twoich "przyjaciol" z tibii jakby dostala passy do twojego chara to by Cie zruc*** w du** i ukradla all items [moze by Cie nie zrookowal za te wszystkie lata spedzone razem] Mysl Facet Mysl .

Azux bes kitu jestes z Lubina ? tak pisze w location tego chara co nim pekowales No No widac ze nasz rejon wymiata xD ja jestem z Legnicy Good Luck czekam na next filmik
Vepertoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania