Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 11:51   #134
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piomos Pokaż post
Ocenilem cie po wypowiedzi, ktora napisales w moja strone, glupcze. Skoro interesuje cie tak bardzo zycie realne i probujesz nam to udowodnic to zabieraj dupe za pas i nie udzielaj sie na forum o grze. Jestem pewien, zes mlodszy odemnie i glupszy zarazem, bo nawet konstruktywnej krytyki nie umiesz napisac.

"bes kitu" - niezly rodzynek
Oceniasz mnie po wypowiedziach tak? to ładnie oceniasz skoro ich nawet nie czytasz... moze powiesz ze czytasz jes dokladnie? skoro w jednym poscie wyraznie napisalem ze mam 18 lat nieskonczone.. nie wiem czy jestem mlodszy ale na pewno nie uwazam sie za glupszego... za to po twoich wypowiedziach mozna stwierdzic jaki ty jestes boski, co ty nie wiesz, jaki inteligentny... a zaczelo sie od tego ze ty i tobie podobni ocenili autora filmu jako "sierote" tylko narazie widze ze to on nakrecil bardzo ciekawy film pk a Ty sam tylko drzesz jape ze jestes boski gracz, ze znasz wszystkich, wogole jestes taki zajebisty, co to nie ty... nakrec film pk, wrzuc zobaczymy czy masz takie boskie pvp i zajebistych kolegow [nie uzywaj hotkeyow bo to przeciez nie pvp - oczywscie chcesz uzyc czaru np. exura gran to pisz to - NIE UZYWAJ HOTKEYOW bo bedziesz noob !!] zycze powodzenia w dalszym zwalczaniu wszystkiego i wszytkich

Trzymaj sie Ziomus )) Bo ja wcale sie wrogo do Ciebie nie nastawiam )) moze w rl nie jest tak zle z toba... powiedz chodzisz czasem z kumplami na piwo? albo z dziewczyna do kina? czy piwo pijesz w domu przy tibii a niedziewczyny nie masz lub tez gra z toba w tibie ? ....

Pozdrawiam - Twój Vepe~
Vepertoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem