Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-02-2007, 20:52   #121
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 58
Domyślny

Vepertoon
Ja po prostu staram się udowodnić co niektórym że nie śa tacy super jak im się wydaje.Ja nie jestem idealnym i nie uważam siebie za takiego ale niektórzy sa skłonni tak się nazwać i jeste tu po to aby tkaim ludziom wytykać ich błędy.No i masz racje ja swojego zdania nie zmienie bo uważam że mma racje ale nie każdy musi uważać tak samo wystarczy że pdoa mi jakieś normalne i trzeźwe anty argumenty.I PvP to dla mnie umiejętność celolowania w innego i leczenia się jka i robienia uników przed dostawaniem ale nie uciekanie w dal(to tak na marginesie).
Lenrock
A co ty tak z tym pro?Nauczyłeś się jednego obcojęzycznego słowa i szpanujesz?Gratuluje kolego.Ja w samozachwyt nie wpadłem i nie planuje wpadać ponieważ wiem że nie jestem idealny i mam wiele wad.Po prostu chce ci udowodnić jakim "prostakiem" jesteś bo niestety kreujesz się na osobe wybitną ale na tą kreacje mogą się jedynie złapać tanie "Polaczki".No oczywiscie że tobie nie przyznam racji bo jesteś w błedzie ale jeśli ktoś mówi prawdziwe sentencje to oczywiście przyznam mu racje np. przyznałem racje Zamiemu jak powiedział że Lemmy jest bogiem (w sensie umiejętności muzycnzych oczywiscie bo jak to sam Lemmy stwierdził on nie jest Bogiem bo Bóg jest od niego o głowe wyższy).A ja nie msuze nic pisać po angielsku bo sam dobrze znam swoje umiejętności i nikomu nic nie msuze udowadniać w szczególności tobie.
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-02-2007, 21:02   #122
Piomos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK

Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 170
Domyślny

Vepertoon, glupota twoja nie zna granic. Przeczytaj to co napisales i pomysl nastepnym razem. Z pewnoscia wiem wiecej niz ty o tym co sie dzialo/dzieje na Antice, wiec radzilbym sie nie osmieszac tym pseudo cynicznym postem w moja strone.
Piomos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 21:08   #123
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor Pokaż post
Vepertoon
Ja po prostu staram się udowodnić co niektórym że nie śa tacy super jak im się wydaje.Ja nie jestem idealnym i nie uważam siebie za takiego ale niektórzy sa skłonni tak się nazwać i jeste tu po to aby tkaim ludziom wytykać ich błędy.No i masz racje ja swojego zdania nie zmienie bo uważam że mma racje ale nie każdy musi uważać tak samo wystarczy że pdoa mi jakieś normalne i trzeźwe anty argumenty.I PvP to dla mnie umiejętność celolowania w innego i leczenia się jka i robienia uników przed dostawaniem ale nie uciekanie w dal(to tak na marginesie).
Lenrock
A co ty tak z tym pro?Nauczyłeś się jednego obcojęzycznego słowa i szpanujesz?Gratuluje kolego.Ja w samozachwyt nie wpadłem i nie planuje wpadać ponieważ wiem że nie jestem idealny i mam wiele wad.Po prostu chce ci udowodnić jakim "prostakiem" jesteś bo niestety kreujesz się na osobe wybitną ale na tą kreacje mogą się jedynie złapać tanie "Polaczki".No oczywiscie że tobie nie przyznam racji bo jesteś w błedzie ale jeśli ktoś mówi prawdziwe sentencje to oczywiście przyznam mu racje np. przyznałem racje Zamiemu jak powiedział że Lemmy jest bogiem (w sensie umiejętności muzycnzych oczywiscie bo jak to sam Lemmy stwierdził on nie jest Bogiem bo Bóg jest od niego o głowe wyższy).A ja nie msuze nic pisać po angielsku bo sam dobrze znam swoje umiejętności i nikomu nic nie msuze udowadniać w szczególności tobie.
propropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropro.
ale ze mnie kozak. widzisz juz po twoim poscie mozna wywnioskowac ze jestes idiotą. jak mozesz powiedziec ze jestem prostakiem po tym jak wypowiedzialem sie na temat pvp w wirtualnej grze? mozesz mnie poznac na rl, jezeli stwierdzisz na podstawie rozmow ze mną, mojej wiedzy, mojego zachowania, charakteru, ubioru, ze jestem prostakiem - wtedy ok. moze i jestes 'dorosly' jak to mowiles, ale zachowujesz sie jak gowniez
Lenrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 21:24   #124
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piomos Pokaż post
Vepertoon, glupota twoja nie zna granic. Przeczytaj to co napisales i pomysl nastepnym razem. Z pewnoscia wiem wiecej niz ty o tym co sie dzialo/dzieje na Antice, wiec radzilbym sie nie osmieszac tym pseudo cynicznym postem w moja strone.
nazwales mnie glupcem? tylko na wypowiedziach zwiazanych z gra internetowa tak? to ja Ci cos powiesz... prawdziwym debilem jestes Ty, skoro oceniasz w tych kategoriach, co wiecej gówno mnie obchodzi co sie dzieje na antice, hibernie, morganie czy jakim innym zafajdanym swiecie w tibii bo to jest tylko troche pikseli. Przede wszystkim interesuje mnie co sie dzieje w moim zyciu rl, niestey sa takie pustaki jak ty dla ktorych tibia to wszystko lub wiekszosc... chlopcze za bardzo sie pochlaniasz w tej grze... a to nie dobrze... i nie probuj mi odcinac mowiac ze jestem kretynem itd.. nie trafiaja do mnie slowa takich ludzi jak ty czyli mowiac po polsku "Mów do ręki bo głowa nie słucha"

Pozdrawiam
Vepertoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 21:38   #125
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
propropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropro.
ale ze mnie kozak. widzisz juz po twoim poscie mozna wywnioskowac ze jestes idiotą. jak mozesz powiedziec ze jestem prostakiem po tym jak wypowiedzialem sie na temat pvp w wirtualnej grze? mozesz mnie poznac na rl, jezeli stwierdzisz na podstawie rozmow ze mną, mojej wiedzy, mojego zachowania, charakteru, ubioru, ze jestem prostakiem - wtedy ok. moze i jestes 'dorosly' jak to mowiles, ale zachowujesz sie jak gowniez

W pełni się z Tobą zgadzam.
Nirvy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 21:48   #126
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Gildia: Ndrangheta
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
Knight mathoff ma numer GG 2183802
Domyślny

I jeszcze troche, i kopa mu, i błotem, i... o kurcze, ale cię trafił tym surowym pierogiem, no prosto w twarz! Oddaj mu! Tak, gryzienie to dobry pomysł...

Panowie, to była dyskusja o filmie, potem o pvp... a teraz o tym, kto jest większym głupcem... co z kolei nie świadczy zbyt dobrze o was wszystkich... nie sądzicie? Wyszło 7 stron spammu.

Nie będę mówił, że z tego co wiem Zami, jeśli idzie o najstarszych Polaków na Antice... mógłby być jednak pewnym autorytetem...

Nie będę mówił, że pisanie czterech linijek słowa "pro" na złość drugiej osobie... trochę Pro~... o tej osobie świadczy...

Zacytuję prosiaczka: "Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to".

Nie mówiąc tego proponuję zakończyć dyskusję, która do niczego nie prowadzi, bo przecież nikt z was i tak nie przyzna racji drugiemu... taka ludzka natura.

</mathoff>
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

Paragraf 22, uczymy sie czytać.
Knight mathoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 22:23   #127
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Lenrock
Wiesz po czym uznałem że jesteś prostakiem?Nie po tym co sądzisz o Tibi i nie po tym jakie masz zdanie na temat tej gry.Wywnioskowałem to po formie twoich wypowiedzi które piszesz na tym forum.Są one niepoprawne gramatycznie i zapewne nie prezentuja poziomu twojego wieku.A po tym co napsałes w ostatnim poście śmiem stwierdzić że jesteś głupcem.I wierz mi nie musze spotykac ciebie na żywo aby stwierdzić te dwie rzeczy i również nie musze widzieć twojego ubioru bo pamiętaj "nie szata zdobi człowieka" i liczy się to co ma się w głowie a nie to jak sie wygląda.
Nirvy
Nie podlizuj mu się to ci nic nie da.
stary 05-02-2007, 22:28   #128
Theand
Zbanowany

Theand's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin

Domyślny

tyle stron o zwykłe pk z fartem ; ) napatoczyło mu się kilku noobków bez uhów i wszyscy tak to wychwalają .
73 EK DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16951
88 RP DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16952
74 RP DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16953
O to moje pk choć nie solo , ale sądze , że jest bardziej ciekawsze niż to -.-
Jeżeli ktoś ma ochote wystawić commenta z o to tego pk zapraszam do mojego tematu :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111447

Ostatnio edytowany przez Theand - 05-02-2007 o 22:41.
Theand jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 22:48   #129
Thebill
Użytkownik Forum

Thebill's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Thebill ma numer GG 2474780
Domyślny

Film jest dobry raczej ze względu na akcje i fragi, żadnych specjalnych zdolności pvp tam nie ma...
But we are united in our fate. Our fate is to kill.
We were not born this way, we chose it out of our own free will!
But it was a decision of no return…”

Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso
Thebill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 23:38   #130
Drutec
Guest

Domyślny

@Co do filmu - widzialem wiele podobnych filmow jeszcze za czasow 7.6 wtedy to sie nazywalo pk... Teraz jest coraz mniej tego typu ale co jak co, ten jest ladny i przyjemny dla oka. Btw. to niezlego ten sorc co krecil mial farta, ze tyle noobow bylo w Ab~

@Co do topicu... n/c robicie tutaj takie bydlo, ze az przykro patrzec >_<
...

Ostatnio edytowany przez Drutec - 05-02-2007 o 23:39.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 09:30   #131
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Domyślny

Wychodze - dalsze klotnie nie maja sensu bytu... przedstawilem swoje postulaty [nie jestem od Kononowicza] i nic tu po mnie... ale powiem szczerze Sattor ze Lenrock ma wiecej rozumu niz ty ... mimo jego szorstkich odpowiedzi w twoja strone, smiem twierdzic ze wie o starej tibii wiecej niz ty i nie ocenia ludzi po 4 postach na forum, jestem pewny ze mimo iz on Cie zdenerwowal, to on siedzi przed komputerem calkowicie spokojny i sadzi ze na rl mozesz byc w porzadku... wiec sory daj se siana... mozesz pisac "komplementy" w moja strone, ja juz na pewno nie odpisze, nie bede wdawal w ta dyskusje bardziej

Pozdrawiam
stary 06-02-2007, 10:09   #132
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

08:49 Ghost Cashaul [62]: i will pwned
Piękna mieszanka dwóch czasów. ;]

08:54 Lord Krusaid [107]: 08:51 Ganzo de Antica [19]: this guy is killing people
Co tam, że 2 minuty wcześniej Ganzo pomógł dla Ghosta zabić jakąś gościówę blokują jej drogę.

09:00 Ghost Cashaul [62]: i will die
Dobre, ale prorokiem nie będziesz.

Całkiem fajne, na końcu się dopiero rozkręciło, bo na początku żadnej konkretnej walki nie było... raz piszący, dwa przyblokowana gościówa. ;]
Przez większośc czasu myślałem, że na Antice nie znają takiego czegoś jak UH, wszyscy exurą gran jechali. ;]
Hmm, no i faktycznie rycek wymiata. Ghost lany, ale nic sobie z tego nie robi, pisze tylko do widzów. XD
stary 06-02-2007, 11:09   #133
Piomos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK

Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 170
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vepertoon Pokaż post
nazwales mnie glupcem? tylko na wypowiedziach zwiazanych z gra internetowa tak? to ja Ci cos powiesz... prawdziwym debilem jestes Ty, skoro oceniasz w tych kategoriach, co wiecej gówno mnie obchodzi co sie dzieje na antice, hibernie, morganie czy jakim innym zafajdanym swiecie w tibii bo to jest tylko troche pikseli. Przede wszystkim interesuje mnie co sie dzieje w moim zyciu rl, niestey sa takie pustaki jak ty dla ktorych tibia to wszystko lub wiekszosc... chlopcze za bardzo sie pochlaniasz w tej grze... a to nie dobrze... i nie probuj mi odcinac mowiac ze jestem kretynem itd.. nie trafiaja do mnie slowa takich ludzi jak ty czyli mowiac po polsku "Mów do ręki bo głowa nie słucha"

Pozdrawiam
Ocenilem cie po wypowiedzi, ktora napisales w moja strone, glupcze. Skoro interesuje cie tak bardzo zycie realne i probujesz nam to udowodnic to zabieraj dupe za pas i nie udzielaj sie na forum o grze. Jestem pewien, zes mlodszy odemnie i glupszy zarazem, bo nawet konstruktywnej krytyki nie umiesz napisac.

"bes kitu" - niezly rodzynek
Piomos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 11:51   #134
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piomos Pokaż post
Ocenilem cie po wypowiedzi, ktora napisales w moja strone, glupcze. Skoro interesuje cie tak bardzo zycie realne i probujesz nam to udowodnic to zabieraj dupe za pas i nie udzielaj sie na forum o grze. Jestem pewien, zes mlodszy odemnie i glupszy zarazem, bo nawet konstruktywnej krytyki nie umiesz napisac.

"bes kitu" - niezly rodzynek
Oceniasz mnie po wypowiedziach tak? to ładnie oceniasz skoro ich nawet nie czytasz... moze powiesz ze czytasz jes dokladnie? skoro w jednym poscie wyraznie napisalem ze mam 18 lat nieskonczone.. nie wiem czy jestem mlodszy ale na pewno nie uwazam sie za glupszego... za to po twoich wypowiedziach mozna stwierdzic jaki ty jestes boski, co ty nie wiesz, jaki inteligentny... a zaczelo sie od tego ze ty i tobie podobni ocenili autora filmu jako "sierote" tylko narazie widze ze to on nakrecil bardzo ciekawy film pk a Ty sam tylko drzesz jape ze jestes boski gracz, ze znasz wszystkich, wogole jestes taki zajebisty, co to nie ty... nakrec film pk, wrzuc zobaczymy czy masz takie boskie pvp i zajebistych kolegow [nie uzywaj hotkeyow bo to przeciez nie pvp - oczywscie chcesz uzyc czaru np. exura gran to pisz to - NIE UZYWAJ HOTKEYOW bo bedziesz noob !!] zycze powodzenia w dalszym zwalczaniu wszystkiego i wszytkich

Trzymaj sie Ziomus )) Bo ja wcale sie wrogo do Ciebie nie nastawiam )) moze w rl nie jest tak zle z toba... powiedz chodzisz czasem z kumplami na piwo? albo z dziewczyna do kina? czy piwo pijesz w domu przy tibii a niedziewczyny nie masz lub tez gra z toba w tibie ? ....

Pozdrawiam - Twój Vepe~
stary 06-02-2007, 19:20   #135
slimaczek
Użytkownik Forum

slimaczek's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan

Imię: Topork
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
slimaczek ma numer GG 1217938
Domyślny

Film jest dobry, prezentujesz jako takie dobre PvP (co prawda teraz PvP to prawie nic, gdyż nie ma już trapów, aima runami w graczy, a i zamiast uciekać i się uleczyć to często stałeś w miejscu), a poza tym miałeś dużego farta z uwagi na loot i nooby-ofiary. Pierwsza ofiara w ogóle nie zdążyła się uhnąć, czy tak trudno jest nacisnąć na F12/F5?. Druga ofiara miała UHy w bp a w ogóle ich nie używała, nie mówiąc już o innych osobach, które zamiast exury vity / UH rune używają exury gran, albo co gorsza zwykłej exury <spada_z_krzesla>. Knight używał followa, a jak zszedłeś na niższe piętro, to mineło z 10sec zanim się połapał że nie ma cie na powierzchni, na dodatek exori uderzał na green hp.
Przypomina mi się taki filmik 80~ms z Antici, kiedy jeszcze nie było skull systemu (10~ fragów, bdb. loot), lub 15rp w Thais (20 ofiar, a na dodatek bez red skulla).

Ostatnio edytowany przez slimaczek - 06-02-2007 o 19:24.
slimaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 20:40   #136
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Vepertoon
Hmmh moge ci powiedzieć że jesteś w wielkim błędzie "kolego" (pomine to że się ośmieszyłeś pisząc kontr posta na post Piomosa skoro predzej napsaiłeś że już więcej sie tutaj nie "odezwiesz").A więc po pierwsze nigdy nie stwierdziłem że wiem o starej Tibi więcej od niego bo ja tak naprawde mało wiem.Nikt nie może powiedzieć że wie dużo bo dużo wiedzą tylko twórcy tej gry którzy ja zaprojektowali.Po 2 nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nie zrozumiałeś po czym ja go oceniałem.Oceniałem go po prostackim języku jakiego używał i po jego bardzo dziecinnym zachowaniu jakie sobą prezentował.Osoba na poziomie nie zachowuje się w taki sposób.I pamietaj może ty tego również nie wiesz ale po wypowiedzi pisanej można bardzo dużo informacji wywnioskować na temat jej autora nawet nie trzeba z nim rozmawiać (jestem dosyć dobrym obserwatorem).Po 3 ja się wogóle nie denerwuje a to co pisze są to tylko moje spostrzeżenia na temat jego osoby które wywnioskowałem na podstawie suchych faktów znajdujących się w jego poscie.A teraz patrząc na twoją wypowiedź wnioskuje że jesteś bardzo słabym obserwatorem i nie potrafisz wyłapać sensu wypowiedzi i co się z tym wiąrze nie umiesz ocenić człowieka na podstawie słowa pisanego.Bo jestem pewny że Lenrock czytając moje posty strasznie sie denerwuje i mocno one go irytują i przez to jego odpowiedzi są aż tak bardzo nieskładne i dziecinne (fakt że tyle razy powtórzył słowo pro).A na zakończenie dodam że nie możesz oceniać ludzi (stwierdziłeś że Lenrock jest mądrzejszy odmenie) tylko dlatego że żekomo widzą więcej o Tibi ponieważ to jest zwykła gra i wiedza o niej wogóle się nie przyda liczy się tylko ta wiedza którą będziesz mógł wykorzystać w życiu.Patrząc na twoja "kontre" na Piomosa wypowiedź śmiem twierdzić że również nie jesteś mistrzem w formułowaniu wypowiedzi ale może spowodował to stres.
stary 06-02-2007, 21:16   #137
Tom@sz
Guest

Domyślny

Tomasz chciec wiecej
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 21:29   #138
Native16
Zbanowany

Native16's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
Domyślny

Film Jest Cool 10/10

Szkoda Ze nie Urzyles Ue or Some~~

Ale i Tak maax Gz Zwlaszcza Tamten Fuux Z Tymi 3 Typami
Native16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 21:57   #139
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor Pokaż post
Vepertoon
Hmmh moge ci powiedzieć że jesteś w wielkim błędzie "kolego" (pomine to że się ośmieszyłeś pisząc kontr posta na post Piomosa skoro predzej napsaiłeś że już więcej sie tutaj nie "odezwiesz").A więc po pierwsze nigdy nie stwierdziłem że wiem o starej Tibi więcej od niego bo ja tak naprawde mało wiem.Nikt nie może powiedzieć że wie dużo bo dużo wiedzą tylko twórcy tej gry którzy ja zaprojektowali.Po 2 nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nie zrozumiałeś po czym ja go oceniałem.Oceniałem go po prostackim języku jakiego używał i po jego bardzo dziecinnym zachowaniu jakie sobą prezentował.Osoba na poziomie nie zachowuje się w taki sposób.I pamietaj może ty tego również nie wiesz ale po wypowiedzi pisanej można bardzo dużo informacji wywnioskować na temat jej autora nawet nie trzeba z nim rozmawiać (jestem dosyć dobrym obserwatorem).Po 3 ja się wogóle nie denerwuje a to co pisze są to tylko moje spostrzeżenia na temat jego osoby które wywnioskowałem na podstawie suchych faktów znajdujących się w jego poscie.A teraz patrząc na twoją wypowiedź wnioskuje że jesteś bardzo słabym obserwatorem i nie potrafisz wyłapać sensu wypowiedzi i co się z tym wiąrze nie umiesz ocenić człowieka na podstawie słowa pisanego.Bo jestem pewny że Lenrock czytając moje posty strasznie sie denerwuje i mocno one go irytują i przez to jego odpowiedzi są aż tak bardzo nieskładne i dziecinne (fakt że tyle razy powtórzył słowo pro).A na zakończenie dodam że nie możesz oceniać ludzi (stwierdziłeś że Lenrock jest mądrzejszy odmenie) tylko dlatego że żekomo widzą więcej o Tibi ponieważ to jest zwykła gra i wiedza o niej wogóle się nie przyda liczy się tylko ta wiedza którą będziesz mógł wykorzystać w życiu.Patrząc na twoja "kontre" na Piomosa wypowiedź śmiem twierdzić że również nie jesteś mistrzem w formułowaniu wypowiedzi ale może spowodował to stres.

Teraz to sie znow osmiesze bo mialem nie pisac ale co mi zalezy

Widzisz razem z Pio~ postawiliscie sie przeciwko Lenrockowi, Pio~ zawziol sie takze na mnie. Klocimy sie o pvp jakiegos gracza, wiesz o co mi chodzi? ze wy ocenilscie tego gracza, a nie jego umiejetnosci.. od razu bylo ze jest cienki ze go ubjecie itd.. ale jakby nie patrzec ten gracz ubil okolo 8~osob i nie padl o lvlach podobnych do niego... ale wy nie wjechaliscie na film tylko na niego bo z jakis powodow go nie lubicie, ja ocenilem film obiektywnie, dla mnie gracz zaprezentowal dobre "pvp" i ladnie sie rozprawil z przeciwnikami ale ty zaraz mi powiesz ze to nie bylo pvp.. Wiec moze po prostu zostawmy to? Wczesniej powiedzialem ze uwazam Cie za mnie humm madrego? od Lenrocka ale nie powiedzialem ze jestes glupi... o Pio~ to powiedzialem w jakims poscie ale wiem ze nie powinienem tego robic, nie lubie jak sie mnie ocenia po postach na forum, jednak sam ocenilem innych.. to bylo glupie zadnego z was trojga nie uwazam za glupca, bo same wypowiedzi [chodzi mi o estetyke, w miare trzymanie sie ortografii i sens] są inteligentne i na poziomie, mimo ze wszyscy sie guminy juz w tym o co biega, wiec moze zakopmy topor wojenny i dajmy sobie juz spokoj.

Pozdrawiam Vepe ~
stary 06-02-2007, 23:44   #140
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Na jakiej podstawie stweirdziłeś że on jest mądrzejszy odemnie?
"Polowanie" Ghosta nie uważam za jakiś niesamowity wyczyn bo zabijał on postacie około 40 lvla a on sam ma 62 lvl więc jednak jest to jakaś róznica (około 20-10 lvli wieć jest to spora różnica w dm-matematyka się kłania kolego).
Nie kłóce się o PvP ja tylko udowadniam moje racje i "pokazuje" wam że jesteście w błędzie zacytuje ciebie aby ci to udowodnić: "ubil okolo 8~osob i nie padl o lvlach podobnych do niego..." jak wyżej napsałem róznica lvli była sporo bo około 20-10 więc tu oto się mylisz kolego.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania