Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fragles
Na początku myślałem że będzie kolejny noob pking by pl. Po tekstach "jak wyłączyć party" itp. Już nawet miałem zamiar wyłączyć, jednak coś mnie podkusiło obejrzeć dalej. I w sumie nie żałuje  Końcówka fajna. Z tym 57 to w sumie jakiś fart - albo miał lagi/freezy albo jego pvp hmm... no comment.
I tak najlepszą częścią filmu która oddaje duch polskiego teamu jest wszechobecna walka o loot albo próby podpierdzielania.
Jedynie nagrywający pokazał klase i nie latał jak sęp bawiąc się "trupem". Ciekawe czy to z powodu kamery czy kultury osobistej...
Ale to już inna kwestia.
|
Tak to jest noobostwo xD , przy zabijaniu może każdy sobie kradnie loota ale to raczej z ciekawości bo i tak loot idzie na runki ,main chary etc. być może wygląda to noobowsko lecz kilku z nas ma naprawde lvl'e niepogardzenia
co do thiefowanie o jeszcze dodam że z natury nie bawię się ciałami etc. gdzieś tu jeszcze są dwie pierwsze części i na żadnej z nich nie bawię się ciałami...
@Tomu$
Nie pękaj też cie znam , tak jak chyba każdy z nas, powinieneś se załatwić jakiś char na next pk'ing