![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: KnW
Stan: Niegrający
Imię: Saronax
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 20+
Poziom mag.: 30
|
![]() III czesc naszego pkingu! Loot ładny dużo fragów!
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/18710 ~Saronax |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Fajny filmik, ze wzgledu na loot z 57 (?) Eldera. Reszta to troche male ofiary ale i tak warto ogladnac.
Dla noobow: plik czysty |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Poziom: 70
![]() |
![]() spoko opcja ;] moj serw ;] i nawet wiem kto nagrywal :d pozdro
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początku myślałem że będzie kolejny noob pking by pl. Po tekstach "jak wyłączyć party" itp. Już nawet miałem zamiar wyłączyć, jednak coś mnie podkusiło obejrzeć dalej. I w sumie nie żałuje
![]() I tak najlepszą częścią filmu która oddaje duch polskiego teamu jest wszechobecna walka o loot albo próby podpierdzielania. Jedynie nagrywający pokazał klase i nie latał jak sęp bawiąc się "trupem". Ciekawe czy to z powodu kamery czy kultury osobistej... Ale to już inna kwestia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Saronax znam cie z rla,ja tesz z knurowa dobra akcja z tym 57 ed
![]() ![]() Ja z kumplami pekuje na Dolerze,mamy gildie Knurow Team jest nas wielu ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
co do thiefowanie o jeszcze dodam że z natury nie bawię się ciałami etc. gdzieś tu jeszcze są dwie pierwsze części i na żadnej z nich nie bawię się ciałami... @Tomu$ Nie pękaj też cie znam , tak jak chyba każdy z nas, powinieneś se załatwić jakiś char na next pk'ing Ostatnio edytowany przez Saronax - 14-02-2007 o 00:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Gdyby nie ostatnia ofiara, byłby to jeden z najgorszych filmów PK jakich w życiu widziałem. Kradnięcie loota, caps lock, wyzywanie się nawzajem itp. Jednak warty obejrzenia, gdyż można zobaczyć, jak pada 50+ (chyba) od zgrai noobów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak już powtarzałem tak to jest noobostwo , jednak pocześci żałuje że nie możecie poznać naszych main charów , niektórzy by zmienili zdanie... jednak nie ukrywam ze osoby pokroju : Vevil Navia,Darienthous są noobami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @ Saronax
Moge isc yeramim 38 druidek ![]() |
![]() |