Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2007, 22:05   #4853
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xsasero Pokaż post
Wzruszyłem się... Tylko dla czego ty nic nie robisz i ciągle stoisz w dp? Chcesz coś zrobić "dla dobra sprawy" to zbierz gildie i Polaków i idź zabić Szwedów... Chociaż spróbuj... I dopóki czegoś nie zrobicie to będą wszystkich zabijać jeden po drugim... Aż lvl spadną i każdemu sie odechce wojny...

PS. A czy zgodziłeś się na wczorajszą propozycję Lutore w dp w Aank? Jeśli tak to mam nadzieje, że to on odda eq a nie ty rook... Wydaje mi sie że wiesz o co chodzi...

Pozdro
Oczywiscie, ze nadal kocham Lutore. I ze pozwole mu oddac swoje eq Sir Babolkowi. Przeciez to bedzie dobry uczynek, bo przynajmniej ktos normalnieszy dostanie prezent.

Btw co ja moge zrobic sam? Co ja moge zrobic w 5 osob? Niewiele.. Tak samo niewiele wiecie jakie sa prawdziwe realia wojen. Tu nie ma dzialan typu "jest ktos, fast lecimy ubic"(te bledy sa po to, by dodac dramaturgii tym slowom ). W wojnie plan musi byc dlugoterminowy, realizowany w 100%(no przynajmniej 80%)

Ciesze sie z kazdego membersa mojej guldii. Ciesze sie, ze nikogo nie uwazam z niej za nooba(chociaz sprzeczka z Adelao na to wskazuje, to nie prawda)
Ciesze sie, ze Ci membersi chca cos udowodnic innym, ale przede wszystkim sobie. Sobie, ze potrafi dokopac tym cffaniakom(wiem, ze przez W )
Mysla, ze obrazajac kazdego Polaka zyskuja morale...Zadne tam korzysci z tego. Sa tylko bardziej zakompleksieni. Obrazanie kogos, nie znajac go chodz troche, jest smiesznym i niedojrzalym zachowaniem.

Mam nadzieje, ze kilku "glupich polackz'ow" to czyta...I looknijcie komentarz Zazka do Utani Hur

Cya