Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-02-2007, 21:17   #4841
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Latino Pokaż post
I co z tego ze sie postawio co oni we dwuch mogo loda??? Wlani rodacy ich uwalo 2 raz jak sie postawio przyklad : Catrishia i teraz pytanie czemu szwedzi i reszta muwio ze pl to nooby???
tak "muwia" bo nie umia w ta gre grac ale sa wyjatki :>

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-02-2007, 21:29   #4842
Latino
Guest

Domyślny

Cati ale ja tez uwazam to za nobostwo polak polaka szwed szweda???No chyba ze noobeki koles to wtedy tak albo jak sie pierwszy zaczyna.Ale najwidoczniej z tego co czytam to dla kasy i tojest nobostwo dopiero dla kasy swoich zabijac.

stary 15-02-2007, 21:29   #4843
IntoTheRain
Użytkownik Forum

IntoTheRain's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Xel'Naga

Gildia: -
Świat: nova
Domyślny

@2up
"Umia"?? umieja? np. slownik i lekcja kultury oraz szacunku chociaz do kobiet
stary 15-02-2007, 21:31   #4844
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan

Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Domyślny War

Nie wiem czy jestescie wszyscy pewni tego, co tu piszecie.

Skonczcie wreszcie obrazac tych Polakow, ktorzy wola byc po tamtej stronie.
To jest ich decyzja. Przeciez kazdy normalny czlowiek nie bedzie sie przejmowal obrazliwymi przezwiskami w wirtualnym swiecie.

Rumcio , Catrishia, Kejisey, Anevarix - Skopo,Dejwidek,Babol,Parencikos

To sie tyczy Was wszystkich. Jedni wola miec "latwe" zycie, drudzy boja sie tego "trudniejszego". A to przeciez tylko smieszna gra, na dodatek nie 3d.

Szwedzi sa w tym lepsi, bo wiecej cash maja w rl, bo mniej przejmuja sie tym, ze padna raz. Polak expiac liczy lvl, liczy erig,net, liczy rankingi. Szwed gra forfun i potem to widac. Bo dla niego odrobienie lvl to tylko smieszne bicie dragow lub tomby z gfb(jak to ostatnio robili camuh,lutore)
Polacy llicza ile ich char jest teraz wart, padnie to straci blessy(nie daj Boze AOL). A powinni pomyslec o tym co wazniejsze. 1,2 gora 3 lvl down i czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomow, ale widziec jak kazdy ma mu to za zle.

Za duzo wysluchiwalem od poprzedniej wojny, ze new owner Botliny to noob, placil i pada. Boi sie walczyc. Tu owner nie ma teraz znaczenia, znaczenie ma to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi. Nie ciesza sie czyjas smiercia,czyims hackiem jak to ma miejsce w HWL.

Trzeba wiedziec i rozumiec, ze ten swiat, a swiat w ktorym wklikuje klawisze to cos zupelnie innego. Mam nadzieje, ze nikt nie zacznie mnie jechac, ze teraz kozacze, ze teraz czuje sie jakbym byl Bogiem. To nie prawda,po prostu czuje, ze to co robie, jest dobre.

Cya

Cya HWL
stary 15-02-2007, 21:31   #4845
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

btw z tego co widze to mamy mass pk wiec uwaga all xD
stary 15-02-2007, 21:39   #4846
Latino
Guest

Domyślny

Piekne przemuwienie boltina na serio zgadzam sie z tobo w 100% chociaz 2 strony wczesniej pisalem co innego chociaz powiedcie mi szczeze nie fajnie by bylo zrobic polsko gildie trzymac sie razem polacy i skopac tylki szwedom moim zdaniem to bylo piekne chociaz co tu muwi boltina polacy sie za bardzo bojo ze straco swuj piekny hight lvl a szwedzi for fun dla nich to zabawa, Boltina dzieki tobie od dzisiaj bende gral dla zabawy tez bo tak szczeze zawsze gralem dla cyferek ;d

stary 15-02-2007, 21:52   #4847
Boltina89
Użytkownik Forum

Domyślny @up

Kazdy gra dla cyferek. Jakby tego nie bylo, nikt by w ta gre nie gral. Musi byc rywalizacja i motywacja. Mi chodzi o podejscie do utraty lvl,skilli,cashu.

Poza tym caly czas sie mowi guildia polska...My nie chcemy tylko Polakow, dlaczego taki sympatyczny gosc jak Lovize ma byc odtracony? Tylko dlatego, ze urodzil sie w Skandynawii? To nie ma zadnego znaczenia,chce walczyc o to samo o co Polacy. Pamietam jak padl w Venore...Po zalogowaniu ja do niego "=(" , a on "Ajajaj xD"

To taka mala roznica pomiedzy podejsciem Polakow, a innych narodowosci.
stary 15-02-2007, 21:54   #4848
Raziel kosiaz
Użytkownik Forum

Raziel kosiaz's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie

Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Raziel kosiaz ma numer GG 2285691
Domyślny

Twardy ziom z tego lovize ja bym nie wytrzymał
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891
Raziel kosiaz jest offline  
stary 15-02-2007, 21:55   #4849
Xsasero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Imię: --- ? ---
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post
(...) czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomów (...) to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi.
Wzruszyłem się... Tylko dla czego ty nic nie robisz i ciągle stoisz w dp? Chcesz coś zrobić "dla dobra sprawy" to zbierz gildie i Polaków i idź zabić Szwedów... Chociaż spróbuj... I dopóki czegoś nie zrobicie to będą wszystkich zabijać jeden po drugim... Aż lvl spadną i każdemu sie odechce wojny...

PS. A czy zgodziłeś się na wczorajszą propozycję Lutore w dp w Aank? Jeśli tak to mam nadzieje, że to on odda eq a nie ty rook... Wydaje mi sie że wiesz o co chodzi...

Pozdro

Ostatnio edytowany przez Xsasero - 15-02-2007 o 21:56.
Xsasero jest offline  
stary 15-02-2007, 21:56   #4850
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post
Nie wiem czy jestescie wszyscy pewni tego, co tu piszecie.

Skonczcie wreszcie obrazac tych Polakow, ktorzy wola byc po tamtej stronie.
To jest ich decyzja. Przeciez kazdy normalny czlowiek nie bedzie sie przejmowal obrazliwymi przezwiskami w wirtualnym swiecie.

Rumcio , Catrishia, Kejisey, Anevarix - Skopo,Dejwidek,Babol,Parencikos

To sie tyczy Was wszystkich. Jedni wola miec "latwe" zycie, drudzy boja sie tego "trudniejszego". A to przeciez tylko smieszna gra, na dodatek nie 3d.

Szwedzi sa w tym lepsi, bo wiecej cash maja w rl, bo mniej przejmuja sie tym, ze padna raz. Polak expiac liczy lvl, liczy erig,net, liczy rankingi. Szwed gra forfun i potem to widac. Bo dla niego odrobienie lvl to tylko smieszne bicie dragow lub tomby z gfb(jak to ostatnio robili camuh,lutore)
Polacy llicza ile ich char jest teraz wart, padnie to straci blessy(nie daj Boze AOL). A powinni pomyslec o tym co wazniejsze. 1,2 gora 3 lvl down i czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomow, ale widziec jak kazdy ma mu to za zle.

Za duzo wysluchiwalem od poprzedniej wojny, ze new owner Botliny to noob, placil i pada. Boi sie walczyc. Tu owner nie ma teraz znaczenia, znaczenie ma to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi. Nie ciesza sie czyjas smiercia,czyims hackiem jak to ma miejsce w HWL.

Trzeba wiedziec i rozumiec, ze ten swiat, a swiat w ktorym wklikuje klawisze to cos zupelnie innego. Mam nadzieje, ze nikt nie zacznie mnie jechac, ze teraz kozacze, ze teraz czuje sie jakbym byl Bogiem. To nie prawda,po prostu czuje, ze to co robie, jest dobre.

Cya

Cya HWL
Bardzo madre to co napisales i masz duzo w tym racji..
Zgadzam sie z tym ze kazdy ma prawo wybrac po jakiej stoi stronie .. tylko nie rozumie Polakow ktorzy siedza w hwl i wysluchuja.. Jacy to Polacy sa poje.. Mnie np. to starsznie draznilo .. dla mnie 70 % HWL to pier.. rasisci.. nie mowie ze wszyscy bo sa ludzie ktorych daze sympatia... i mam nadzieje ze ta wojna nie zmieni realcji miedzy mna a nimi ...
Uzu jest offline  
stary 15-02-2007, 21:57   #4851
Latino
Guest

Domyślny

Tu tez masz racje ale zawsze mnie fascynowalo klepanie sie narodowosci moze to glupie ale mi sie podoba zreszto to tylko gra niewazne mozesz lubic szweda br
Boltina rox Odrazu widac ze ma 20 lat dojzale odpowiadasz hehe bo w rl to faza jak polacy w czyms wygrywajo ale przyklady najlepsze gildie pierwasza 3
1.Unit all szwedzi . 2.Del'Toro all szwedzi 3. z aurery nie pamientam nazwy fast'molt tam jest 90% to polacy czyli nie jest tak zle 3 miejsce w najlepszych guild ;p . Boltina podaj gg bo spoko ziomek jestes to na piwo moze wyskoczymy

stary 15-02-2007, 22:00   #4852
Xsasero
Użytkownik Forum

Domyślny

Uzu zgadzam się z tobą, jestem w 100% pewien, że takiego KONDY nikt nie lubi za lvl...[Zazdrość ?(chyba)]Nikt z tąd go TAK dobrze nie zna (jeśli jest inaczej to przepraszam to tylko moja opinia) Wszysca gnoją sie nawzajem, bo ty idzesz walczyć po tej stronie, a ty po tej... Kur** każdy ma prawo do własnej decyzji.... Może "TAM" jest mu lepeij niż w towarzystwie takich i takich ludzi...
Np. Polak zje gówno to i ja jestem Polakiem i też zjem? Ludzie... niech se robią co chcą... Zajmijcie sie sobą...

Ostatnio edytowany przez Xsasero - 15-02-2007 o 22:01.
Xsasero jest offline  
stary 15-02-2007, 22:05   #4853
Boltina89
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xsasero Pokaż post
Wzruszyłem się... Tylko dla czego ty nic nie robisz i ciągle stoisz w dp? Chcesz coś zrobić "dla dobra sprawy" to zbierz gildie i Polaków i idź zabić Szwedów... Chociaż spróbuj... I dopóki czegoś nie zrobicie to będą wszystkich zabijać jeden po drugim... Aż lvl spadną i każdemu sie odechce wojny...

PS. A czy zgodziłeś się na wczorajszą propozycję Lutore w dp w Aank? Jeśli tak to mam nadzieje, że to on odda eq a nie ty rook... Wydaje mi sie że wiesz o co chodzi...

Pozdro
Oczywiscie, ze nadal kocham Lutore. I ze pozwole mu oddac swoje eq Sir Babolkowi. Przeciez to bedzie dobry uczynek, bo przynajmniej ktos normalnieszy dostanie prezent.

Btw co ja moge zrobic sam? Co ja moge zrobic w 5 osob? Niewiele.. Tak samo niewiele wiecie jakie sa prawdziwe realia wojen. Tu nie ma dzialan typu "jest ktos, fast lecimy ubic"(te bledy sa po to, by dodac dramaturgii tym slowom ). W wojnie plan musi byc dlugoterminowy, realizowany w 100%(no przynajmniej 80%)

Ciesze sie z kazdego membersa mojej guldii. Ciesze sie, ze nikogo nie uwazam z niej za nooba(chociaz sprzeczka z Adelao na to wskazuje, to nie prawda)
Ciesze sie, ze Ci membersi chca cos udowodnic innym, ale przede wszystkim sobie. Sobie, ze potrafi dokopac tym cffaniakom(wiem, ze przez W )
Mysla, ze obrazajac kazdego Polaka zyskuja morale...Zadne tam korzysci z tego. Sa tylko bardziej zakompleksieni. Obrazanie kogos, nie znajac go chodz troche, jest smiesznym i niedojrzalym zachowaniem.

Mam nadzieje, ze kilku "glupich polackz'ow" to czyta...I looknijcie komentarz Zazka do Utani Hur

Cya
stary 15-02-2007, 22:10   #4854
Xsasero
Użytkownik Forum

Domyślny

Szczerze powiem myślałem że jest was więcej... Skoro tak się sprawy mają to Not Good... Widać od razu (tak mi sie wydaję), że nie zostawisz gildi ani nikogo kto jest po twojej stronie, albo poprostu go lubisz... 3maj tak dalej... Mam nadzieję, że znajdziesz więcej chętnych osób, które nie będą patrzyły na lvl, m lvl, skille etc. i pójdą wszyscy razem, Jak jeden mąż (ahhh jestem cudowny w wypowiedziach ) Powodzenia i nie daj se dmuchać... w ryż
Xsasero jest offline  
stary 15-02-2007, 22:14   #4855
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

............

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 21-04-2007 o 13:33.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 15-02-2007, 22:14   #4856
Boltina89
Użytkownik Forum

Domyślny

Poznanski Rycerz online.. Pewnie dostane zaraz jakas zje*ke
stary 15-02-2007, 22:17   #4857
Falcmoon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2005

Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
Domyślny

Walcze w tej wojnie nie dlatego ze nie lubie szwedow. Powiem wiecej, oddalem wczoraj 50k znajomemu szwedowi bo mnie poprosil o pozyczke na exp, i wiem ze odda. A ze nie znosze obludy, klamstwa i wyzysku to powiekszenie mojej deathlisty nie zrobi na mnie najmniejszego znaczenia. Niestety wyrozumialosc nie jest zbyt czesto wystepujaca cecha wsrod graczy. Moze latka jeszcze nie te, moze za malo doswiadczenia zyciowego.
A przegrana wojna nie oznacza wcale zakonczenia. Wazne ze wierzysz w slusznosc sprawy o ktora walczysz. Wtedy nawet twoje wizyty w swiatyni nie zlamia twojej determinacji i sily.
Za wolnosc, rownosc i braterstwo koledzy!
Falcmoon jest offline  
stary 15-02-2007, 22:18   #4858
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ..

@up Boltina
Spoko nie boj sie ^^
Dziwi mnie nagla zmiana postaw z NEUTRAL na FANATYKA

Chcialem tylko DOBITNIE pokazac ze to nie wojna na tle narodowosciowym, caly czas ta sama wojna Right~ vs HWL z maja zeszlego roku, ze zmienionym skladem.

Falco - kazdy ma swoje powody do walki ^^, ty moze walczysz zeby szwedom ale ... tam sa polacy anglicy itp :xD

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 21-04-2007 o 13:32.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 15-02-2007, 22:21   #4859
Xsasero
Użytkownik Forum

Domyślny

Dla mnie jesteście jacyś "dziwni". Jaką zje*ke? Ośmieszacie się (NIE WSZYSCY). Skoro jest to forum to zawsze myślałem, że każdy ma prawo do własnej wypowiedzi i decyzji. Skoro Rumcio czy kto tam inny zadecydował być tam to niech będzie... A nie od razu rzucać się do gardeł. To jest tylko gra i własna decyzja. Jak już mówiłem może akurat tam mu bardziej odpowiada towarzystwo czy coś tam innego, nie ważne co. I skoro TEN poszedł do innych, dobra... trudno... szkoda, że nie jest z nami... No nic... A nie od razu o zdradzie kraju czy nie wiadomo czego. Trzeba znaleźć inną osobe która go zastąpi... Jednak cięzko jest wbić na kimś fraga wiedząc, że to rodak lub nawet qmpel. Powinniśmy zaakceptować jego decyzje i uszanować to. Nie zapominajcie się to tylko GRA.

Pozdro

PS. Spóżniłem się troszke z postem...

Ostatnio edytowany przez Xsasero - 15-02-2007 o 22:26.
Xsasero jest offline  
stary 15-02-2007, 22:22   #4860
Nevolk
Guest

Domyślny

Co do Delewu:

Kumpel gra teraz Nevolkiem i gadał z kumpelą ale ten nevolk to postać po hacku i po drugim rooku teraz to noob char jakisl;;p

21:08 Nevolk [13]: ja pierdole i nie pierdol ze stracil sca
21:08 Alian Lady [75]: all eq
21:13 Alian Lady [75]: wyjebal all do wody jak go trapli
21:13 Alian Lady [75]: i nie mial juz aola
21:13 Alian Lady [75]: to byl 2 raz
21:13 Nevolk [13]: a potem sie w*****l i padal na noobkach?
21:14 Alian Lady [75]: nie na noobkach
21:14 Alian Lady [75]: to noob charry hwl
21:14 Alian Lady [75]:
21:14 Nevolk [13]: aha
21:14 Nevolk [13]: jak on padal co 5 minut
21:14 Nevolk [13]: okolo
21:14 Nevolk [13]: to specjalnie chyba szedl zeby go ujebali
21:14 Alian Lady [75]: tak
21:14 Alian Lady [75]: i pisal jestem polakiem i kocham polske
21:16 Alian Lady [75]: ale mial satysfakcje ze nic nie oddal im z siebie

ZOSTAŁ WIERNY DO KOŃCA TO JEST POSTAWA PRAWDZIWEGO POLAKA A NIE DAWAĆ SIĘ JAKIMŚ SZMATĄ !! PAMIĘTAM JAK NA NEVOLKU BRAŁEM UDZIAŁ PRZECIWKO NOOBOM (SZWE - BR)

NA TAKIEJ WOJNIE TEŻ BYM WALCZYŁ DO KOŃCA I WALCZE !

Ostatnio edytowany przez Nevolk - 15-02-2007 o 22:26.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania