Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2007, 01:42   #3004
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tjor masaker pro skater Pokaż post
@fin'er raczej kim jest, bo o ile dobrze wiem nie zawitał jeszcze do bram św. Piotra. Poza tym powinniscie sie szanowac i nie obrzucac błotem \,,/
Ja się zawsze staram rozmawiać z szacunkiem dla przeciwnej osoby. W końcu każdy ma swoje poglądy i choćby nie wiem jak się z nimi nie zgadzałem - kultura osobista wymaga aby je uszanować .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
finer, to kim byl guodek ?
Hmm nie wiem czy on chce mówić to oficjalnie. Napisze ci na prv.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zywi Pokaż post
@Fin'er Nie chodzi mi tu o konkrętną sytuacje lecz o twoje zachowanie i skakanie z kwiatka na kwiatek wojna się zaczeła Fin'er support dostał hunt Fin obraża Fin bez hunt Fin neutrual Pomógł mu Suv kogo broni Suva Ale mniejsza oto nie mam nic do Ciebie a więc koniec wątku.
Co do obrażania ET. Przyznaję, że niektóre osoby potrakowałem tym niesprawiedliwe. Przeprosiłem też z resztą oficjalnie pare stron do tyłu. Można powiedzieć, że byłem troche wkurzony i nerwy mi puściły .

Suv mi nie musi pomagać, żebym go bronił. Po prostu tego wymaga przyjaźń w tibijskim tego słowa znaczeniu... . Pozatym kto normalny przejmuje się opiniami które tu piszą ludzie ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez General_Caster Pokaż post
ja tam do Archina nic nie mam bo zawsze pomagal mi w questach.
ALe najbardziej nie lubie Mr.Exura Vota ;/ niech ten **** pada i reszta tych pedalow
Hehe widze że tylko ja tu lubie crazy Serbów xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post
Wojna sie jeszcze nie skonczyla wiec nie wiadomo jak sie ostatecznie zakonczy.
Ng lubi zabijac ludzi a zeby zalegalizowac ich wystepki wymyslili akcje przeciwko botterom, tylko jak dotad to wlasnie ich ludzie uzywaja bota czyt Don foozie, Waptor itd.. A ich przeciez nie zabija jak moga za free generala zabic np i powiedziec ze on botter
Trafiłeś w samo sedno problemu...