![]() |
#2961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2962 |
Guest
|
![]() et to sie zaczyna kruszyc, ludzie sie po kolei wyplacaja next Myllion~~
|
![]() |
#2963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Fin'er na Ciebie gadali po płakałeś że zostałeś uwikłany w wojnę z ET i obarczałeś ich winą za to chociaż mogłeś opuścić guild i być free zamiast do ET trza było mieć pretensje do lidera.
Suvowi dostawało się za to że zabił pare osób no cóż taka rola h lvl ![]() Kiroy został obarczany bezpodstawnymi podejrzeniami o współprace przez Strazaka którego wszyscy wyśmiali za jego głupote i to jest przczyna najazdów na Jego. I jeszcze na Kiroya all najeżdżają za all akcje ET te udane nie udane te Pa i inne bo jako jedyny z ET poważnie się tu wypowiada i regularnie coś jak rzecznik ![]() A co do Tibijczyka to n/c przeczytaj pare jego postów tego nie musze tłumaczyć ![]() ![]() @Neo~ Co do kruszenia się ET może to taktyka wyjdą zarobią zrobią pare lvl i znowu wypowiedzią wojne a może poprostu już nie widzą szans na wygrane wiem że pewnie nie wszyscy bo taki Kiroy nigdy się zapewne nie podda a jak już to pewnie na nie długo ![]() |
![]() |
![]() |
#2964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Zywi : ciezko sie wlaczy z ekipa 12-16 :/ i pare starszych osob i wiesz ja kmentor wzial z 500 k z guild cashu a teraz zapalcil payment a plaka lze nie ma kasy .... ze mylion zaplacil to sie nie dziwie nie umie walczyc zbytnio i w sumie sie nei sluchal na battle aczkolwiek go szanuje bo probowal i sral w depo po gaciach .... moze i wojna do tyłu bedzie ale to nie ostatnia .... grupa osob kicknietych sie powieksza ciagle i urosnie w koncu do takiego grona ze i ng nie pomzoe a moze sie myle i nigdy nioe bedziemy zradzic i zmoe i lepiej ... ok lece do pracy papa
|
![]() |
![]() |
#2965 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wiem wiem
![]() ![]() Pzdr i powodzenia w dalszych poczynaniach ![]() PS: General retired ;/ Najprawdopodobniej zmienia świat Ostatnio edytowany przez Zywi - 20-02-2007 o 19:22. |
![]() |
![]() |
#2966 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Down To jest forum "sezonowcu" Barcelony" ;|, na Neranie gram hmm... 2tyg. a na Obsidii grałem 1,5 roku ; >. Pan teraz może mi oblizać pento lokko
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 20-02-2007 o 19:42. |
||
![]() |
![]() |
#2967 |
Użytkownik Forum
|
![]() misterio wydarzenia z nerany sa gdzie indziej,wiec panu juz podziekujemy
#2968 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I właśnie najbardziej denerwuje mnie to że ludzie którzy wojne widzieli tylko na forum lub też nic nie znaczyły na servie mają najwięcej do powiedzenia jeżeli twoim zdaniem ET nie ma szans to może i masz racje ale takie akty heroizmu budują uznanie wśród innych i jakbyś nie zauważył z każdej wojny na następną są postępy czy to z taktyką czy też z fragami i pewnie tutaj zaraz ktoś napisze że to zasługa innych graczy którzy grali na charach ET lub coś w tym stylu no wiesz wojna to wojna robisz wszystko żeby wygrać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2969 |
Użytkownik Forum
|
![]() czym sie rozni Kiroy od Kiroy Wind
hahaa to pytanie zaroxilo xd
#2970 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Cytuj:
@strazak Zapomniałeś o mnie ja też cie mam za zero ![]()
Snook: "Arguing on the internet is like being a contestant in the Special Olympics... You may win, but you're still a retard." Ostatnio edytowany przez Guodek - 20-02-2007 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |
#2971 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
A co do Tibijczyka - > w moim poprzednim poście nie oceniałem czy słusznie go bluzgamy czy też nie, po prostu podałem suchy fakt, że najeżdżamy na niego i tyle ~!<Czytaj ze zrozumieniem>~!
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 20-02-2007 o 20:49. |
|
![]() |
![]() |
#2972 |
Użytkownik Forum
|
![]() @xalario czy xanario
na huj ryj otwierasz jak gowno wiesz?
#2973 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2974 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ocenilem go po lvlu,tylko po wiedzy
#2975 |
Użytkownik Forum
|
![]() To chyba nie wiesz kim był Guodek...
![]()
![]() |
#2976 |
Użytkownik Forum
|
![]() nic mnie to nei obchodzi kim byl ,wazne ze nie wie tego o czym powinien wiedziec
#2977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() @fin'er raczej kim jest, bo o ile dobrze wiem nie zawitał jeszcze do bram św. Piotra. Poza tym powinniscie sie szanowac i nie obrzucac błotem
![]() That time will come one day youll see when we can all be Friends That time will come one day... lalalala Kto tez lubi skrajnie populistyczne hasła niech postawi kreskę | ![]() |
![]() |
![]() |
#2978 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Misterio .... widzisz jakies postepy zrobilismy od czasow sobsow ... a ty jaki postep zrobiles w tibii przez pol roku wbiles 10 lvl czy co ??? i moze nie bedziemy rzadzic ale masz frajerze dowod rzadzenia NG jak pomagaja oczyscic server ze zlych ludzi i padl Caster za friko ktory nie bootuje bo mi np zawsze odpisuje !!! a ty pierdolisz i srasz sie kuwra nadal jakie te Ng piekne juz mowilem do paru osob to kurwa zrob 100 ms i pokaz co potrafisz w tibii a potem mozesz kurwa komentowac inne osoby !! kto jeszzce uwaza ze Ng jest takie wspaniale ??
![]() Signed w*****ony wuja Kiroy przez kolejnego Noobaaaaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ja pisałem, że NG jest zajebiste ; >? Nie
Czy pisałem, że nie zrobiliście postępów od czasów SoBSów ; >? Nie Więc się odpierdol ode mnie "noobie" i zachowaj spokój bo nie każdy musi błogosławić ET na tym forum tylko, że jest polskie... @edit: Chciałbym żeby ET wygrało wojne bo im się należy po tych wszystkich działaniach ze strony NG, ale nie pisz takich postów typu "to nie pierwsza i nie ostatnia wojna..." @down Uważaj bo Ci resztki kału zostaną na języku : ) To się nie napinaj na internecie...
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 20-02-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
#2980 |
Użytkownik Forum
|
![]() Michal chill babe xD
co ty sie bedziesz jakimis misteriami z nerany przejmowal ,wyloozuj wuja ![]() btw. 20:49 You see a dead human (Vol:10). You recognize Archin. He was killed by Evo'Hawk. hail&kill @up posadzasz mnie o asslicking?grubo sie myslisz ![]() doradzilem jak kolega koledze
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 20-02-2007 o 22:12. |
![]() |