Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade
Orius, to ze czesc swe jest nice, nie znaczy ze pl sa be !
|
A czy powiedzałem ze all pl są be... Wiesz mam inne powody niż tibia żeby nielubić naszego narodu...^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Przeciez dla kogos kto poznal swe i juz wlasciwie to samego siebie ma za swe to nie dochodzi. W koncu on juz z nimi przepil xx flach i przebakal xxx gramow.
Ciekawe ze mi ani iomerowi ani feliego ani nikomu kogo znam a ma dobre uklady ze swe taka palma nie odbila i nie wywyzszamy sie a ty orius czujesz sie lepszy bo znasz pana xswe.
|
No a jak a tak dla twojej wiadomości nie pije/nie bakam/nie pale... i jestem z tego dumny...
Nie nie czuje sie wyższy, po 1 kaby jest z angli więc do "pana swe" nie lizałem/liże...Po 2 nie czuje się wyższy, jesteście w 90% jak polictycy kłócicie sie o byle gówno.......................... I przez to jesteście smieszni
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tevah
Wiadomo, że jest wielu spoko Szwedów ale nie można tego uogólniać, bo chyba mi Orius nie powiesz, że podobają ci się odzywki Norteca typu "spalić polske", "dobry polak to martwy polak". Tak samo u nas. To, że jakiś polski zjeb na 10 lvlu nie umie nic powiedzieć po angielsku i jest noobem to nie znaczy, że wszyscy Polacy tacy są.
|
No wiesz, ja mam inne powody niż tibia... I to nie chodzi o 10 lvl noobka, tu chodzi np. wasze akcje z noob charami... ^^
Aha sidar:
Edytuj posty...