![]() |
#902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Iomer Sworddancer
Feb 21 2007, 21:45:26 CET Killed at Level 128 by Master Wrath and by Jessiah Oi?
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() I'r Ded NÓb ;\
|
![]() |
![]() |
#904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]()
#907 |
Guest
|
![]() Arvit nie obrazaj tu uzytkownikow forum ^^ od sidara nie da sie byc gorszym xD
Bujaka Dżamajka po serwie widze ;o |
![]() |
#908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() Arwit
Hell Yeah Fri Akant Roks ! Xd @iomer Yes U Ish Ded Nób |
![]() |
![]() |
#909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Hahah Napaleniec widac ze gowno wiesz i w nie wchodzisz za kazdym razem gdy cos robisz.Czytajac twoje posty widac zazdrosc i bezsilnosc zakompleksionego gowniarza.Twierdzisz ze nie da sie byc gorszym ode mnie??
Spytaj szwedow a oni co powiedza to co mi "nie wiedzielismy ze masz takie dobre pvp" oczywiscie wjezyku angielskim.Probowali mnie ujebac z 10 razy poniewaz Puge~ mnie nie nawidzi z wzajemnoscia i udalo im sie to 2 razy trap fibula i jak expilem na ank Kragor sprzedal i tak jakos wyszlo ale bylo fajnie w tym trapie a dedem sie nie przejolem bo to tylko gra.Napaleniec mam nadzieje ze kiedys sie czegos nauczysz o tej grze i docenisz mnie i szwedow bo oni sa naprawde nice.Cya Gowniarzu.Nastepne twoje posty beda ignorowane przez moja osobe chyba ,ze nauczysz sie zauwazac co sie naprawde dzieje.Polecam ci nauczycieli :MARCHIO i ZALFIKA a jak oni nie wychowaja cie na ludzi to juz nie ma dla ciebie ratunku.STFU Arvit i wypowiadasz to po tym jak sie przestraszyles 3 noobow na 45 lvl'ach ktorzy przyszli cie ujebac na poh tyle ,ze miales farta ze akurat wbiegles do swiatyni nono nice widze ze znowu konczymy na gadaniu. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 28-02-2007 o 17:52. |
![]() |
![]() |
#910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() @ Sidar
Zapomniales jeszcze jak Cie Puge solo ubil... ale to nie bylo wojny wtedy... BK Villa remember?
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#911 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Sidar:
Swe są nice, a wcześniej są do dupy, ja mówie że są nice a wy po mnie jedziecie zastanów sie co mówisz... |
![]() |
![]() |
#912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Siema
Wydaje mi sie ze powinniście siedzieć w dp i czekać aż jakiś swe wyjdzie z dp ewentualnie robić runki lub siedzieć na noob charach ale nie expic oni sa na to przygotowani żeby uwalić kogoś jak expi w już nie macie takiego doświadczenia . Moim zdaniem powinniście po każdym deadzie członka Ult zabijać natychmiastowo jakiegoś z Cruoris w ramach odwetu albo kolejny ob tylko poczekajcie az się skoczy ban Shadar Ray'owi Aego Ostatnio edytowany przez Aego - 22-02-2007 o 10:18. |
![]() |
![]() |
#913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Orius, to ze czesc swe jest nice, nie znaczy ze pl sa be !
|
![]() |
![]() |
#914 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Ciekawe ze mi ani iomerowi ani feliego ani nikomu kogo znam a ma dobre uklady ze swe taka palma nie odbila i nie wywyzszamy sie a ty orius czujesz sie lepszy bo znasz pana xswe.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#915 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#916 |
Guest
|
![]() Ta jasne zazdroszcze sidarowi ...juz nie mam co robic tylko zazdroscic sidarowi .. jak to brzmi wogule afff... poza tym sidar zjebie jakbys nie zauwazył to wlasnie w moichpostach chodzi mi o to zeby powiedziec ze swe sa dobrzi
![]() |
![]() |
#917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Nastepny, ktorego w szkole nie nauczli do czego sluza przecinki i kropki
@topic uogolnianie, ze jakas nacja jest zajebista / zjebana to tzw. nacjonalizm / rasizm.
#918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wiadomo, że jest wielu spoko Szwedów ale nie można tego uogólniać, bo chyba mi Orius nie powiesz, że podobają ci się odzywki Norteca typu "spalić polske", "dobry polak to martwy polak". Tak samo u nas. To, że jakiś polski zjeb na 10 lvlu nie umie nic powiedzieć po angielsku i jest noobem to nie znaczy, że wszyscy Polacy tacy są.
@War Wydaje mi się, że wygrany open battle nieco was zgubił i zaczeliście myśleć, że przewaga należy do was. Tymczasem jest inaczej, mimo dedów niektórzy z Crouris odrobili już lvle i to oni a nie wy są bliżej wygranej. Mimo wszystko, powodzenia. |
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Napaleniec za to ty od chuja zrobiles mysle ze dzieki tobie wygramy wojne , czy ty potrafisz klapac tylko dziobem czy poprostu powiesz mi name swojego maina chara jesli jestes Quethem to masz pozamiatane.Twierdzisz ,ze nic nie zrobilem?
ty nie siedzisz z anmi an vt i nie wiesz czy ja robie duzo czy malo a jesli chodzi cio ilosc sfragowanych osob czyli kto w naszej ekipa ile ma fragow to nikt od nas sie nie skupiana tym zeby zajebac komus sd na redzie i zdobyc fraga poprostu walilismy combo zeby sie zlozyl szwedzki kozak.Orius to ty nie stety nie umiesz czytac ze zrozumieniem szkola podstawowa "nice" czyli ze sa mili to byl odnosnik do ich pvp i stylu myslenia i nie ustepliwosci.Tak naprawde tej wojny nie da sie wygrac.Ani jedna ani druga storna nie ustapi to moze trwac w chuj czasu. |
![]() |
![]() |
#920 |
Guest
|
![]() Ale ja nie chce zeby polacy wygrali tylko swe ;D Poza tym taka wojna ze szwedzi se graja normalnie a wy z pz siedzicie wiekszosc czasu a jak im sie znudzi expienie to maja dla rozrywki jakas akcje wiec fajna taka gra jakby nie patrzyl :>
|