Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2007, 09:32   #3200
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Świat: Obsidia
Domyślny

Widze ze ostatnie posty maja charakter pedagogiczny. Co nie zmienia faktu ze to co napisali poprzednicy jest prawda i mysle ze nawet na forum o obsidii przydadza sie komus takie posty, moze niektorym uda sie je przeczytac pomimo obszernej tresci i wyciagna korzystne wnioski dla siebie...
Suv widze jak prawdziwy grac sie nie zalamal po hacku i chwala ci za to ze pomimo straty kasy jakiej wielu z nas nigdy nie mialo i miec nie bedzie ty sie nie poddales i chcesz grac dalej..
Co to watku otrografi, ja mam polska klawiature ale z racji ze bez polskich znakow pisze sie o wiele szybciej a inteligentni ludzie zrozumieja to co napisalem a do takich osob wlasnie kierowane moje posty. Chociaz niektorzy nie dosc ze ortografy sadza to jeszcze obca im jest interpunkcja, ktorej brak potrafi zmienic calkowicie znaczenia posta.
Kolejna sprawa jest odrodzonie aktywnosci eternal teamu, co mnie osobiscie bardzo cieszy i mam nadzieje ze wiecej takich komicznych sytuacji jak z evo hawkiem juz nie bedzie "utmao vtie88" . Mam nadzieje ze macie jakis pomysl skad czerpac jakos kase..

Dziekuje za uwage

Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 28-02-2007 o 09:34.
Ghost111 jest offline