Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-02-2007, 22:16   #3181
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

Pierwsza sprawa - szacunek dla ciebie Kiroy. Poraz kolejny potwierdziles, ze jestes jedna z najmadrzejszych osob, ktore tutaj pisza. Szkoda tylko, ze tacy ludzie jak ty czy Dodi Brade, to w tibijskim spoleczenstwie zdecydowana mniejszosc.

Druga sprawa - Suv, jest mi przykro z powodu twojego hacka, tak samo jak z powodu hacka kazdej innej osoby. Naprawde chujowa sprawa i jedna z najgorszych rzeczy, ktora w Tibii moze spotkac kazdego z nas.
Tylko jak czytam te twoje posty "ja nie odwiedze ich, ale Van :* albo ktos" to troche mi zal ciebie. Pamietasz jak jakies dwa miesiace temu Van nie mogl grac bo byl w Dejavu i dostal za to hunta? Pozniej udalo mu sie dogadac z Dorpazem na 200k paymentu, ale niestety nie mogl zarobic tej kasy stojac w depo. Dlatego chcialem jakos zebrac te pieniadze, pamietam pytalem sie ciebie wtedy czy zlozylbys sie z nami i nie chodzilo mi zebys dawal 80% kwoty bo masz +100 level i jestes bogaty, lecz nawet 10 - 20k bardzo by sie przydalo. Odpowiedz byla przeczaca. A teraz? Van moze ci pomoc z tym hackerem, to jest juz "kochanym Vanem"? Dosc dziwne.
I jeszcze jedno, jak ty sobie to wyobrazasz? Van pojedzie do Krakowa i bedzie chodzil po mieszkaniach mowiac: dzien dobry, czy pani syn shackowal Suva z Obsidii? Prosze go zawolac bo przyjechalismy z Bialegostoku spuscic mu wpierdol"? Naprawde nic nie mam przeciwko wyciaganiem konsekwencji w rl za takie frajerstwo jak hackowanie innych osob. Jeden chujec i tracisz to na co pracowales tyle czasu. Ale teksty typu "policze sie z nim na rl" wypowiadane, kiedy nie wiesz kto to tak naprawde zrobil (mozesz podejrzewac, p o d e j r z e w a c), przypominaja mi troche "szustoklasitsow ktorzy grajom w tibie i majom dobre wrzuty i sa super jak siedza przed komputerem". Jak uda ci sie cos zrobic to zwroce ci honor.

Moze nie mam 125 levela i takich plecow jak ty, ale to nie oznacza, ze nie moge miec wlasnego zdania. Wiem, ze tez nie jestem zajebisty bo popelnilem duzo bledow, ktorych mniej lub bardziej zaluje, w kazdym badz razie, w moim odczuciu, twoja postawa teraz raczej nie zasluguje na pochwale
Konzbi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-02-2007, 22:23   #3182
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

kunik, troche nie zrozumiales, zreszta nvm, teraz mam zajebisty nastroj i mi tego nie psujcie

Cytuj:
novak 21:23:46
Róbmy dzieci a nie posty!
Cytuj:
Dzidas 21:18:06
to moj kolega sprzedal "ziolo"(majeranek & herbata) takiemu kalwasowi z dawnego osiedla tamten to kupil
Dzidas 21:18:22
i po kilku h przychodzi sms "ale zajebiste zioło"
eh eh ?

ok twojej pochwaly nie potrzebuje, a po hacku jak jestes zly, wiesz badz nie, ze ludzie pisza rozne rzeczy. a poza tym zycie nauczylo mnie, zeby do opinii ludzi z tego forum podchodzic ladnie mowiac z dystansem (brzydko mowiac miec 95% w dupie)

btw idzie ktos zajarac ?

jesli chcesz, to poszukaj sobie, kurwa, o ironii

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 27-02-2007 o 22:37.
Ptak~ jest offline  
stary 27-02-2007, 22:30   #3183
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _schneider_ Pokaż post
ok od tej pory będę cały tekst pisał w wordzie, on sprawdzi mi błędy i będę go kopiował tutaj. Będę również pisał "ą";"ę" itp. żebyś mi nie zwracał uwagi ? Daj spokoj pisalem ten tekst szybko, a ze jakis "jeden" ortograf mi wleci to Ty juz sie czepisz ;] tu chyba chodzi o wyraznie pogladow a nie o ortografie ? Dla mnie to juz powinien byc skonczony temat.

co do punktu 2 ...
powodzenia, jezeli patrzysz tylko sam siebie to napewno masz super zycie. Chociarz rozumiem ze powinno sie patrzec tylko samego siebie, sporo osób mi to powtarzalo, ale akurat tak sie sklada ze posiadam wielu znajomych na ktorych moge liczyc w kazdej potrzebie, tak samo oni na mnie. Nie sa oni mi obojetni i zebym patrzyl tylko sam siebie bym byl zwyklym, zakaprysionym i zamknietym w sobie czlowiekiem. Radze Ci zmienic podjescie jezeli do tego sie stosuejsz, bo jezeli tak to napewno nie masz wielu prawdziwych PRZYJACIOL.

punkt 3
również witam
Hmmm no nie byłbym sobą gdybym nie odpisał

Ok - nie wymagam, żeby każdy tu pisał jak Miodek ale można się trochę wysilić i nacisnąć ten klawisz "alt" przy wciskaniu literki "a". To naprawdę nic takiego... Po prostu wygodniej się to czyta -.-'

Ponadto czytaj moje posty ze zrozumieniem. Pisałem, że nie są mi obojętne losy moich przyjaciół czy znajomych - są ludzie dla których zrobiłbym wszystko o co by mnie tylko poprosili. Nie rób ze mnie zimnego egoisty

@ Kiroy

Fajne posty xD. Czasami miło jest po wspominać stare dobre czasy przy piwku czy też jakimś 0,7

Moim zdaniem wiek również nie jest wyznacznikiem dojrzałości. Znam w Tibii osoby co są o te pare lat młodsze ( mają np 12, 13 lat ) ale nie zauważyłem , żeby były jakieś extra głupie xD. Suv, młody owner Sashy~, Mamikus z Srbi mogą być przykładem na to, że można z osobami młodszymi prowadzić konstruktywne rozmowy na fajne tematy
stary 27-02-2007, 22:33   #3184
Wind
Użytkownik Forum

Wind's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
Domyślny

Archin
Feb 27 2007, 21:20:18 CET Killed at Level 143 by Pephy
stary 27-02-2007, 22:35   #3185
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Michal -o tych chlopakach co mieli 10 lat- zeby byc dokladnym mieli po 12 ^^
pamietam jak przyjechales jak to przezywali,nawet przyszliscie do mnie na kosza heh;D
zapraszamy ponownie,teraz pojde z wami ,pogadamy o tym i owym xP

ty grales w kosza a nie reczna o.0?

archin padl znow ^^
@up
wyprzedziles mnie skurwy***:*
Trójmiasto do Lechii należy!!

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 27-02-2007 o 22:36.
.:Boixos:. jest offline  
stary 27-02-2007, 22:46   #3186
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

@Finer
nie pomyslales o tym ,ze ktos moze mieszkac za granica ,gdzie nie sprzedaja polskich klwiatur

madre wypowiedzi kiroya : 2
Pyro Aris jest offline  
stary 27-02-2007, 22:50   #3187
_schneider_
Użytkownik forum

_schneider_'s Avatar

Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska

Stan: Początkujący
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
Domyślny

no witam witam widze ze calkiem poziom rozmów sie podniosl ;]
Suv a czy ja Tobie kazałem tłuamczyc sie przede mna ? tylko powiedzialem co odczulem po tych wszystkich postach przeczytanych przeze mnie. Dokaldnie chodzi mi o to co koledze Konzbiemu (chyab moge tak napisac ) Wsadzanie na kogos ze z kims sie policzymy, nawet nie znając tej osoby jest dla mnie dziwne.
Kiroy: no dzieki ze poparles mnie z tymi bledami, bo masz racje akurat te posty ktore pisze do tej pory na tym forum sa pisane w bardzo szybkim tepie i zebym mial sprawdzac czy nie zrobilem jakeigos tam bledu to bym pisal tylko po jednym zdaniu Akurat nie mam dyslekcji Bo dla mnie nie ma czegos takiego jak dyslekcja ;] ortografi mozna przeciez sie nauczyc, kto robi bledy co drugie slowo poprostu jest zaniedbaniem nauczycieli badz samemu sie nie nauczylo regulek w dziecinstwie.
Jak pisalem ze Suv jest mlody ... wcale nie chodzilo mi to zeby mu ublizyc czy cos w tym stylu, tylko o to ze jednak ludzie w takim wieku nie rozumieja pewnych spraw. Uprzedziles mnie o tym wykaldzie z przyjaznia. Moge tylko poprzec Twoej slowa, przezylem dosc sporo, kilka razy dzownil telefon od DOBREGO kolegi o 3 w nocy zebym koniecznie sie zjawil w pewnych miejscach aby mu pomoc, nie wybredzalem ze jest pozno czy cos, tylko ubieram sie w samochod i jade. Tak samo wiem ze ja na nich moge liczyc, proste to dziala w dwie strony. Ty pomagasz inni Ci pomogą.
all: moge was zapewnic ze jest duzo wiecej takich madrych ludzi jak kiroy czy dodi, tylko ich powinnismy szanowac za to ze oni jeszcze glosza ta swoja madrosc i staraja sie zwrocic uwage jezeli cos zle robimy. Tak samo wielkie piwo dla Konzbiego który w normalny sposob zwrocil uwage dla Suva, a nie bluzgal od niewiadomo jakich i ze nie boji sie powiedziec prawdy. Tak samo dobrze ze Suv odrazi nie straszy ze hunted.

ps. Suv identyczne historie z tym "ziolem" bylo za moich lat. Jak HIP HOPOWCY kupowali i malo tege ze mowili ze jest "spox" (keidys nie mielismy komorek wiec nie bylo smsow) to jeszcze prosili zeby przyneisc wiecej. Eh to byly czasu Naprawde dziecinstwo jest najlepszym chyba zyciem, bo chyba wszscy mamy / mielismy beztroskie dziecinstwo ;] Raczej rodzice nam duzo obowiazkow nie dawali, ale chyba powinnismy skonczyc rozmowy o tym bo sie robi forum wychowawcze niz tibijskie
Do uslyszenia

GZ PEPHY i reszczie ET Wogle zycze wam powodzenia i wkoncu dojscia do porozumienia w tej wojnie ;] HAIL _schneider_

Ostatnio edytowany przez _schneider_ - 27-02-2007 o 23:03. Powód: zabicie Archina ? :)
_schneider_ jest offline  
stary 27-02-2007, 23:11   #3188
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

Archin
Feb 27 2007, 21:20:18 CET Killed at Level 143 by Pephy

http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/19641
zielaq jest offline  
stary 27-02-2007, 23:33   #3189
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Domyślny

nie nie kazales mi sie tlumaczyc, poprostu nie chcialem zeby ktos odebral moj post jako wlasnie "tlumaczenie sie". a co do "ziola" to go nie sprzedaje nie kupuje i nie pale, ale widac co sie dzieje w tym kraju

jusz nawet ziomale walom scieme!!!!!!!!

masz racje, do mnie nikt nie dzwoni o trzeciej w nocy, ze czegos potrzebuje, a ja nie wsiadam na hulajnoge i do niego nie popierniczam, ale na wszystko przyjdzie czas. omg ide cos pocwiczyc posmiac sie jeszcze troche sie posmiac i spac. i posmiac sie

gz fraga, chociaz ng expi, a et nie, i to ng expi tez innymi charami.

Ptak~ jest offline  
stary 27-02-2007, 23:50   #3190
Yaroshy
Użytkownik Forum

Yaroshy's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2006

Poziom: 50
Poziom mag.: 45
Domyślny

Na filmie widac jak doskwiera brak kasy ET. Pephy ma na sobie dark armor i soldier helmet. Ale mimo wszystko gz fraga
stary 27-02-2007, 23:54   #3191
Elitarny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England

Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
Domyślny

@Fin'er Wlasnie nie kazdy ma polska klawiaturke Ja np nie mam i mi to przeszkadza a probowalem i nie chce mi sie zmienic -.- hehehe

Witam wszystkich forumowiczow.Czytam forum od dlugiego czasu ale niestety moje stare konto na tibia.pl nie pozwalalo mi komentowac.Ale dzisiaj sie wysililem i zalozylem nowe.

Pozdrawiam:Krioy`a,Suv`a,Fin'er`a,Veerey`a (valoria man ;p ) Pephy`ego,Boixos`a,Konzbi`ego,Dodi`ego i Wind`a oraz osoby o ktorych zapomnialem.

Od dzisiaj zaczynam sie wypowiadac troszeczke ;p
Mam nadzieje na mile powitanie ;p

Eli
Elitarny jest offline  
stary 28-02-2007, 00:06   #3192
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yaroshy Pokaż post
Na filmie widac jak doskwiera brak kasy ET. Pephy ma na sobie dark armor i soldier helmet. Ale mimo wszystko gz fraga
wczesniej biegalem w samych bohah
zielaq jest offline  
stary 28-02-2007, 00:13   #3193
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elitarny Pokaż post
@Fin'er Wlasnie nie kazdy ma polska klawiaturke Ja np nie mam i mi to przeszkadza a probowalem i nie chce mi sie zmienic -.- hehehe

Witam wszystkich forumowiczow.Czytam forum od dlugiego czasu ale niestety moje stare konto na tibia.pl nie pozwalalo mi komentowac.Ale dzisiaj sie wysililem i zalozylem nowe.

Pozdrawiam:Krioy`a,Suv`a,Fin'er`a,Veerey`a (valoria man ;p ) Pephy`ego,Boixos`a,Konzbi`ego,Dodi`ego i Wind`a oraz osoby o ktorych zapomnialem.

Od dzisiaj zaczynam sie wypowiadac troszeczke ;p
Mam nadzieje na mile powitanie ;p

Eli
No to forum się rozszerza I bardzo dobrze bo nudno tak czytać samego Strażaka , Zarazdeda, mnie czy też innych ^^.

Witam

@ Misterio i Eli

Ps. Co do tych klawiatur - zwracam szacunek . Prawdą jest też, że jesteśmy przyzwyczajeni do Tibii gdzie nie ma polskich literek oprócz pięknego " ó " więc z przyzwyczajenia piszemy podobnie jak Schneider ( bez obrazy ). Ja jestem na to wyczulony bo mnie do tego psorka zmusiła -> przez te "ą" i "ę" zawsze miałem po 50 błędów w wypracowaniach
stary 28-02-2007, 00:22   #3194
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

@Finer
Ja nic nie mam wspólnego z tematem klawiatury ; )
stary 28-02-2007, 00:24   #3195
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Gz fraga Et.

Swoją drogą - Archin nieźle się trzymał
stary 28-02-2007, 01:05   #3196
Elitarny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England

Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
Domyślny

Nom pare razy wyleczyl sie z deep fuskiarz -.-

Oby tak dalej.

Ps. dzieki za przywitanie
Elitarny jest offline  
stary 28-02-2007, 02:38   #3197
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Suv : Olek mylisz sie ... wiesz ja dla moich przyjaciol moge wszystko robic ... wyjsc z pracy ze szkoly zajec i isc pogadac d okumpla jesli ma problem ... np kiedys kumpel do mnei zadzwonil mowi ze nie widzi sensu zyc dalej rzucilem ta puszke piwa i bieglem zreszta chyba razem z vixim z dobre 3 km do niego aby z nim tylko pogadac aby mu pomoc ... zreszta wiesz np moge gdzies z kumplem pojechac mu cos zalatwic ... np postawic komus browarki zaprosic kogos np na obiad stac mnie to robie to bezinteresownie a nie po to zeby miec z tego korzysc dla przyjaciol nie liczy sie kasa i sie jej nie liczy ... aczkolwiek wiadomo trudniej z bezinteresownoscia dla obcych ludzi .. aczkolwiek staram sie jak przechodze pod kosciolem zawsze wrzucic np 2 zl chlopakowi 20 lat ktory kleczy pod koscilem caly dzien ... a czy wyda to na wino czy na piwo nie wiem aczkolwiek mysle ze jakby chcial za to chlac to by poszedl kogos wyjebal z komorki ... i wierze ze to robie bezinteresownie bo nie mam w tym celu czysta zwykla pomoc odruch troska o blizniego !!

About Suv : kazdy najezdza na niego ze jest dzieckiem ... i co w tym zlego ?? ja bym z checia sie z nim zamienil !! co am za obowiazki ? uczyc sie i reszta go guzik ineteresuje poznaje pierwsze laski pierwsze imprezy juz niedlugo sie zaczna to byl fajny okres zycia zero obowiazkow i odpowiedzialnosci ja pamietam ze pilem juz w 5 klasie podstawowki na obozie sportowym w wakacje leszki pod mostem z chlopakami ( gralem 11 lat w kosza ) i bylo super i chcialbym byc znowu tym dzieciakiem wstawac w wakacje o 8 rano i caly dzien spedzac na boisku garc z kumplami 10 meczy dziennie wracac do domu zjesc kolacje wykapac sie i ogladac z tata mecz w telewizji chodzic na spacery z dziadkiem ... nie ze teraz bym nie mogl ale i dziadek starszy i ja pracuje sttudiuje i nie mam na nic czasu

plusem doroslosci jest to ze teraz np jak jestem wkurzony wychodze se zapalic szluge choc probuje rzucic ... czy w wakacje wychodze sobie np biore 6piwek z kumplem i idziemy walanc sie pod laskiem pogadac posmiac sie powspominac dobre czasy pogadac o tych dziewczynach co mialy byc a nie sa a mogly byc takie zycie

Do wszystkich tych dzieciakow i nie dzieciakow ... korzystajcie zzycia i myslcie optymistycznie ... w kazdym okresie zycia sa swietne rzeczy ktore wspominac bedziecie wlasnym dzieciom

Apropo Hacka Suva : ja na kiroyu mialem 4 hacki ... i jakos zyje i po 4 hacku wyszedlem jeszcze 2 kk na plus da arde zyc po hacku ?? daaa

ZA TEGO POSTA MASZ PEŁEN SZACUNEK U MNIE ZLE CIĘ OCENIŁEM

PRZEPRASZAM
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 28-02-2007, 02:56   #3198
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _schneider_ Pokaż post
no witam witam widze ze calkiem poziom rozmów sie podniosl ;]
Suv a czy ja Tobie kazałem tłuamczyc sie przede mna ? tylko powiedzialem co odczulem po tych wszystkich postach przeczytanych przeze mnie. Dokaldnie chodzi mi o to co koledze Konzbiemu (chyab moge tak napisac ) Wsadzanie na kogos ze z kims sie policzymy, nawet nie znając tej osoby jest dla mnie dziwne.
Kiroy: no dzieki ze poparles mnie z tymi bledami, bo masz racje akurat te posty ktore pisze do tej pory na tym forum sa pisane w bardzo szybkim tepie i zebym mial sprawdzac czy nie zrobilem jakeigos tam bledu to bym pisal tylko po jednym zdaniu Akurat nie mam dyslekcji Bo dla mnie nie ma czegos takiego jak dyslekcja ;] ortografi mozna przeciez sie nauczyc, kto robi bledy co drugie slowo poprostu jest zaniedbaniem nauczycieli badz samemu sie nie nauczylo regulek w dziecinstwie.
Jak pisalem ze Suv jest mlody ... wcale nie chodzilo mi to zeby mu ublizyc czy cos w tym stylu, tylko o to ze jednak ludzie w takim wieku nie rozumieja pewnych spraw. Uprzedziles mnie o tym wykaldzie z przyjaznia. Moge tylko poprzec Twoej slowa, przezylem dosc sporo, kilka razy dzownil telefon od DOBREGO kolegi o 3 w nocy zebym koniecznie sie zjawil w pewnych miejscach aby mu pomoc, nie wybredzalem ze jest pozno czy cos, tylko ubieram sie w samochod i jade. Tak samo wiem ze ja na nich moge liczyc, proste to dziala w dwie strony. Ty pomagasz inni Ci pomogą.
all: moge was zapewnic ze jest duzo wiecej takich madrych ludzi jak kiroy czy dodi, tylko ich powinnismy szanowac za to ze oni jeszcze glosza ta swoja madrosc i staraja sie zwrocic uwage jezeli cos zle robimy. Tak samo wielkie piwo dla Konzbiego który w normalny sposob zwrocil uwage dla Suva, a nie bluzgal od niewiadomo jakich i ze nie boji sie powiedziec prawdy. Tak samo dobrze ze Suv odrazi nie straszy ze hunted.

ps. Suv identyczne historie z tym "ziolem" bylo za moich lat. Jak HIP HOPOWCY kupowali i malo tege ze mowili ze jest "spox" (keidys nie mielismy komorek wiec nie bylo smsow) to jeszcze prosili zeby przyneisc wiecej. Eh to byly czasu Naprawde dziecinstwo jest najlepszym chyba zyciem, bo chyba wszscy mamy / mielismy beztroskie dziecinstwo ;] Raczej rodzice nam duzo obowiazkow nie dawali, ale chyba powinnismy skonczyc rozmowy o tym bo sie robi forum wychowawcze niz tibijskie
Do uslyszenia

GZ PEPHY i reszczie ET Wogle zycze wam powodzenia i wkoncu dojscia do porozumienia w tej wojnie ;] HAIL _schneider_
QRDE RACJA NIEWAZNE O KTÓREJ KOLEGA DZWONI W 100 % SIE ZGADZAM A WIEZCIE MI LUB NIE WIEM O CZYM PISZE
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 28-02-2007, 09:08   #3199
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Domyślny

mmm

lol @ tibijczyk <,<

Ptak~ jest offline  
stary 28-02-2007, 09:32   #3200
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Widze ze ostatnie posty maja charakter pedagogiczny. Co nie zmienia faktu ze to co napisali poprzednicy jest prawda i mysle ze nawet na forum o obsidii przydadza sie komus takie posty, moze niektorym uda sie je przeczytac pomimo obszernej tresci i wyciagna korzystne wnioski dla siebie...
Suv widze jak prawdziwy grac sie nie zalamal po hacku i chwala ci za to ze pomimo straty kasy jakiej wielu z nas nigdy nie mialo i miec nie bedzie ty sie nie poddales i chcesz grac dalej..
Co to watku otrografi, ja mam polska klawiature ale z racji ze bez polskich znakow pisze sie o wiele szybciej a inteligentni ludzie zrozumieja to co napisalem a do takich osob wlasnie kierowane moje posty. Chociaz niektorzy nie dosc ze ortografy sadza to jeszcze obca im jest interpunkcja, ktorej brak potrafi zmienic calkowicie znaczenia posta.
Kolejna sprawa jest odrodzonie aktywnosci eternal teamu, co mnie osobiscie bardzo cieszy i mam nadzieje ze wiecej takich komicznych sytuacji jak z evo hawkiem juz nie bedzie "utmao vtie88" . Mam nadzieje ze macie jakis pomysl skad czerpac jakos kase..

Dziekuje za uwage

Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 28-02-2007 o 09:34.
Ghost111 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania