![]() |
#3181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Pierwsza sprawa - szacunek dla ciebie Kiroy. Poraz kolejny potwierdziles, ze jestes jedna z najmadrzejszych osob, ktore tutaj pisza. Szkoda tylko, ze tacy ludzie jak ty czy Dodi Brade, to w tibijskim spoleczenstwie zdecydowana mniejszosc.
Druga sprawa - Suv, jest mi przykro z powodu twojego hacka, tak samo jak z powodu hacka kazdej innej osoby. Naprawde chujowa sprawa i jedna z najgorszych rzeczy, ktora w Tibii moze spotkac kazdego z nas. Tylko jak czytam te twoje posty "ja nie odwiedze ich, ale Van :* albo ktos" to troche mi zal ciebie. Pamietasz jak jakies dwa miesiace temu Van nie mogl grac bo byl w Dejavu i dostal za to hunta? Pozniej udalo mu sie dogadac z Dorpazem na 200k paymentu, ale niestety nie mogl zarobic tej kasy stojac w depo. Dlatego chcialem jakos zebrac te pieniadze, pamietam pytalem sie ciebie wtedy czy zlozylbys sie z nami i nie chodzilo mi zebys dawal 80% kwoty bo masz +100 level i jestes bogaty, lecz nawet 10 - 20k bardzo by sie przydalo. Odpowiedz byla przeczaca. A teraz? Van moze ci pomoc z tym hackerem, to jest juz "kochanym Vanem"? Dosc dziwne. I jeszcze jedno, jak ty sobie to wyobrazasz? Van pojedzie do Krakowa i bedzie chodzil po mieszkaniach mowiac: dzien dobry, czy pani syn shackowal Suva z Obsidii? Prosze go zawolac bo przyjechalismy z Bialegostoku spuscic mu wpierdol"? Naprawde nic nie mam przeciwko wyciaganiem konsekwencji w rl za takie frajerstwo jak hackowanie innych osob. Jeden chujec i tracisz to na co pracowales tyle czasu. Ale teksty typu "policze sie z nim na rl" wypowiadane, kiedy nie wiesz kto to tak naprawde zrobil (mozesz podejrzewac, p o d e j r z e w a c), przypominaja mi troche "szustoklasitsow ktorzy grajom w tibie i majom dobre wrzuty i sa super jak siedza przed komputerem". Jak uda ci sie cos zrobic to zwroce ci honor. Moze nie mam 125 levela i takich plecow jak ty, ale to nie oznacza, ze nie moge miec wlasnego zdania. Wiem, ze tez nie jestem zajebisty bo popelnilem duzo bledow, ktorych mniej lub bardziej zaluje, w kazdym badz razie, w moim odczuciu, twoja postawa teraz raczej nie zasluguje na pochwale |
![]() |
|
![]() |
#3182 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() kunik, troche nie zrozumiales, zreszta nvm, teraz mam zajebisty nastroj i mi tego nie psujcie
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
ok twojej pochwaly nie potrzebuje, a po hacku jak jestes zly, wiesz badz nie, ze ludzie pisza rozne rzeczy. a poza tym zycie nauczylo mnie, zeby do opinii ludzi z tego forum podchodzic ladnie mowiac z dystansem (brzydko mowiac miec 95% w dupie) btw idzie ktos zajarac ? jesli chcesz, to poszukaj sobie, kurwa, o ironii ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 27-02-2007 o 22:37. |
||
![]() |
![]() |
#3183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Ok - nie wymagam, żeby każdy tu pisał jak Miodek ale można się trochę wysilić i nacisnąć ten klawisz "alt" przy wciskaniu literki "a". To naprawdę nic takiego... Po prostu wygodniej się to czyta -.-' Ponadto czytaj moje posty ze zrozumieniem. Pisałem, że nie są mi obojętne losy moich przyjaciół czy znajomych - są ludzie dla których zrobiłbym wszystko o co by mnie tylko poprosili. Nie rób ze mnie zimnego egoisty ![]() @ Kiroy Fajne posty xD. Czasami miło jest po wspominać stare dobre czasy przy piwku czy też jakimś 0,7 ![]() Moim zdaniem wiek również nie jest wyznacznikiem dojrzałości. Znam w Tibii osoby co są o te pare lat młodsze ( mają np 12, 13 lat ) ale nie zauważyłem , żeby były jakieś extra głupie xD. Suv, młody owner Sashy~, Mamikus z Srbi mogą być przykładem na to, że można z osobami młodszymi prowadzić konstruktywne rozmowy na fajne tematy ![]()
![]() |
![]() |
#3184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() Archin
Feb 27 2007, 21:20:18 CET Killed at Level 143 by Pephy
#3185 |
Użytkownik Forum
|
![]() Michal -o tych chlopakach co mieli 10 lat- zeby byc dokladnym mieli po 12 ^^
pamietam jak przyjechales jak to przezywali,nawet przyszliscie do mnie na kosza heh;D zapraszamy ponownie,teraz pojde z wami ,pogadamy o tym i owym xP ty grales w kosza a nie reczna o.0? archin padl ![]() @up wyprzedziles mnie skurwy***:* ![]()
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 27-02-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#3186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Finer
nie pomyslales o tym ,ze ktos moze mieszkac za granica ,gdzie nie sprzedaja polskich klwiatur madre wypowiedzi kiroya : 2 |
![]() |
![]() |
#3187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska
Stan: Początkujący
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
|
![]() no witam witam widze ze calkiem poziom rozmów sie podniosl ;]
Suv a czy ja Tobie kazałem tłuamczyc sie przede mna ? tylko powiedzialem co odczulem po tych wszystkich postach przeczytanych przeze mnie. Dokaldnie chodzi mi o to co koledze Konzbiemu (chyab moge tak napisac ![]() Kiroy: no dzieki ze poparles mnie z tymi bledami, bo masz racje akurat te posty ktore pisze do tej pory na tym forum sa pisane w bardzo szybkim tepie i zebym mial sprawdzac czy nie zrobilem jakeigos tam bledu to bym pisal tylko po jednym zdaniu ![]() ![]() Jak pisalem ze Suv jest mlody ... wcale nie chodzilo mi to zeby mu ublizyc czy cos w tym stylu, tylko o to ze jednak ludzie w takim wieku nie rozumieja pewnych spraw. Uprzedziles mnie o tym wykaldzie z przyjaznia. Moge tylko poprzec Twoej slowa, przezylem dosc sporo, kilka razy dzownil telefon od DOBREGO kolegi o 3 w nocy zebym koniecznie sie zjawil w pewnych miejscach aby mu pomoc, nie wybredzalem ze jest pozno czy cos, tylko ubieram sie w samochod i jade. Tak samo wiem ze ja na nich moge liczyc, proste to dziala w dwie strony. Ty pomagasz inni Ci pomogą. all: moge was zapewnic ze jest duzo wiecej takich madrych ludzi jak kiroy czy dodi, tylko ich powinnismy szanowac za to ze oni jeszcze glosza ta swoja madrosc i staraja sie zwrocic uwage jezeli cos zle robimy. Tak samo wielkie piwo dla Konzbiego który w normalny sposob zwrocil uwage dla Suva, a nie bluzgal od niewiadomo jakich i ze nie boji sie powiedziec prawdy. Tak samo dobrze ze Suv odrazi nie straszy ze hunted. ps. Suv identyczne historie z tym "ziolem" bylo za moich lat. Jak HIP HOPOWCY kupowali i malo tege ze mowili ze jest "spox" (keidys nie mielismy komorek wiec nie bylo smsow) to jeszcze prosili zeby przyneisc wiecej. Eh to byly czasu ![]() ![]() Do uslyszenia GZ PEPHY i reszczie ET ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez _schneider_ - 27-02-2007 o 23:03. Powód: zabicie Archina ? :) |
![]() |
![]() |
#3188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Archin
Feb 27 2007, 21:20:18 CET Killed at Level 143 by Pephy http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/19641 |
![]() |
![]() |
#3189 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie nie kazales mi sie tlumaczyc, poprostu nie chcialem zeby ktos odebral moj post jako wlasnie "tlumaczenie sie". a co do "ziola" to go nie sprzedaje nie kupuje i nie pale, ale widac co sie dzieje w tym kraju
![]() jusz nawet ziomale walom scieme!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() masz racje, do mnie nikt nie dzwoni o trzeciej w nocy, ze czegos potrzebuje, a ja nie wsiadam na hulajnoge i do niego nie popierniczam, ale na wszystko przyjdzie czas. omg ide cos pocwiczyc posmiac sie jeszcze troche sie posmiac i spac. i posmiac sie ![]() gz fraga, chociaz ng expi, a et nie, i to ng expi tez innymi charami.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() Na filmie widac jak doskwiera brak kasy ET. Pephy ma na sobie dark armor i soldier helmet. Ale mimo wszystko gz fraga
![]()
#3191 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() @Fin'er Wlasnie nie kazdy ma polska klawiaturke
![]() Witam wszystkich forumowiczow.Czytam forum od dlugiego czasu ale niestety moje stare konto na tibia.pl nie pozwalalo mi komentowac.Ale dzisiaj sie wysililem i zalozylem nowe. Pozdrawiam:Krioy`a,Suv`a,Fin'er`a,Veerey`a (valoria man ;p ) Pephy`ego,Boixos`a,Konzbi`ego,Dodi`ego i Wind`a oraz osoby o ktorych zapomnialem. Od dzisiaj zaczynam sie wypowiadac troszeczke ;p Mam nadzieje na mile powitanie ;p Eli |
![]() |
![]() |
#3192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Witam ![]() @ Misterio i Eli Ps. Co do tych klawiatur - zwracam szacunek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3195 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Gz fraga Et. Swoją drogą - Archin nieźle się trzymał ![]()
![]() |
#3197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() Cytuj:
ZA TEGO POSTA MASZ PEŁEN SZACUNEK U MNIE ![]() PRZEPRASZAM |
|
![]() |
![]() |
#3198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3199 |
Użytkownik Forum
|
![]() mmm
lol @ tibijczyk <,<
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3200 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Widze ze ostatnie posty maja charakter pedagogiczny. Co nie zmienia faktu ze to co napisali poprzednicy jest prawda i mysle ze nawet na forum o obsidii przydadza sie komus takie posty, moze niektorym uda sie je przeczytac pomimo obszernej tresci i wyciagna korzystne wnioski dla siebie...
Suv widze jak prawdziwy grac sie nie zalamal po hacku i chwala ci za to ze pomimo straty kasy jakiej wielu z nas nigdy nie mialo i miec nie bedzie ty sie nie poddales i chcesz grac dalej.. Co to watku otrografi, ja mam polska klawiature ale z racji ze bez polskich znakow pisze sie o wiele szybciej a inteligentni ludzie zrozumieja to co napisalem a do takich osob wlasnie kierowane moje posty. Chociaz niektorzy nie dosc ze ortografy sadza to jeszcze obca im jest interpunkcja, ktorej brak potrafi zmienic calkowicie znaczenia posta. Kolejna sprawa jest odrodzonie aktywnosci eternal teamu, co mnie osobiscie bardzo cieszy i mam nadzieje ze wiecej takich komicznych sytuacji jak z evo hawkiem juz nie bedzie "utmao vtie88" . Mam nadzieje ze macie jakis pomysl skad czerpac jakos kase.. Dziekuje za uwage Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 28-02-2007 o 09:34. |
![]() |