Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2007, 21:05   #5464
Galera_Warrior
Użytkownik Forum

Galera_Warrior's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krova Pokaż post
Bo teraz sobie skilluje właśnie za kilkanaście minut będzie 50/50, i nie mam co robić to się chce czegoś dowiedzieć tutaj:
1) Na Silverze są przeważnie pozajmowane expowiska ?
Przykładowa sytuacja: Idę sobie na scaraby w najbardziej wschodni cave i koleś mnie wygania grożąc mi hunted, ide w drugi cave jest list, że zajęte, ide w trzeci a tam pk. Czy coś takiego się dzieje ?
Albo, żeby wybrać się na hunta na hydry musze czekać na swoją kolej 3h ?
2) Czy na Silverze imao zabierają lootbagi ?
3) Czy ceny szybko spadają ? [przykład z życia - kupiłem jedne Knight Legs za 27k wypadły mi na hydrach (bloker specjalnie zrobił, by się Hydra przeżuciła), kupiłem następne za ~25k i miałem przerwe w tibii 2 tygodnie, potem gram patrze, a tam Knight Legs po 15k ludzie selają]. Trochę się wku***łem, ale cóź zrobić.
p.s. jeszcze mi zostanie jeden cave 8>

Jak ci juz kilka osob mowilo, silvera jest chujowym noobowskim serverem. Hunting place nie sa raczej pozajmowane, chociaz coraz wiecej pipóla sie tu zwala. Co do cen, to lepiej nie pytaj. Ostatnio *****sko o imieniu Drozem napisal tema tna tibia.com pt 'Price List' gdzie zawarl swoje przemyslenia, np RH 40k, GS 40k czy C Legs 60k, lub C Arm 20k, albo np BOh 50k. A zwazajac ze to 2.5 letni serv, Drozem ma najebane pod sufitem. Lootbagi kradna brazylisjkie nooby ktore zaslaniaja sie pozniej zenhosami.

Notka

Od zawsze... Na zawsze... Łódzki KS
Galera_Warrior jest offline