![]() |
#5461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Tu zawsze byly sa i beda klotnie, przyzwyczaj sie
![]() ![]() @Neo w sumie na starych servach to nic ale na neranie zawsze cos ![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
|
![]() |
#5462 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Neo :>
Mówiąc o tych low lvlowych noobach masz na myśli mnie ? ;D Hehe, racja po części ![]()
#5463 |
Guest
|
![]() Bo teraz sobie skilluje właśnie za kilkanaście minut będzie 50/50, i nie mam co robić to się chce czegoś dowiedzieć tutaj:
1) Na Silverze są przeważnie pozajmowane expowiska ? Przykładowa sytuacja: Idę sobie na scaraby w najbardziej wschodni cave i koleś mnie wygania grożąc mi hunted, ide w drugi cave jest list, że zajęte, ide w trzeci a tam pk. Czy coś takiego się dzieje ? Albo, żeby wybrać się na hunta na hydry musze czekać na swoją kolej 3h ? 2) Czy na Silverze imao zabierają lootbagi ? 3) Czy ceny szybko spadają ? [przykład z życia - kupiłem jedne Knight Legs za 27k wypadły mi na hydrach (bloker specjalnie zrobił, by się Hydra przeżuciła), kupiłem następne za ~25k i miałem przerwe w tibii 2 tygodnie, potem gram patrze, a tam Knight Legs po 15k ludzie selają]. Trochę się wku***łem, ale cóź zrobić. p.s. jeszcze mi zostanie jeden cave 8> |
![]() |
#5464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Jak ci juz kilka osob mowilo, silvera jest chujowym noobowskim serverem. Hunting place nie sa raczej pozajmowane, chociaz coraz wiecej pipóla sie tu zwala. Co do cen, to lepiej nie pytaj. Ostatnio *****sko o imieniu Drozem napisal tema tna tibia.com pt 'Price List' gdzie zawarl swoje przemyslenia, np RH 40k, GS 40k czy C Legs 60k, lub C Arm 20k, albo np BOh 50k. A zwazajac ze to 2.5 letni serv, Drozem ma najebane pod sufitem. Lootbagi kradna brazylisjkie nooby ktore zaslaniaja sie pozniej zenhosami. |
|
![]() |
![]() |
#5465 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Krova
Wszystkie rzeczy jakie tu wymieniles sa charaktertstyczne dla kazdego serva <chyba> PA jest wszedzie, a na Silverze to juz w ogole lepiej nie mowic ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 05-03-2007 o 21:08. |
![]() |
![]() |
#5466 |
Guest
|
![]() No ale grając tu tydzień i kilka dni kiedy robiłem UH makera to nie jest tak źle tutaj. Na Elysii jak grałeś z 5h dziennie to miałeś dead co 2-3 dni zapewniony. Chyba, że miałeś pro ale naprawdę mocnego, bo pro na 80 lvl i tak nic nie dawał.
Ceny są dobre jak nie spadają i są wysokie, może Drozem przesadził, ale jak są niskie to źle się huntuje, bo cały czas waste. Czy Silvera to tak mocno noobiasty server jak mówicie ? p.s. - to dobrze, że chociarz te lepsze hunt place są wolne, bo Fibula i Dwarf's Caves to są na Silverze przepełnione, ale chyba dużo tu low lvl bez pacc. p.s. 2 - dzięki za odpowiedzi |
![]() |
#5467 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Polska
Gildia: Dawn of the New Era
Świat: Silvera
Poziom: 65
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
będziesz kimś takim jak pewne osoby z tego forum a potem dziwiące się, że mają hunta u, cytuję, "99% Silvery", i tłumaczące tym że to noobowski serwer. Nie przejmuj się i spokojnie graj, a oni niech się zastanowią dlaczego są tak znienawidzeni przez wielu ![]()
C. Ostatnio edytowany przez Carrion - 05-03-2007 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
#5468 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Zaraz mnie zapytasz czy gralem w Warcrafta III z dodatkiem i jaki lvl mam w diablo II -.-? @Neo zobacz sobi pirce listy celesty Tylko uwazaj bo wykonasz rotfla i se leb rozjebiesz ![]() @Krova W tym ukrytym cave pratkycznie nikt nie expi, bo nooby nie wiedza jak wejsc ;D! Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 05-03-2007 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#5469 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Galerra@ Ja też sie nie chce kłócić a jeśli chodzi o to lizanie to serio nie mogę sobie przypomnieć innych przykładów. Ho'lu@ Ta też się ciesze buraku...
![]() |
#5470 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ze starzy i kumple z rl na ciebie wołają 'buraku' to nie znaczy ze my tez musimy, zachowaj to dla siebie i nie chwal się swoją xywką, stfu plx
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @Krova
Nizsze poziomy kopalni prawie nigdy nie sa zajete, oprocz kopalni 1 i 2 bo tam to pelno luda zawsze.I wcale nie jest taki zly. Edit. Kurka ktos chyba mnie probuje shakowac ![]() Edit2. Falszywy alarm Ostatnio edytowany przez adrius - 06-03-2007 o 14:55. |
![]() |
![]() |
#5472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Jestem ciekaw jak na ciebie wołają jeśli w ogóle wiedzą jak masz na imię.
![]() |
#5473 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() @Holu
Nie mieszaj rodziców... @Ligus Ja wiem jak Holu ma na imię ![]() @Socra Niom ![]()
![]() |
#5476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Ligus
Wedlug mnie Burak jest to klasyczny Wieśniak. A niestety Ho'lu nie jest ze wsi, tylko z malego miasta ![]() @MDW Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 300 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007 Guild membership: God of the Ruthless Last login: Mar 06 2007, 09:59:04 CET Comment: Visit www.tibiabr.com supported fan site. Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
#5477 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
yeye nareszcie wbil te 300 ;]
![]() |
#5478 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 06-03-2007 o 18:43. |
![]() |
![]() |
#5479 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |