![]() |
#5441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wow widzę że zabrakło ci już rzeczy i musiałeś cofnąć sie do dawnego posta
![]() ![]() Jak widzisz zmieniło się i to dużo. Aha podaj jeszcze 2 przykłady ![]() To że nie chce pokazać zdjęć to już moja sprawa zresztą po co się mam chwalić tym jaką mam postać czy ekwipunek ważne że mój ekwipunek i postać nie została stworzona z kradzieży i cheatów ![]() ![]() Każdy wie że zaliczam się do noobów i lizusów. Powiedz mi jakie osoby tak uważają oprócz osób takich jak Galera Kasztan Asen czy Shinhonsu. Ja mam inne informacje bo dowiedziałem się że to ty jesteś uważany za nooba złodzieja cheatera itp. Więc nie jest to tylko moja opinia. No to pa buraku ![]()
![]() |
#5442 |
Guest
|
![]() Mam 2 pytania:
1) O jakiegoś protectora oczywiście polskiego level ~50 wystarczy. 2) Jakąś gildie też polską. Chciałbym się zorientować jakie na Silverze są. Przeszeszedłem tutaj z Refugii i Elysii z powodu profesji [miałem 45 elder druta, 0 frajdy gra druidem]. Na Refugii były fajne gildie, a tutaj nie wiem, gram tydzień Knightem i znam tylko kolege z Rl i jego kolege. Ostatnio edytowany przez Krova - 05-03-2007 o 15:10. Powód: Literówka |
![]() |
#5443 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holu
Widziałam fotki Ligusa i na jego miejscu nie miałabym się czego wstydzić ;]
#5444 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aaa to chodzi o fotki z rl
![]() Ej jak sobie dobrze przypominam to dobrowolnie nie pokazałeś ich ![]() Zresztą wystarczy że moje fotki widziała Kasia i Ariel ;] EDIT@ Dzięki Kasiu ![]()
#5445 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Po przeczytaniu tego posta wykonalem 2 klasyczne rofle i 1 zaawansowanego lola... Skoncz ziom bo jestes zalosny ;] ___________________________________ "Oryginalnie napisane przez Dolor Chce przeprosic Fantoma z calego serca. Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie" Dobrze wiedziales ze jechal na bocie ty to wiedziales rycek hydraulik ja i wiele innych osob, lecz ze strachu napisales tego posta... bo by bylo hunted i bb noob.... |
|
![]() |
![]() |
#5447 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Aha takie krótkie pytanko do ciebie. Byłeś choć na 1 meczu Widzewa? UP@ Chętnie tylko że nie z pewnymi osobami
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 05-03-2007 o 17:06. |
|
![]() |
![]() |
#5448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 108
|
![]() Nie mogę ten koles rządzi -->http://www.youtube.com/watch?v=6lcI7q599r4
Najlepsze jest "paj or dija"
#5449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() @Ligus
Szkoda ,że ja nie widziałam ![]() @Socra Z chęcią...
![]() |
#5451 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może jeszcze zobaczysz ![]()
#5453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Ligus
Nie wypieraj sie ale jednak to jest prawda ze kilka razy lizales. Nie chce sie klocic ale tak bylo. @Ho'lu Neurozenho jest wogole jakis dziwny. Uwaza ze jezeli jego kumpel jest GMem to jest zajebisty. @Ligus2 Co ty tutaj z Widzewem wylatujesz? Gdybym mialbyc za takim klubem tez bym na mecze nie jezdzil ![]() @Socra Od kiedy sie udzielasz na forum? ![]() @Katarzyna (For u Kasia) Odezwij sie na GG :> |
![]() |
![]() |
#5454 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
aaa juz wiem debilu, pamietam tą sprawe co ktos dal linka 'NIBY' do moich fotek co ofc jest wałkiem, moje fotki są na osada.pl, z reszta ten kto widzial ten wie... wlasnie, obiecales mi ss na forum z twoim 7 mlv, czekam niecierpliwie ![]() ![]() btw. [IMG] ![]() @Neo Ja jestem za Widzewem :> ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 05-03-2007 o 18:19. |
|
![]() |
![]() |
#5455 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holu
Co do tego jakiegos tam klubiku ktorego tam napisales to wiem. To prawda ze twoje fotki sa na Osadzie, o ile dales dobre to je widzialem. A co do puszczania sciemy z fotami, tak samo zrobil ten frajer Xenasei udajac ze dal Moja fote i Rekina.... Pffff |
![]() |
![]() |
#5456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() Ho'lu myśli że świeci bo GM do niego zagadał
![]() A co do fotek to jak ktoś chce moją to http://www.google.com i wpisać Brad Pitt ![]() Ostatnio edytowany przez Shorty_Master - 05-03-2007 o 19:09. |
![]() |
![]() |
#5457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() haha
![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5458 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Nefiu
Profesja: Elder Druid
Świat: Menera
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() Cytuj:
Ja gralem na Refugi... polskie gildie... Sonic (30+) Bahamaje (35+). sa tez rozne inne gildie, ale szkoda gadac ![]() ![]() PZDR ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5459 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Holasz Jakiego loota? :> |
|
![]() |
![]() |
#5460 |
Guest
|
![]() Dzięki Slavkomir i Galera Warrior. Tylko, że jak oni przyjmują od 30+ levela to ja na tym będe miał pacc i sam zrobie swoją gildie z tymi dwoma kolegami, o których wspomniałem.
A tak wogóle to czemu tu taka kłótnia? A jaki miałeś nick na Refugii Slavkomir ? Ja miałem Sir Vektron. Ostatnio edytowany przez Krova - 05-03-2007 o 20:09. Powód: Dodanie zdania |